Gość: Machu Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ptf.pl 30.06.04, 14:17 Jeśi Sabinko te 110 w Twoim nicku to obwód pasa, to nie dziwię się, że facet Ci uciekł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhy Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czyzew-osada.sdi.tpnet.pl 29.08.04, 02:06 a jesli te 110 w niku to wiek to ja sie tym bardziej nie dziwie ze uciekl! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 30.06.04, 14:26 uważam że nie masz czym się martwić. jeżeli sie kochacie to chyba to że puściłaś mu baka w twarz nie robi wielkiego znaczenia, nie? nie wierzę że zerwałby z Tobą z takiego błahego powodu. pogadaj z nim. aha! i nie przejmuj się tymi prymitywnymi odpowiedziamy innych, pozdrawiam beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 08:26 Byłem w podobnej sytuacji jak kolega który dał noge i miałem troche żal do partnerki o brak opanowania - nasz związek trwał jeszcze przez 4 lata a rozeszliśmy sie oczywiście z innego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
miszha NIC CO LUDZKIE!!!!!!! 30.06.04, 15:15 już wiem, że za każdym razem gdy facet bedzie robił mi minetę będę myślała, żeby nie zrobić tego samego hahaha, o rany- jak znam życie zacznę się śmiać i nie będę mogła przestać, moje ciało stanie się cholernie czułe na dotyk i każde muśnięcie wywoła nowe salwy śmiechu...hehehe oh słoneczko nie przejmuj się tym za bardzo...pomyśl jakie to zabawne! haha normalnie supermenka z ciebie!!! czytam twój post od kilku dni i za każdym razem śmieję się tak samo głośno. potraktuj to jako coś cholernie śmiesznego! za kilka lat, może tygodni, gdy facet już wróci(albo nie), i będziesz przypominała sobie tę sytuację sama bedziesz pękać ze śmiechu a propos- pomyśl jak on musiał się poczuć- dostać w twarz, w nos, z ciężkiej artylerii hahaha, aż stanęła mi taka scena przed oczami- w sumie to nie wiem jak sama zareagowałabym na coś takiego..pewnie byłoby mi strasznie wstyd, ale nie uciekałabym, chyba... haha w każdym razie: NIC CO LUDZKIE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmo-bąk Re: NIC CO LUDZKIE!!!!!!! IP: 5.5R2D* / *.kcc.com 30.06.04, 16:13 myslę że oznaczenie 110 przy nicku, to nic jak ciśnienie 110 atmosfer z jakim wymsknąl się bączek, więc facio wylecial w kosmos i nic dziwnego że jeszcze nie wrócil. Zostal odrzucony w kosmos o miliony lat świetlnych. Myślę że powinnaś dziś wieczorkiem usiąść na parapecie i walnąć mega bączora aby polecieć w kosmos i poszukać go we wszechświecie, tylko uważaj na zielone lub brązowe ufoludki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielak Re: NIC CO LUDZKIE!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 09.07.04, 17:44 jak to bylo pare dni temu to nie mogl odleciec na "miliony lat swietlnych" pozatym co maja kosmici wspolnego z UFO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farek Re: NIC CO LUDZKIE!!!!!!! IP: *.unicity.pl / 80.51.254.* 15.07.04, 12:31 Teoretycznie mogl, bo rok swietlny to nie okreslenie czasu, a odleglosci, jaka swiatlo pokonuje w ciagu roku. Ale musialby bardzo szybko leciec ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmen Re: NIC CO LUDZKIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:35 sprobuj to wszystko obrocic w zart albo czekaj az zadzwoni albo sie odezwie,przeciez wszyscy jestesmy ludzmi i nic co ludzkie nie jest nam obce trzymaj sie i napisz jak zakonczyla sie cala sytuacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forum.gazeta.pl/fo forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396& w=8603299& v= IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=8603299&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=8603299&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=8603299&v=2&s=0 idioci Sabina110 to jakis stary onanizujący się dziad, którego podniecają wasze rady...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monella Re: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396& w= IP: 62.233.185.* 18.08.04, 17:25 w końcu ktoś to zauważył, że "sabinka 110"to ściema,ale jestem przerażona ilością rad, jednak mamy dużo naiwnych ludzi w społeczeństwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: NIC CO LUDZKIE!!!!!!! IP: *.bsk.vectranet.pl 09.07.04, 22:27 A mi sie wydaje że to poziom dźwięku w decybelach hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kops Re: NIC CO LUDZKIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 16:32 hahahahahah buhahhahahahahahahhaha ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 15:04 On Cie kocha - przed chwilą to napisał...:) mam nadzieje że sie dogadacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musashi hihi Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 16:14 Poszedł facet do burdelu i mówi, że chce coś nie typowego. Więc dostaje na "HURAGAN" idzie do pokoju a tam ładna babeczka, krótkir dzieńdobry i zaczynają gre wstępną. W pewnym momencie ona zaczyna sikać na typa. On oburzony pyta -Co ty robisz????????? -Podczas huraganu zawsze pada deszcz-odpowiada panna -ok i dalej gra wstepna, gdy nagle panna PIERDZI MU W TWARZ (HAHAHAHAHAHAHAHAHA) koleś znowu oburzony -CO TY ROBISZ?????????????????????? -podczas huraganu zawsze wieje wiatr -oki i dalej gra wstępna, kiedy to nagle panna robi koleśiowi kupsko na klatke Ten mocno zdziwiony pyta o co chodzi -podczas huraganu sa zamiecie błotne i dalej gra wstępna kiedy to panna prosi go w te słowa: -Wypierdol mnie na ostro teraz -NO CO TY ZWARIOWAŁAŚ W TAKA POGODĘ??????????? WIĘC WŁASNIE KOBIETO "ZWARIOWAŁAŚ W TAKĄ POGODĘ????????????" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.5R2D* / *.kcc.com 30.06.04, 16:27 wydaje mi się że w takiej sytuacji warto by bylo zaopatrzyć się w spinacz do wieszania bielizny. Przed minetą partner powinien za pomocą wspomnianego spinacza zabezpieczyć sobie nos. Tak na wszelki wypadek proponuję również zakupić stopery do uszu, co by bebenki nie popękaly:))) Gogle narciarskie też są wskazane co by nie dostal partner wytrzeszczu oczu. Jedyny problem w calej sytuacji, to brak zabezpieczeń w przypadku puszczenia przez partnerkę bączora z kleksem................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miuzik-men Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.5R2D* / *.kcc.com 30.06.04, 16:41 mam pytanie z innej beczki, jaki byl dźwięk wspomnianego bączka, czy to byl taki cieniutenki strzal - prut albo piard albo sru, czy to byl jakiś mocniejszy dźwięk jak z porządnego Subwoofera w sylu BUUUMMMM-BASSSEEE,SRRRUU-BAAASSSEEEE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elmirka ;) Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 19:13 Mam rozwiazanie dla pana instruktora w kwestii akcja z kleksem zawsze można jej załozyć błotnik .PS Sabinko masz mistrza Respect ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_piękna Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 13:22 a nie lepiej zeby wlozyc jej w pupe rurke i przeciagnac za okno? Wowczas wszelkie wietrzyki wydobywaly sie poza dany pokoj i dalej jazda. Ostro bez zachamowan i iech tam sobie pierdzi, hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepan [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 23:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 03:30 a co Szczepek ty bys dymał w taką pogodę ?, buhahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cadi Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.98.71.* 01.12.05, 21:41 problem zabezpieczenia można rozwiązać za pomocą siatki (np takiej na motyle) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiadz_proboszcz_p Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.laczpol.net.pl 30.06.04, 17:28 A ja myślę że odrzut był aż tak mocny że mane odrzuciło aż do nieba i se tam jakląś aniołkę znalazł ktura nie ma aż takiego podmuchu :) spoko Sabinko uśmiechnij się domnie :) Ps. Następnym razem nie jedz zupy grochowej albo jajek no i przedewszystkim fasolki bo to ostatnie to daje takie piardy że na 100 kilomtry słychać :) he he he :) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o jezu Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 07.07.04, 19:30 dzieki maleńka hahahhahahahahaha jesteś boska !!!! Niekończąca się opowieść o bąkach a ile się można ciekawostek dowiedzieć o kupie na klacie, palcu w dupie hahahahahhaha ja pierdziele :))))) juz nie moge przypał na maxa :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prut Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 03.08.04, 20:46 spoko chłopak wroci jesli ma jeszcze twarz z przodu głowy. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomason Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tuwien.ac.at 30.06.04, 18:10 wydaje mi sie ze twoj chlopak powinien ci wybaczyc!! masz szczescie ze podczas tego oto niefortunnego pierdu sie nie posralas!! w tedy to by napewno nie wrocil!! wiec mialas szczescie!!! chlopak i tak wroci:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstydze sie Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 19:35 a to dobre bylo, w sumie jak chcesz to mozesz mi tez napierdziec, jak cos to podaj mi maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimatyzator Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.5R2D* / *.kcc.com 01.07.04, 08:07 no ludziska, wy tu pierdu-pierdu, gadu-gadu a dziewczyna czeka na konkrety :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.5R2D* / *.kcc.com 01.07.04, 08:08 dziewczyno, wygląda mi to na bardzo śmierdzącą sprawę, na prawdę nie wiem jak ci pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 11:55 ludzie niebadzcie tacy ordynarni zdazylo sie dziewczynie troche zrozumienia chociasz ja tez bym uciekł a czy bym wrucil niewiem pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lukas.com.pl 14.07.04, 19:18 Jak przestanie mu dźwięczeć w uszach to wróci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeladnik Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 01.07.04, 10:24 ona to sobie lubi przy tym pryknac, miala to z toba? nie przejmus sie jak mu najdzie ochota na sex to sie odezwie pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
laska_wawa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.04, 12:08 Nie sluchaj sabino tych porąbańców i debil.kazdemu się zdarza.U mnie w pracy są dwie panny renatka i agnieszka i bez podniecenia pierdza ale takie cichacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.5R2D* / *.kcc.com 01.07.04, 12:57 nie ma to jak kultura osobista. A jak wychodzicie na lunch to też sobie w knajpie pierdzą Twoje koleżanki. To już wiem kto wali takie bąki w autobusach, pewnie Twoje koleżanki jak jadą rano do pracy i po poludniu z niej wracają. Cholera dlaczego ja zawszę muszę z nimi jeźdźić tym samym autobusem, czas przesiąść się w tramwaj. Pozdrawienia dla Renatki i Agnieszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marqs Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 03.07.04, 10:06 RENATKA I AGNIESZKA TO POSŁANKI SAMOOBRONY. Pierdzą cały czas (takie bzdury), jak nie odbytem to z mordy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska_wawa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.laczpol.net.pl 01.07.04, 17:07 LASKA_WAWA TO JEST LIST DO CIEBIE TYLKO I WYŁĄCZNIE WIESZ NIE ŁADNIE WYZYWAĆ POŻĄDNYCH LUDZI OD DEBILI BARDZO SIĘ ZAWIODŁAM NA TOBIE JESTEŚ NIE WYCHOWANĄ I PYSKATĄ OPRYSKLIWĄ ZRYPANĄ WALNIĘTĄ PIZNIĘTĄMOĄDRALE ZA PARAWANEM ALE PAMIĘTAJ ŻE TWOJA INTELIGĘCJA JEST O 100% W TYLE NIŻ NASZA A TERAZ ZMYKAJ I JUŻ TU NIE PISZ NIGDY BO JESTEŚ BEEEEEEE głosujmy żeby ( laska_wawa )już tu nie pisała ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.supernet.pl / 217.153.174.* 02.07.04, 14:59 Aty kim q.......... jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 15:11 ale dałaj czadu - przynajmniej rozbawiłas wszystkich dookoła hahahahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiniusi Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.04, 19:06 ale tu extra ,chyba tu zoatane na dłuzej,czadowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rev.vline.pl 03.07.04, 10:12 sama znikaj... i naucz sie pisać.. z chęcią zagłosuję, ale na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba_olsztyn Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl 05.07.04, 23:00 skad wiesz, ze bez podniecenia? moze wasz szef dolewa im do kawy hiszpanskiej muchy i dlatego pierdza? albo sa les i na siebie leca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 15:43 a ty jestes renatka czy agnieszka? buahahahahhaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 18.07.05, 23:16 jesteś po prostu boska, twoje koleżanki również. Przestałem się dziwić, że w Warszawie jest tak wiele alarmów bombowych. A to tylko trzy cuchnące laski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojotte Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.globsat.com.pl 01.07.04, 15:36 A jakbys sie czula, gdyby facet odlal Ci sie do srodka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imlo kojotte???? IP: *.supernet.pl / 217.153.174.* 01.07.04, 15:55 ale dałeś porównanie,oj w domu wszyscy zdrowi????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eleonora Re: kojotte???? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.04, 22:32 To jest najlepszy temat na tym forum!!!!!Pal licho problem.Komentarze były nieziemskie.Tak się śmiałam,że aż mnie brzuch boli.Ja się osobiście nie będę wypowiadać,ale czekam na dalsze posty.P:nie jestem złośliwa i Sabiny mi szkoda,więc proponuję dalej ciągnąć temat bez omawiania tej konkretnej sytuacji i osoby,a jedynie skoncentrować się na abstrakcyjnym przypadku pierdzenia w sytuacjach intymnych i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajoja1985 Re: kojotte???? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.07.04, 17:32 o zesz qrde :D:D ja sie jeezcze smieje wiec wroce jak skoncze:D:D:D fuck:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnic@ Re: kojotte???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 15:22 O tak masz rację ja nie mogę przestać się śmiać.a Sabinki to też mi szkoda. ale hahahahahahahahahaaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: candle Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 12:09 oj kojocie nie znasz chyba swojej fizjologii... nie bardzo da sie polaczyc kopulacje i odlewanie...tak jestescie skonstruowani ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komandor sosnica Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.50.221.* 16.07.04, 19:44 ZBAKALEM SIE A TY PISZESZ TAKIE RZECZY >ZBIERA MNIE NA ZYGIIIIIIIIII :(:(:(: (WEEEEEEEEEEEEE).OO_OOOOOO WJECHALAS NA PSYCHE SWOJEMU ZAGANIACZOWI. REASUMUJAC LEPSZY BY BYL TWIX . WIESZ ZAKLADASZ STRINGI I SRASZ NA KLATE SWOJEMU SZAMBONORKOWI . MIALBY ODRAZE DO BATONIKOW DO KONCA ZYCIA >>>>> DZIEWCZYNO POZBAWIASZ CHLPAKA MARZEN .JAK MOGLAS TO ZROBIC >> POZDROWIONKO DLA KENA.......WEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzecho Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 09:47 A mnie się już zdarzyło kilka razy zaproponować takie coś, i po otrzymaneu zgody od dziewczyny niezwłocznie to wykonałem. I co? Wydaje mi się że w chwili ogromnego podniecenia robi się rzeczy o których nawet normalnie się nie myśli. I prosze się nie wypowiadać bo po niektórych tekstach to widze ż etemat seksu ma dla was jeszce wiele tajemnic. Sa moi drodzy perwersje które nawet mnie niesmaczą ale psi psi do środka cipki naprawdę nie jest takie niezwykłe... Odpowiedz Link Zgłoś
nifi Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.04, 23:51 dobrze sie stalo, pomysl, gdybys nazarla sie rzodkiewek - extra smrod wypalil by mu mozg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bąksztal Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 01:32 Co do pierdów, to pierdy są zajebiste, ja zawsze pierdziałem i będe pierdział ( nie znaczy, że podczas każdego stosunku, ale jakby nie było każdemu się zdarza, ale w twarz :))) hahahaa> tak ja jeszcze nie miałem ;p ) . Co do problemu z Bojfriendem ;p to koleś albo : - leży na psychiatrycznym i ma ciagłe zwidy że jest na wojnie albo cos w tym rodzaju - nie leży na psychiatryku, ale ma zwidy, że jest na wojnie ;) i miota się po kraju bo stracił orientacje w terenie - szuka nowych doznań z innymi bąkami i się cieszy ciszą i spokojem ;p NO A TAK W OGÓLE TO BĄKI RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...FRENDZEL... Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 12:15 piard,jestes WIELKI!!!!!!twoj komentarz jest najlepszy!!!dawno tak nie rylem!!! rzeczywiscie musi miec ladnie rozjebanego rowa!!!hmmm....jest taki zabieg zwie sie rowotomia i polega na zwezaniu rowa,przyda ci sie sabinko!!!buhehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.77.99.* 02.07.04, 15:17 ojej tak sie smialam jak czytalam... ze az sie spierdzialaaaaam... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 19:39 A mi sie wydaje ze ten post to jest jedna wielka sciema , rozumiem jak faceci se pierdza ( taka juz ich natura ) ale laska wydaje mi sie ze ma wiecej kultury od faceta !!! wiec totalny kitch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty feminista Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 03.07.04, 20:04 Jasne wszystkie laski sa takie zajebiscie kulturalne. buuhahaha Walnij sie Anetko w swoj glupi leb, bo chrzanisz glupoty. Nie chce Cie martwic, ale laski w dzisejszych czasach sa na maksa primitywne. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feministka od dziś Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.77.86.* 09.07.04, 14:03 Sam jesteś prymitywem :[[ wieli kulturoznawca się znalazł :[[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nsm.pl 11.07.04, 13:20 mam przez to rozumeic ze babki wogole nie puszczaja bakow? oj gdyby nie ten dech to by czlowiek zdechl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 19:20 no babki to tez ludzie ale im to nie wypada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnom99 Następnym razem zrób tak: IP: *.big / 62.233.185.* 14.07.04, 22:36 Jka będziesz droga Sabinko następnym razem czuła ze tój mózg już wysłał sygnał do dupala,że fekalska bomba jest w drodze.To wtepędy wołaj swego mena coby zaprzestał lizanka i czymprędzej zapakował ci kutaka jak najgłębiej w odbyciol jak sie da.Ten zadziała jak korek,blokując pierda lepiej niż Lepper drogę krajową nr.3... A do tego koleś będzie raz ze sobie popedałuje w kakał,a Ty ze się nie spierdziłaś po wtóre.. I włala...wilk syty i owca niespierdziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiak Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 00:17 A mi się wydaje że to Marcin z DG !!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol_s Pierd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 10:31 Jesteś poprostu ztłamszoną sado masochistką i podniecaja cie takie rzeczy nastę pnym razem włóż do dupy sobie koreczek a zresztą jak obciągniesz mi pałe możesz na mnie pierdzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba_olsztyn Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl 05.07.04, 23:26 a co tu kultura ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 07:57 Chyba nikt pożądnie Ci nie dogodził Anetka - zawsze się kontrolujesz??? Ulżyj sobie wlnij bąka a poznasz prawdziwy smak seksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.clubnet.pl 09.07.04, 22:57 Ale to jest antura i nie zawsze da sie ja kontrolowac. Tzrmaj sie dziewczyno, bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Pic Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 18:34 to prawda a co miało jej dupe rozerwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 2.1.* / *.fujitsu-siemens.com 09.07.04, 12:42 Ludzie, dajcie spokój. Ja ze śmiechu już się zesrałem. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.04, 22:16 EEeeeeeej o co Wam chodzi??!!!??? Wspolnie z partnerem prowadzimy taką gre wstepną on zbliza twarz do mojego odbytu a tu................. BACH ,a potem na odwrót i znowu zamiana.HEHE Nie zdajecie sobie sprawy jaki czad.Az sie bałagan w oczach robi.To jest takie blizsze poznanie siebie, melodja ciała.Polecam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdzik&spolka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.syscomp.pl / *.crowley.pl 02.07.04, 21:49 Nie ma to jak smród!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.69.* 02.07.04, 21:57 Ten text mnie rozjebał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 03.07.04, 00:15 ale nie martw sie sabinko to jeszcze noie konief wojny o ktorej ktos tam wspomnial teraz on sie odegra i napierdzi ci w ryj :D zajebiste komentarze szczegolnie z tym subwooferem po prostu fenomenalne!!!!!!!!!!!!! chyba to pokaze polonistcer ktora za rok idzie na emeryturke :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROSZECIE Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 03.07.04, 01:49 umyj pupke, to sam sie chetnie z toba umówie - i cycki tez umyj pliz :D wogole najlepiej umyj sie cala wtedy bedzie wporzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba_olsztyn Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl 05.07.04, 23:34 to jest najlepszy text jaki przeczytalem!!! oh, tak! umyj sie sabinko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 06.07.04, 21:02 Hej Sabina nie przejmuj się tym tak bardzo, poza tym jesli facet myslał, ze człowiek samymi fiołkami to znaczy o braku jego dojzałosci. Poza tym jesli go przeprosiłas a on mimo to zwiał gdzie pieprz rosnie, to daj soie spokoj. Nie zawsze mozna zapanowac nad "wiatrami", szczegolnie gdy jestes pochłonieta czym"innym". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 08:00 I wylot u dupy też umyj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izotop Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 00:01 A teraz wszyscy razem!!!! UMYJ SIE!!!! UMYJ SIE!!!! UMYJ SIE!!!! AZ Z WRAZENIA SAM SIE POSRALEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAJNA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 00:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prykacz Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cisco122.crowley.pl 03.07.04, 00:44 sabinko nie przejmuj sie ja tez lubie sobie przy tym poprykac! PS: polecam sex oralny po grochowce lub po kanapkach z pieczywem wieloziarnistym i jajkami! wtedy to jest naprawde rozkosznie! tylko musisz nakarmic rowniez partnera :))))<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELART BOI Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 03.07.04, 01:47 gj sabinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bAkojeb Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 22:58 nie przejmuj sie w mojej klasie kazdy chlopak pierdzi ja nawet raz przy tablicy walnalem ze sie pani poplakala ze smiechu i byl git. a jak smierdzi to jest juz calkiem git. 3maj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macha pgaz Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 18.07.05, 23:24 jesteście wpytę, wasza pani też! Szkoda, że nie sracie na tablicę i nie sikacie na gąbke do ścierania. Młode łachy zboczone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 03.07.04, 10:42 HAHAHAHAHA trza bylo sie jeszcze wysrac na niego hahahahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linux Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 02:32 Zekl bym "Czad" komando dziawczyno ale przytocze tu cytat z przerubki studentow 1 filmu "umyj sobie cycki dziewczyno. dziewczyny troche kultury dziewczyny bo nie zadupcze ..." tak to sie tyczy twojej d****. Piard trafiles w sedno ;) buhahaha, Szkoda ze nie mozna zamieszczac zdjec to bys zamiescila a to bylo dopiero wtedy kupe smiechu jak by sie ktos znal <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpula Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krak.tke.pl 10.07.04, 12:41 Jakis przewrazliwiony chlopak. Ciekawe jakby sie on czul jakby sie to jemu przytrafilo, uznalby Cie pewnie za idiotke jakbys go zostawila. Czasem sie zdarzaja takie rzeczy. Jestesmy ludzmi i fizjologia kazdego dotyczy. Jakos kobiety musza tolerowac jak facet siadzie na klopie i wyproznia sie pol godziny, a zapach rozprzestrzenia sie po calym domu albo sciagnie buty, a od zapachu skarpetek mozna zwymiotowac. Chyba Cie nie kochal skoro taka glupota go przrazila i odszedl. Nie przejmuj sie takim frajarem:)Zycze mu,zeby nastepna zrobila mu kupe na twarz, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: first class pierd Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.l3.c1.dsl.pol.co.uk 03.07.04, 13:49 .....hmmmmmm,widze,ze mamy tutaj typowy przyklad "podkoldernika jadowitego".Pozostaje miec tylko nadzieje,ze gosciu nie oslepl i nie roztrzaskal sobie glowy na pierwszym lepszym murze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.msk.pl 03.07.04, 14:58 mi możesz napierdzieć gdzie chcesz ja bym sie takim gów**** nie przejął jak chcesz to moge sie z tobą po purać patryk144@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezesik Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 15:46 hehehe, nie mam pytań :))), ciekawa historia:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 15:55 Sabinko głowa do góry!! Jestes naturalna i za to powinien Cie cenic!!! Napisz czy sie odezwał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 08:06 Ola chciałbym poznać towja naturę jak Tyś taka fikuśna. Poprykamy sobie w wonnie a ze zwarjowania, w wielkim podnieceniu, będziemy gryźć bąble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Relax Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 18:20 to jakis zart, albo kpina!!!hahaahahahahahaahahahaaha...dawno sie tak nie obsmialem!!!!!!!hahaahahahaahahah najlepsze qwa the BEST!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Major Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.czest.pl 03.07.04, 16:11 Ciekawe sabinko czy twoj pierd byl smaku szamba czy tez zgnitego jajka, niewaze twojego chlopaka jeszcze pewnie trzyma jest tak nacpany tym pierdem,ze cie nie pamieta.Doupierdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panthera prawdziwie szczera opowieść... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 16:31 chciałam Ci sbrinko powiedziec, ze Twoje zwierzenie dogłębnie mnie wzruszyło. nie wiedziałam, ze istnieja na świecie jeszcze tak szczerzy ludzie, którzy opisując swoje problemy pomagaja byc może innym ludziom, którzy znaleźli lub znajda sie w podobnej sytuacji. Jesli chodzi o jakaś poradę to myślę, ze powinnaś pozostawić sprawy swojemu biegowi. Jesli naprawde Cię kocha nie bedzie mu przeszkadzało to czy owo.jeśli warty jest tego, zebys o niego walczyła to zrób to zadzwon do niego nawet jeśli minąło już dość sporo czasu. mysle, ze warto zarayzykować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gallain Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.07.04, 16:50 Ogladaliscie "Nic smiesznego" z Pazura w oli glownej? Byla tam taka akcja ze koles lezac w lozku z dziewczyna caly pierdzial, szczegolnie jak sie podniecal i w koncu stwierdzil: "Boje sie szczytowania z obawy prykania". Widac nie jestes sama :) Odpowiedz Link Zgłoś