Dodaj do ulubionych

nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: :) Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.skynet.net.pl / 80.72.37.* 27.07.04, 14:07
      Nie wierze! Wlasnie dostalem maila z tym nie lada problemem,myslalem ze kumple
      sie zbijaja i jest to wybryk ich chorej wyobrazni,ale nie...nie
      moge..buuahhhhaaaaaaa :))))))))).Sabina mam nadzieje ze to po prosty niezla
      zbita, a jesli nie,to jestes najbardziej tragikomiczna postacia jaka
      kiedykolwiek pojawila sie na forum.A nagroda za zbite roku zostaje nagrodzona
      Sabina!
    • Gość: Współczująca!! ;P Tylko Spokojnie! IP: *.icpnet.pl 27.07.04, 14:58
      Wiesz.. kazdemu zdarzaja sie wieksze lub mniejsze wpadki.. Tą akurat
      zaliczylabym do ZDECYDOWANIE wiekszych..
      Mysle, ze przede wszystkim powinnas postarac sie myslec o tym, jak o czyms, co
      moglo sie praktycznie przydarzyc kazdemu z nas, ale padlo akurat niefortunnie
      na Ciebie..
      Wiekszy problem to faktycznie ten chlopak (szkoda, ze to nie akurat jakis
      jednorazowy koles ;P ), bo podejrzewam, ze przez wstyd, sama nie potrafilabym
      mu pewnie spojrzec w oczy :/
      Jednakże, wydaje mi sie, ze kiedy nauczysz sie juz sama smiac sie z tamtej
      sytuacji do rozpuku, i o ile masz wyluzowany klimat z owym facetem, to bedziesz
      umiala z nim o tym na luzie pogadac (przeprosic moze ;P) i posmiac sie z tego
      wspólnie..
      Życze powodzenia - przyda Ci sie na pewno!
      • Gość: Ana230 Re: Tylko Spokojnie! IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 02.10.05, 20:58
        Jednakże, wydaje mi sie, ze kiedy nauczysz sie juz sama smiac sie z tamtej
        sytuacji do rozpuku. <--------
    • Gość: sgarwa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.225.* 27.07.04, 15:19
      Jak spotkacie na mieście gościa z amputowanym nosem to będzie napewno chłopak
      sabiny. Gościu sobie kinola docioł aby przestać czuć ten smród. Wcale mu się nie
      dziwię, też bym wiał. Mam nadzieje że masz chociaż mało owłosione dupsko i
      włochy wychamowały choć trochę falę udeżeniową bo inaczej biedak chyba nie nocha
      ale całą głowę będzie musoał sobie amputować. Napewno zbraku powietrza mózg mu
      się nie dotlenił i wygląda jak wegetatywne warzywko. Siedzi biedaczek na wózku
      inwalickim a ostatnia żecz jaką pamięta to obłok smrodu wyłaniającego ci się
      prosto z dupska.
      heheheheh
      • Gość: jaaaaaaa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zetosa.com.pl 04.08.04, 22:24
        ej poprostu mnie rozjebalas hahahahahahahah moze ty idz do lekarza bo to
        niezdrowe hahaha
    • Gość: suli i cholew Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 27.07.04, 18:59
      to nie zaden problem ze puszczasz bąki, lecz to jest problem dla twej rozłąki
      on jeszcze przyjdzie powachac ci z pupci a przy okazji cie wydupczyć:D:D:D

Pozdrówka dla Maturki
    • Gość: thedzik Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 22:30
      w dupie byliscie i gowno widzieliscie :D:D:D:D Sabinka jestes wielka jak twoj
      bonio :D:D:D:D respect
    • Gość: jolly Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.petrus.com.pl 27.07.04, 23:17
      no to pięknie !!!! PIęknie sie zesrałas swojemu ukochanemu w ryj. To sie nazywa
      przesada !! pewnie biedak teraz caly piegowaty jest! ale fetysz !!!
    • Gość: MONTE H Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 23:34
      "kamikadze boski wiatr nie ma przebacz :P " Zajebiaszcze sa komentarze usmialem
      sie jak nigdy :)
      • sabina110 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.04, 13:27
        witam i stawiam 500 post. Widze ze mój problem zrobił tu wiele zamieszania.
        dziekuje wszystkim powaznym ludziom za pomoc, natomiast wszsytkim debilom za
        ich półdebilskie wypowiedzi tez,,dziekuję" bawcie sie dobrze. Jak cos piszczi
        na meila , moze odpisze , a moze zdjecie wysle -wiecie szukam chłopaka nadal,
        Marcin nie wrócił do dziś ani sie nie odezwał.
        • Gość: RR Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nestle.pl 28.07.04, 20:15
          Sabina, a gdzie można znaleźć Twój adres mailowy? po przeczytaniu tego
          wszystkiego można Cię tylko polubić :-)
          Pozdrawiam
    • Gość: BONKMAN UWOLNIC BĄKI Z DUPY IP: *.pestar.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:01
      Jebaj bobla bez pszypalu!!! to bylo niezle
    • Gość: Karoling [...] IP: *.gdynia.mm.pl 28.07.04, 23:37
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • sabina110 Re: sabina110@gazeta.pl - oto mój meil 29.07.04, 07:51
        a Ty kolego chyba pomyliłeś fora-co za słownictwo tutaj zapodajesz-co?, jestes
        prosty?
      • Gość: MiKi Re: SHOT-HOP SUX!!!!! IP: *.udn.pl 31.07.04, 03:44
        Zgadzam sie z toba Karoling ! Metale calego swiata - laczcie sie :P
        • Gość: ego Re: SHOT-HOP SUX!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 17:27
          W piecach hutniczych!!!%-O
    • Gość: renia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pomorzany.v.pl 29.07.04, 14:31
      wiesz co nie przejmuj sie bo mi to sie czesto zdarza ale nie takie glosne
      tylko takie syczenie tak jak zwieracze by pusczaly albo by byla jakas gumka zle
      zalozona .i ja to obracam w zart i moj chklopak tez z tego sie smieje :PPp
    • Gość: Ja Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:05
      Słuchaj, ja mam na to radę , Jak nie wróci to zaproponuj nowy wątek, "szukam
      chętnego do minetki", dodaj oczywiscie że postarasz się więcej nie robić takich
      rzczy. Myslę ż ktoś z dyskutujących się skusi. W każdym razie ja napewno.
    • Gość: bąkomania Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.laczpol.net.pl 29.07.04, 18:43
      pamietaj jak puszczasz pierwszego to zapodaj drugiego niech goni tego
      pierwszego :P <lol> watpie ze by to przezył jak by dostał drugiego albo poszło
      by po zwieraczach i by miał maseczke na twarzy raczej zdrowa taka naturalna no
      wiesz od siebie :)))))))))) blahahahahahahahalalalalalalala nARKA
      • Gość: AnDrEw BeZ BąKa;P Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 19:58
        NiE SaMyM BąKiEm CzŁoWiEk ŻyJe....Hehehehehe sam sie zesrałem ze śmiechu.....
        LOL LOL LOL Hahahahahahahahaha Przegięcie
    • Gość: tomek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 29.07.04, 22:31
      nie musialas naszych spraw wywlekac na cala polske. teraz ze mnie sie smieja
      cale bielany i wszyscy mnie pytaja czy nie chce ich pierdu pzyjac na twarz nie
      chce cie wiecej znac ty pierdzaca szmato
      • Gość: Trefniś Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 22:49
        Spokojnie tomek. Ja na twoim miejscu cieszył bym się że to nie był duży brązowy
        klocek tylko śmierdzący bąk. Jka by mi takie coś zrobiła to bym się chyba
        wyprowadził a lasce to nie wiem co zrbił. Ale z czasem ta fama minie
    • Gość: Trefnis Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 22:41
      Ty się ciesz że nie był to klocek tylko zwykły cuchnący bąk;P
    • Gość: 28 [...] IP: 193.151.38.* 30.07.04, 12:39
    • Gość: Gosc nieznany Bąki Bąki Bąki Płyną sobie Bąki IP: *.zabrze.net.pl 30.07.04, 21:10
      Wiesz nie każdy mężczyzna lubi mieć przetworzone kawalki twojego śniadania lub
      innego posilku po przetworzeniu na swojej buźce. Zapewne udeżenie tak potężnego
      gromu jak twój BĄK Zniekształciło chłopakowi twarz i dlatego uciekł bo bał że
      sie go przestraszysz.
    • Gość: ostan Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:14
      he he he !!! Istnieje podejrzenie , że słabo Ci trzymają zwieracze. Musisz coś
      z tm zrobić, bo nastepnym razem wypuścisz mu kleksa prosto w usta !!! Ja jak
      bym tak zrobił, to pochlastał bym się czerstwym chlebem !!!
    • Gość: filipmax Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 84.234.0.* 31.07.04, 00:20
      ojjj... dalas dupy po calości malenka.... w TV teraz reklamuja tabletki na
      pierdy :-) ... polecam.. moze rozwiaza problem. a jak juz walisz baki to
      tajniaki ehehehehehełłłłłłeeeeeeee
    • Gość: Dzidek z Helenki BĄK IP: *.zabrze.net.pl 31.07.04, 14:33

Spadł bąk na strąk,
      a strąk na pąk.
      Pękł pąk, pekł strąk,
      a bąk się zląkł.
      • Gość: BĄCZEK_ZAJĄCZEK [...] IP: *.pl / *.enterpol.pl 31.07.04, 15:46
      • Gość: ALBO LEPIEJ!!! Re: Radio Maryja IP: *.chello.pl 01.08.04, 16:36
        Nastepnym razem z tego typu problemem powinnaś zglosić się do radia maryja,
        ksiądz Rydzyk ma napewno spore doświadczenie w tego typu kontaktach inntymnych
        pewnie nie jeden nazwijmy go "partner" księdza sparawił mu taką
        niespodziankę... Jednym słowem ma chłopak doświadczenie.... Doradził by!
    • cat_woman Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 31.07.04, 16:19
      jak koleś cię kocha, to powinien zrozumieć, że takie rzeczy mogą się zdarzyć i
      ,ze to nie Twoja wina...a jak to tylko niezobowiązująca znajomość, to....gdyby
      było odwrotnie, to ty byś nie uciekła....?:)
      • Gość: mhdfugckjfhvujdhuj BOŻE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.08.04, 16:16
        ludzie ona tylko bąka puściła a nie wykąpała się w szambie!!! Opanujcie się!
        Odrobine zrozumienia! Swoja drogą : MASAKRA! Przynajmniej mogłaś wyjść jak Ci
        się zachciało, a przedewszystkim nie opisywac takich rzeczy w internecie, jesli
        czyta to twoj chlopak to teraz napewno nie wróci... Ośmieszyłaś się... Mogłaś
        się spodziewać takich reakcji. Na jego miejscu nie tyle bąk by mnie odstraszył
        ile twoje zwierzenia.... Ale zycze wiecej szcześci nastepnym razem, a przede
        wszystkim zycze nastepnego razu... jakiego kolwiek.
    • Gość: kaytor Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.189.* 01.08.04, 21:35
      oj wleciał mi bąk do dupy,i tak brzęczy i tak piscy i mi całą dupe niscy, i tak
      lata penetruje i mi w dupie demoluje.3maj się sabciu.
    • Gość: Marzenka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 08:54
      Według mnie nic sie nie stało, kazdemu moze sie zdarzyc, odruchy ludzkie nie
      mają taktu, no cóż, przykra sprawa ale przeciez jestes tylko człowiekiem i
      chyba pierdzenie jest naturalne u kazdego, a ze zwieracze mialas popuszczone i
      podniecenie nie pozwalalo ci panowac nad tym to niestety, trzeba sobie
      powiedzie trudno i zyc dalej. Nic wielkiego sie nie stało, a chłopak jak bedzie
      powazny i kocha cie to wroci nepewno a wogole to nie powinien uciec! Glowa do
      góry!
    • Gość: macio Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 83.168.68.* 02.08.04, 18:10
      Droga Sabinko. Może warto było spróbować w pupcię. Facio przynajmniej
      zakorkowałby wylot i nie byłoby takiego niemiłego efektu. Co prawda mogłoby się
      to skończyć dla niego tragicznie, bo ciśnienie wywaliłoby mu oczy na ścianę i
      miałabyś chłopaka z białą laską, ale to chyba z tego się wzięło
      powiedzenie "ślepa miłość"
    • Gość: Pierdząca dupeczka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 02.08.04, 20:21
      Wiesz nie przejmuj się mnie się to zdarza przynajmniej raz w tygodniu. Poprostu
      lubię grochóweczkę. Ale mój facet nie ucieka. Bardzo mnie kocha. A wiesz ile
      razy on spierdział się kiedy waliłam mu lodzisko.
    • Gość: kAkTi Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.alpha.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 10:17
      o maszzzzzzzzzzzz........ ty puscilas baka ze spiecia a ja sie zaraz posikam ze
      smiechu.... nie no nie mam pytan.... Biedny chlopak :(

p.s

Bączkujmy się ! buhahahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka