Dodaj do ulubionych

nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: BOREVICZ lipa... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.04, 09:24
      SEX TO NIE RZECZ DLA HIGIENISTÓW!
      tyle...

P.S.Znalem jedna Sabinke-miala morde jak kon
    • Gość: DEAD DREAMER Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:19
      No to masz problem dziewczyno :) buhahahahahahahahahhahaahhaahahhahaha
      nastepnym razem się zakorkuj palcem buhahahahahahahahahahahhaa
      Naucz się panować nad bąkami ;)bo będzie ciężko Ci w życiu :)
      BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
    • Gość: Ptaszek hmmm.....???? IP: *.master.pl / *.master.pl 07.07.04, 12:23
      ...ale on uciekł, czy go zwiało? :))))
    • Gość: sesot Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:36
      Gupia dziwka nie masz sie czym dzielić tylko takim SYFEM!
    • Gość: pele Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 13:08
      Sabinko problem byłby dopiero wtedy gddyby twój chłopak miał w zebach
      zapałkę,nie dość że kolo miałby osmalony face to jeszcze trochę by ci
      przeżedziło futerko...
      • Gość: Pierre-Dzący Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.5R2D* / *.kcc.com 07.07.04, 13:20
        Dobrze że nie buchnęla bąka podczas dziurkowania bo by gościowi wybuchly jaja
    • Gość: To My! Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.radom.pl 07.07.04, 15:49
      my jesteśmy chłopakami i tez bardzo lubimy bąki <lol2> kocham smród z warczącej
      odbtnicy napewno jemu tez bardzo sie to spodobało
    • Gość: Brechtam !!! Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bazapartner.pl 07.07.04, 16:54
      Brechtam, poprostu brechtam - o takim betonie to ja jeszcze nie słyszałam.
      Powiem ci szczerze że jesteś obrzydliwa i wcale się nie dziwie twojemu
      chlopakowi że uciekł.Pomysl jak ty byś się czuła gdyby twoj facet spierdział ci
      sie w twarz- pewnie nie byloby ci zbyt milo. Jednak jezeli cie kocha to msle ze
      mu przejdzie i kiedy o tym zapomni to zadzwoni. Heheheh
    • Gość: ahahahhahahahahhaa [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 17:25
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: albin Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.240.174.* 07.07.04, 17:26
      nie placz dziewczyno pewnie wroci a caly incydent pchnie wasz związek na
      kolejny etap ;) swoją drogą, może dupka się zemściła za analne igraszki do
      których na jej szczęście nie doszło a których się dopominał
    • Gość: patii Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.mm.pl 07.07.04, 17:57
      boze.....wstydzisz sie tego a umieszczasz na forum? cala polska to czyta ale
      szczegol...:| W ogóle jak moglas sie zbąkac na jego twarz! bauahhahaha no nie
      moge..... pewnie to co napisalas to jedna wielka sciema ale ubaw mam niezły ;)
      Pozdro
    • Gość: MAG Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 07.07.04, 18:48
      flatofilia jest przypadłością ludzką, więc nie ma się czym przejmować.
      • Gość: dzejkob [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 01:02
    • Gość: LosiT_BESTia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.07.04, 18:54
      Buehe.... tak dalej, puść mu teraz bąka do słuchawki jak do ciebie zadzwoni,
      albo pójdź do niego do domu, zadzwoń do drzwi i przystaw kakaowe oko do wizjera
      hehehehe >< Tak dalej!!! Ps. Ja bym ci dał ksywe "Pierdziocha" hehe Mamy z
      ciebie niezłą bekę z Krzyskiem. Aha i jeszcze jedno w Geant jest przecena
      kalafiorów i grochu, fasoli niewidziałem.
      • Gość: kotleś2 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 07.07.04, 19:29
        "to Ty pokazalas mi Twojej milosci smak....
        ...jak poteeeeeeeeeeeeeeezny wiatr"
        "Ty kwiatem mym ktorego teraz mi braaaaaak....
        ...jak poteeeeeeeeeeeeeeezny wiatr"

pzdr :)
    • Gość: maarcin [...] IP: 80.51.253.* 07.07.04, 19:37
    • Gość: prof. Leon Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 07.07.04, 23:17
      Nie przejmuj sie Sabrinko :) po 1 jak kocha to obroci to w zart, po 2 moze
      dzieki temu odkryjecie w sobie milosc do tego typu zabaw. (Flatufilia - W tej
      dewiacji seksualnej bodźcem, przyprawiającym delikwenta o rozkosz są... gazy
      jelitowe wypuszczane wprost na twarz lub wręcz do ust.) Powodzenia w
      poszukiwaniu Waszego prawdziwego ja. Niech bak bedzie z Wami :)
    • Gość: Pancho Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! MEGA PIERD :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 23:21
      Jesteś poprostu rozpierdząca:P:P:P... spoko koleś powinien wrócic.. tylko nie
      nawal mu kupy na przyrząd pomiarowy... hahahaha:)
    • Gość: twój marcin Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 23:46
      sabinko moja, TO NIE BYŁ TYLKO BĄCZEK i nie odzywałem się tak długo bo nie
      mogłem znaleść odpowiedniego szamponu, już jest ok, odezwę się niedługo, jak
      wysuszę włosy, papap
    • Gość: Bryka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 08.07.04, 00:32
      ja też chrząkam odbytnicą ale nie w twarz w sumie mogło być gorzej,co jakbyś mu
      k.u.p.k.e. na twarz zrobiła???nie martw się bedzie good jak nie ten to inny sie
      znajdzie.Może będzie to lubiał :-D
    • Gość: bengalski Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 01:03
      no calkiem mlodziezowo masz w sumi etylko pamietaj nastepnym razem zapodaj
      sobie jakis oras w odbyt aby chlop nie posiadal sie ponownie z radosci
      doswiadczanego smrodu. ave fart :)
    • Gość: Wodzirej Dobra rada !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 09:25
      Mam dla ciebie dwa rozwiazania:
      Pierwsza rada : Ugotuj kaszanke , lekko ja przegotowójąc , wsadz do pochwy i
      ułam tak żeby sie rozsypała w środku. Potem na Patelni przysmarz cebulke na
      złocisto i upchnij ją do pochwy , robiąc przysiady , by wymieszała sie z
      kaszanką. Zaproś ukochanego i uwcześnie polej cipke sosikiem z cebulki , i
      zrobisz mu seks po francusku w stylu NEW ART. Wtedy napewno ci wybaczy ;)

Druga rada: Weż tą patelnie po ugotowanej cebuli i pierdolnij się w łeb , bo
      juz ci nic nie pomoże !
      • Gość: PAULA DO WODZIREJA-SKWASIŁEŚ IP: *.supernet.pl / 217.153.174.* 08.07.04, 13:14
        ALE SKWASIŁEŚ Z TĄ KASZANKĄ, DAJ SPOKÓJ WSZYSCY ZNAJĄ TEN LIST DO BRAVO JAK
        PANIENKA CHCIAŁA SIE ROZDZIEWICZYĆ I WSADZIŁA SOBIE KASZANKĘ I JEJ SIE
        UŁAMAŁA!!!!A PO DRUGIE NIE NA TEMAT NAPISAŁEŚ TU CHODZI O PIERDZENIE JAKBYŚ
        ZDĄRZYŁ ZAUWAŻYĆ A ZRESZTĄ JUŻ KTOŚ DAŁ TAKI SAM KOMENTARZ-SWOJĄ DROGĄ CIEKAWE
        CZY TO NIE TY!!!!!!
        NAUCZYĆ GÓWNIARZA CO CHODZI I POWTARZA
        DLA CIEBIE RADA: IDŹ SIE UTOP!!!!!!!!!!
    • Gość: Asia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.07.04, 10:09
      Ktoś ze żart zrobił i wymyślij historyjke żeby zobaczyc reakcje głupich i
      naiwnych ludzi...
      hehe
      a wy się tak podniecacie że ja pierdole...........
      • Gość: halny Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 08.07.04, 11:16
        a można wiedzieć kogo? Bo wiesz ja chętnie.
        • Gość: cifoski Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 08.07.04, 11:59
          gdyby nie ten dech to by człowiek zdech
      • Gość: dzejkob do Asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 00:21
        nie pierdol bo rodzine powiększysz....
    • Gość: chce cipke twaja [...] IP: 80.48.46.* 08.07.04, 12:26
    • Gość: zimek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 12:53
      Ehhh ty to masz problem dobze ze z podniecenia nie ssikalas sie na niego co tam
      maly baczek zdaza sie kazdemu hehe i tak traktuje ten post jako glupi zart :):)
      • Gość: wójek M dobra rada Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 19:10
        otóz sabino jest rozwiazanie: może masz pieska, i pewnie lubi masło czekoladowe
        pozmaruj nim kakaowe oczko(odbyt), oko saurona czy jak je tam nazywasz. Piesek
        wlize maselko do konca poczujesz sie przy tym, przyjemnie,świeżo i oszczędnie
        (zaoszczedzisz na papierzePs doradzam tez ogolenie łoniaków przy rowie
        poniewarz moga się tam nagromadzić rodzynki (postać skrzepnieta kału)dowidzenia
        sabino wójasze M dobra rada
    • Gość: Mradu Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bait.pl / *.bait.pl 08.07.04, 13:36
      "huragan namietnosci po prostu" ;)
      • jetti Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 08.07.04, 16:11
        jeden problem to nie problem@@@@@@@
    • Gość: marika Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.euronet.net.pl 08.07.04, 14:23
      Ale hała
    • Gość: p Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 14:45
      ahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahh leze
      ahahahaahhaahahhhhhhhhhahahahahahahahahahaha ahahahahaahahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka