Dodaj do ulubionych

MARVELON-a tycie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 13:38
Dziewczyny czy ktoras z was bierze Marvelon?Ja po tych tabletkach dobrze sie
czuje lecz nieco przytylam.Czy wy macie jakies skutki uboczne przyjmowania
tych tabletek?
Obserwuj wątek
    • Gość: Beta Re: MARVELON-a tycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 13:00
      Czy nikt nie przyjmuje tych tabletek?
      • Gość: majka Re: MARVELON-a tycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 22:37
        ja przyjmowałam Marvelon przez 5 lat...nie miałam żadnych ubocznych
        skutków,doskonale torelowałam go.Możliwe ze nie tyle przytyłaś co woda zaczeła
        ci sie w organiźmie odkładac...może powinnas zmienic tabletki..porozmawiaj z
        lekarzem
    • Gość: Beta Re: MARVELON-a tycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 08:41
      Dzieki za odpowiedz,wydaje mi sie ze malo osob przyjmuje te tabletki. Czesciej
      przepisywany jest Cilest-to wynika z postow.
      • Gość: veri Re: MARVELON-a tycie? IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 28.02.04, 18:01
        Hm, ja go stosuje od dwoch lat i jakoś nie przytyłam, tylko schudłam... Wydaje
        mie sie ze to psychiczne nastawienie ("po pigulkach sie tyje...")i
        automatycznie więcej jesz.
    • Gość: akirka Re: MARVELON-a tycie? IP: *.dialup.telenergo.pl 28.02.04, 18:28
      ja tez schudlam, i mysle ze to nieprawda,ze wiecej kobiet przyjmuje Cilest!!
      tabletka jest dobierana indywidualnie..
    • Gość: multiaga Re: MARVELON-a tycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 23:56
      Ja brałam Marvelon przez 2 lata i baardzo przytyłam w tym czasie , co jak sie
      póżniej okazało było spowodowane niedobraniem leku.Poproś może lekarza o inne
      tabletki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka