Dodaj do ulubionych

Ona non-stop sie masturbuje...

IP: *.chello.pl 01.02.04, 23:16
Nie wiem co mam zrobic, bo moja dziewczyna nie chce ze mną uprawiac sexu,
mimo iż mamy na to warunki bo mieszkamy razem. Pare razy zakradając sie do
sypialni widziałem jak sie masturbowała, jednak zawsze zaprzecza i nie chce
nawed wtedy uprawiac ze Mną sexu. Jesli jej sie nie podobam to dlaczego gada
wciąż o ślubie?? ostatnio zainstalowałem kamere internetową w łazience, i
jestem w szoku!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: Ona non-stop sie masturbuje... IP: *.netlandia.pl 02.02.04, 13:33
      > ostatnio zainstalowałem kamere internetową w łazience, i
      > jestem w szoku!!!!

tak. to urocze, zę ją tak podglądasz..

a co do problemu, to tak sie czasami dzieje, nie wiem dlaczego. może nia nią
      nie działasz =P
    • Gość: kluska Re: Ona non-stop sie masturbuje... IP: *.4web.pl 02.02.04, 15:08
      koleś ale mnie rozbawiasz jak czytam twoje watki to az sikam z radosci widac
      ze masz full wolnego czasu no i niezaspokojone potrzeby seksualne
      • Gość: lampion3 Re: Ona non-stop sie masturbuje... IP: *.sze.warszawa.supermedia.pl 03.02.04, 11:47
        nie wiem kto odpisuje na te posty, ale mam wrażenie, że każdy ma każdego za
        niewyzytego głupka. Ja problem Przemo potraktowałam jak najbardziej serio.
        Słuchaj, ja też tak robiłam a to dlatego, że sama miewałam orgazmy a z facetem
        nie. zauważ jak ona to robi sama. W zasadzie już tylko w ten sam sposób(co ona
        siebie) możesz ją zadowolic. To taki wyuczony nawyk organizmu do odczuwania
        orgazmu. Jeśli robi to i np. i ma ściśnięte uda to będąc z Tobą musisz
        pozwolic jej te uda złączyć, itp., itd. To może trochę potrwać ale wola musi
        byc u OBU stron. Jeśli tak nie bedzie, i z nią zerwiesz to i tak po jakimś
        czasie wróci bo nic nie zastapi ukochanęgo męskiego ciała.
        Pa!!
        • Gość: PRZEMO Re: Ona non-stop sie masturbuje... IP: *.chello.pl 04.02.04, 15:02
          dzieki 'lampion:)' za normalną odpowiedz, bo widze ze reszta co tu włazi, to
          tylko po to aby sie ponasmiewac z ludzkich problemow. Pozdrawiam Pa
          • the_dzidka Re: Ona non-stop sie masturbuje... 05.02.04, 21:18
            > dzieki 'lampion:)' za normalną odpowiedz, bo widze ze reszta co tu włazi, to
            > tylko po to aby sie ponasmiewac z ludzkich problemow.

Weź nie p**ol. "ostatnio zainstalowałem kamere internetową w łazience, i
            jestem w szoku!!!!" Przeginasz, fantasto.
        • Gość: cass Re: Ona non-stop sie masturbuje... IP: *.rrz.uni-hamburg.de 19.03.04, 19:50
          wiesz, ten przemo to tez asia z innego watku, kt. chlopak chcial, zeby sie na
          niego wysikala, wiec chyba nie warto traktowac go powaznie...
    • Gość: m Re: Ona non-stop sie masturbuje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 17:43
      PRZEMO biedaku, ja myśle że masz znacznie wiekszy problem niż bezustanna
      mastrubacja Twojej dziewczyny. JAK BĘDZIESZ PŁODZIŁ SWOJE DEBILNE POSTY W TAKIM
      TEMPIE TO JUŻ NIEDŁUGO SKOŃCZĄ CI SIE POMYSŁY NA NICKI!!! I co wtedy? Pomyśl o
      tym... o ile to w ogóle możliwe...
      • Gość: Malinka Re: Ona non-stop sie masturbuje... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.04, 20:01
        Piszesz,że macie warunki bo mieszkacie razem,ale może ty nie masz WARUNKÓW???
        jak tam u ciebie z rozmiarami i powerem kotku?
        • Gość: PRZEMO Re: Ona non-stop sie masturbuje... IP: *.chello.pl 04.02.04, 15:01
          malinka, odwal sie.. bo jesli chodzi o rozmiary to zapewniam ze twój facet ma
          duuzo mniejszego
          • Gość: Puella Re: Ona non-stop sie masturbuje... IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 05.02.04, 20:55
            ja tez tak mialam: z nim nie moglam, sama zawsze, problem tkwil w tym,ze on
            dochodzil duuzo szybciej niz ja, wiec zazwyczaj robilismy tak,ze najpierw on"
            wspinal sie na szczyt" a gdy juz lezal sobie wyczerpany, ja zajmowalam sie
            sobo! dlugo balam sie to zrobic przy nim, ale kiedys w koncu sie odwazylam! on
            byl troche wszoku,ale szybko to zaakceptowal.
            teraz juz nie jestesmy razem, lecz z nieco innych, niz"lozkowe" powodow.
            i mimo wszystko nie moge zapomniec tamtych wieczorow z nim!
            moze Wy tez o tym porozmawiajce? i dojdziecie do jakiegos kompromisu, np.
            podobnego do mojego?
            powodzenia!
            ps, a co do niektorych odp. na tym forum to po prostu no comment,pa
    • Gość: cassandra Re: Ona non-stop sie masturbuje... IP: *.rrz.uni-hamburg.de 19.03.04, 19:49
      jestes zwyczajnym chamem tak ja wykorzystywac. zadnego szacunku dla prywatnosci!
      nie pomyslales, ze ona mozeto lepiej sobie sama zrobi a ty po prostu jej w lozku
      nie zadowalasz??? slaby jestes
      • Gość: casander cassandra... IP: *.acn.waw.pl 20.03.04, 23:18
        Sag mal cassandra, magst du es nicht, wenn man zuguckt, waehrend du onanierst?
        Wie oft machst du das und welche Gegenstaende benutzt du dazu? Hast du es schon
        mit einer Gurke versucht? Hast du einen festen Freund oder bist du nur auf
        deine Finger aufgewiesen?
    • kimmay Re: Ona non-stop sie masturbuje... 21.03.04, 12:58
      deutsch deutsch uberall
    • Gość: Narzeczony Re: Ona non-stop sie masturbuje... IP: *.chello.pl 30.03.04, 21:49
      Przemo. Z doświadczenia odpowiadam, że nie nadajesz się do sexu i dlatego
      dziewczyna musi sama sobie robić. Moja dziewczyna nigdy tego nie robiła, bo jej
      są wystarczające na cały tydzień 23 orgazmy podczas spotkania od 10 do 20 w
      każdą sobotę. Weź się człowieku do roboty i będzie dobrze.
      Powodzenia
    • Gość: mama Re: Ona non-stop sie masturbuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 19:32
      ona jest hipokrytką ( mam nadzieję , że wiesz co znaczy to słowo), nie żeń się
      z nią
    • Gość: eMeR Re: Ona non-stop sie masturbuje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 15:34
      Mój Drogi - poniektóre osoby mają tutaj rację. Twoja Dziewczyna tak się
      zachowuje, bo najprawdopodobniej nie dochodzi podczas zwykłego stosunku do
      orgazmu (ja też nie). Moja rada - spróbuj miłości francuskiej. Bardzo podobne
      doznania(właściwie to 1000 razy cudniejsze o ile trafisz w magiczną łechtaczkę)
      i orgazm gwarantowany. Po pewnym czasie już nie bedzie miała ochoty na zabawę w
      pojedynkę :o)
      Pozdrawiam - powodzenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka