Gość: :) Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.skynet.net.pl / 80.72.37.* 27.07.04, 14:07 Nie wierze! Wlasnie dostalem maila z tym nie lada problemem,myslalem ze kumple sie zbijaja i jest to wybryk ich chorej wyobrazni,ale nie...nie moge..buuahhhhaaaaaaa :))))))))).Sabina mam nadzieje ze to po prosty niezla zbita, a jesli nie,to jestes najbardziej tragikomiczna postacia jaka kiedykolwiek pojawila sie na forum.A nagroda za zbite roku zostaje nagrodzona Sabina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca!! ;P Tylko Spokojnie! IP: *.icpnet.pl 27.07.04, 14:58 Wiesz.. kazdemu zdarzaja sie wieksze lub mniejsze wpadki.. Tą akurat zaliczylabym do ZDECYDOWANIE wiekszych.. Mysle, ze przede wszystkim powinnas postarac sie myslec o tym, jak o czyms, co moglo sie praktycznie przydarzyc kazdemu z nas, ale padlo akurat niefortunnie na Ciebie.. Wiekszy problem to faktycznie ten chlopak (szkoda, ze to nie akurat jakis jednorazowy koles ;P ), bo podejrzewam, ze przez wstyd, sama nie potrafilabym mu pewnie spojrzec w oczy :/ Jednakże, wydaje mi sie, ze kiedy nauczysz sie juz sama smiac sie z tamtej sytuacji do rozpuku, i o ile masz wyluzowany klimat z owym facetem, to bedziesz umiala z nim o tym na luzie pogadac (przeprosic moze ;P) i posmiac sie z tego wspólnie.. Życze powodzenia - przyda Ci sie na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana230 Re: Tylko Spokojnie! IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 02.10.05, 20:58 Jednakże, wydaje mi sie, ze kiedy nauczysz sie juz sama smiac sie z tamtej sytuacji do rozpuku. <-------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sgarwa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.225.* 27.07.04, 15:19 Jak spotkacie na mieście gościa z amputowanym nosem to będzie napewno chłopak sabiny. Gościu sobie kinola docioł aby przestać czuć ten smród. Wcale mu się nie dziwię, też bym wiał. Mam nadzieje że masz chociaż mało owłosione dupsko i włochy wychamowały choć trochę falę udeżeniową bo inaczej biedak chyba nie nocha ale całą głowę będzie musoał sobie amputować. Napewno zbraku powietrza mózg mu się nie dotlenił i wygląda jak wegetatywne warzywko. Siedzi biedaczek na wózku inwalickim a ostatnia żecz jaką pamięta to obłok smrodu wyłaniającego ci się prosto z dupska. heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zetosa.com.pl 04.08.04, 22:24 ej poprostu mnie rozjebalas hahahahahahahah moze ty idz do lekarza bo to niezdrowe hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suli i cholew Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 27.07.04, 18:59 to nie zaden problem ze puszczasz bąki, lecz to jest problem dla twej rozłąki on jeszcze przyjdzie powachac ci z pupci a przy okazji cie wydupczyć:D:D:D Pozdrówka dla Maturki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thedzik Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 22:30 w dupie byliscie i gowno widzieliscie :D:D:D:D Sabinka jestes wielka jak twoj bonio :D:D:D:D respect Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolly Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.petrus.com.pl 27.07.04, 23:17 no to pięknie !!!! PIęknie sie zesrałas swojemu ukochanemu w ryj. To sie nazywa przesada !! pewnie biedak teraz caly piegowaty jest! ale fetysz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONTE H Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 23:34 "kamikadze boski wiatr nie ma przebacz :P " Zajebiaszcze sa komentarze usmialem sie jak nigdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabina110 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.04, 13:27 witam i stawiam 500 post. Widze ze mój problem zrobił tu wiele zamieszania. dziekuje wszystkim powaznym ludziom za pomoc, natomiast wszsytkim debilom za ich półdebilskie wypowiedzi tez,,dziekuję" bawcie sie dobrze. Jak cos piszczi na meila , moze odpisze , a moze zdjecie wysle -wiecie szukam chłopaka nadal, Marcin nie wrócił do dziś ani sie nie odezwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nestle.pl 28.07.04, 20:15 Sabina, a gdzie można znaleźć Twój adres mailowy? po przeczytaniu tego wszystkiego można Cię tylko polubić :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BONKMAN UWOLNIC BĄKI Z DUPY IP: *.pestar.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:01 Jebaj bobla bez pszypalu!!! to bylo niezle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karoling [...] IP: *.gdynia.mm.pl 28.07.04, 23:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sabina110 Re: sabina110@gazeta.pl - oto mój meil 29.07.04, 07:51 a Ty kolego chyba pomyliłeś fora-co za słownictwo tutaj zapodajesz-co?, jestes prosty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiKi Re: SHOT-HOP SUX!!!!! IP: *.udn.pl 31.07.04, 03:44 Zgadzam sie z toba Karoling ! Metale calego swiata - laczcie sie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ego Re: SHOT-HOP SUX!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 17:27 W piecach hutniczych!!!%-O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pomorzany.v.pl 29.07.04, 14:31 wiesz co nie przejmuj sie bo mi to sie czesto zdarza ale nie takie glosne tylko takie syczenie tak jak zwieracze by pusczaly albo by byla jakas gumka zle zalozona .i ja to obracam w zart i moj chklopak tez z tego sie smieje :PPp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:05 Słuchaj, ja mam na to radę , Jak nie wróci to zaproponuj nowy wątek, "szukam chętnego do minetki", dodaj oczywiscie że postarasz się więcej nie robić takich rzczy. Myslę ż ktoś z dyskutujących się skusi. W każdym razie ja napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąkomania Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.laczpol.net.pl 29.07.04, 18:43 pamietaj jak puszczasz pierwszego to zapodaj drugiego niech goni tego pierwszego :P <lol> watpie ze by to przezył jak by dostał drugiego albo poszło by po zwieraczach i by miał maseczke na twarzy raczej zdrowa taka naturalna no wiesz od siebie :)))))))))) blahahahahahahahalalalalalalala nARKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnDrEw BeZ BąKa;P Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 19:58 NiE SaMyM BąKiEm CzŁoWiEk ŻyJe....Hehehehehe sam sie zesrałem ze śmiechu..... LOL LOL LOL Hahahahahahahahaha Przegięcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 29.07.04, 22:31 nie musialas naszych spraw wywlekac na cala polske. teraz ze mnie sie smieja cale bielany i wszyscy mnie pytaja czy nie chce ich pierdu pzyjac na twarz nie chce cie wiecej znac ty pierdzaca szmato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trefniś Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 22:49 Spokojnie tomek. Ja na twoim miejscu cieszył bym się że to nie był duży brązowy klocek tylko śmierdzący bąk. Jka by mi takie coś zrobiła to bym się chyba wyprowadził a lasce to nie wiem co zrbił. Ale z czasem ta fama minie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trefnis Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 22:41 Ty się ciesz że nie był to klocek tylko zwykły cuchnący bąk;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 28 [...] IP: 193.151.38.* 30.07.04, 12:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc nieznany Bąki Bąki Bąki Płyną sobie Bąki IP: *.zabrze.net.pl 30.07.04, 21:10 Wiesz nie każdy mężczyzna lubi mieć przetworzone kawalki twojego śniadania lub innego posilku po przetworzeniu na swojej buźce. Zapewne udeżenie tak potężnego gromu jak twój BĄK Zniekształciło chłopakowi twarz i dlatego uciekł bo bał że sie go przestraszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostan Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:14 he he he !!! Istnieje podejrzenie , że słabo Ci trzymają zwieracze. Musisz coś z tm zrobić, bo nastepnym razem wypuścisz mu kleksa prosto w usta !!! Ja jak bym tak zrobił, to pochlastał bym się czerstwym chlebem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipmax Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 84.234.0.* 31.07.04, 00:20 ojjj... dalas dupy po calości malenka.... w TV teraz reklamuja tabletki na pierdy :-) ... polecam.. moze rozwiaza problem. a jak juz walisz baki to tajniaki ehehehehehełłłłłłeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidek z Helenki BĄK IP: *.zabrze.net.pl 31.07.04, 14:33 Spadł bąk na strąk, a strąk na pąk. Pękł pąk, pekł strąk, a bąk się zląkł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BĄCZEK_ZAJĄCZEK [...] IP: *.pl / *.enterpol.pl 31.07.04, 15:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALBO LEPIEJ!!! Re: Radio Maryja IP: *.chello.pl 01.08.04, 16:36 Nastepnym razem z tego typu problemem powinnaś zglosić się do radia maryja, ksiądz Rydzyk ma napewno spore doświadczenie w tego typu kontaktach inntymnych pewnie nie jeden nazwijmy go "partner" księdza sparawił mu taką niespodziankę... Jednym słowem ma chłopak doświadczenie.... Doradził by! Odpowiedz Link Zgłoś
cat_woman Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 31.07.04, 16:19 jak koleś cię kocha, to powinien zrozumieć, że takie rzeczy mogą się zdarzyć i ,ze to nie Twoja wina...a jak to tylko niezobowiązująca znajomość, to....gdyby było odwrotnie, to ty byś nie uciekła....?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhdfugckjfhvujdhuj BOŻE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.08.04, 16:16 ludzie ona tylko bąka puściła a nie wykąpała się w szambie!!! Opanujcie się! Odrobine zrozumienia! Swoja drogą : MASAKRA! Przynajmniej mogłaś wyjść jak Ci się zachciało, a przedewszystkim nie opisywac takich rzeczy w internecie, jesli czyta to twoj chlopak to teraz napewno nie wróci... Ośmieszyłaś się... Mogłaś się spodziewać takich reakcji. Na jego miejscu nie tyle bąk by mnie odstraszył ile twoje zwierzenia.... Ale zycze wiecej szcześci nastepnym razem, a przede wszystkim zycze nastepnego razu... jakiego kolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaytor Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.189.* 01.08.04, 21:35 oj wleciał mi bąk do dupy,i tak brzęczy i tak piscy i mi całą dupe niscy, i tak lata penetruje i mi w dupie demoluje.3maj się sabciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 08:54 Według mnie nic sie nie stało, kazdemu moze sie zdarzyc, odruchy ludzkie nie mają taktu, no cóż, przykra sprawa ale przeciez jestes tylko człowiekiem i chyba pierdzenie jest naturalne u kazdego, a ze zwieracze mialas popuszczone i podniecenie nie pozwalalo ci panowac nad tym to niestety, trzeba sobie powiedzie trudno i zyc dalej. Nic wielkiego sie nie stało, a chłopak jak bedzie powazny i kocha cie to wroci nepewno a wogole to nie powinien uciec! Glowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 83.168.68.* 02.08.04, 18:10 Droga Sabinko. Może warto było spróbować w pupcię. Facio przynajmniej zakorkowałby wylot i nie byłoby takiego niemiłego efektu. Co prawda mogłoby się to skończyć dla niego tragicznie, bo ciśnienie wywaliłoby mu oczy na ścianę i miałabyś chłopaka z białą laską, ale to chyba z tego się wzięło powiedzenie "ślepa miłość" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierdząca dupeczka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 02.08.04, 20:21 Wiesz nie przejmuj się mnie się to zdarza przynajmniej raz w tygodniu. Poprostu lubię grochóweczkę. Ale mój facet nie ucieka. Bardzo mnie kocha. A wiesz ile razy on spierdział się kiedy waliłam mu lodzisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kAkTi Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.alpha.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 10:17 o maszzzzzzzzzzzz........ ty puscilas baka ze spiecia a ja sie zaraz posikam ze smiechu.... nie no nie mam pytan.... Biedny chlopak :( p.s Bączkujmy się ! buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś