Dodaj do ulubionych

nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!

• ksiadz_proboszcz_pochwalony Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.04, 19:15
      ehhh widzę sabinko że jeszcze ten wątek jest bardzo świeży :)
      hmmm Ile jest ważny jeden piard :) he he he :)
      Prosze Sabinko napisz jak ta z tym chłopakiem ci się powodzi :)
    • Gość: KUPO MEN Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:06
      Ej sabinko!!! Jesli ty mu puscilas baka w twarz to powiedz mu zeby ci on tez
      puscil i bedziecie kwita!!! A jak to sie nie uda to znajdz innego chlopaka
      ktory polubi twoj zapaszek z tylka!!! I nastepnym razem wez cos na
      przeczyszczenie wczesniej a tak dla pewnosci uzyj szlaufa i sie przeczysc!!!!
    • Gość: Remi Re: prawdziwie szczera opowieść... IP: 81.219.192.* 01.09.04, 22:10
      Ludzie dajcie juz se spokoj :D
    • Gość: Mr. T. Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 23:50
      Słonko, dobry koń nawet po błocie pójdzie:)
    • Gość: Borewicz Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.koscian.sdi.tpnet.pl 02.09.04, 00:15
      Motyla noga, tego jeszcze nie słyszałem:))) Nie ma to jak na początku
      znajomości pierdnąć w usta swojemu partnerowi!!! Z drugiej strony założę się,
      że teraz jest już z Wami wszystko si i Marcinek podczas gry wspępnej liże Ci
      rowa, a może i nawet rodzynki udaje mu się czasami jakieś wygrzebać:)))
      [Borewicz rullez, kto ma wiedzieć ten wie:)]
      • Gość: RozbawionaPoPachy Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.09.04, 21:56
        Może tytułowy Marcin też nosi koszulkę pumy, skacze, pływa, ciałko ma
        zajebiste, bajerka jest :D Co do rodzynek i Borewicza to może Sabcia następnym
        razem przed akcją umyje też cycki :D
    • Gość: STRUGU Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.light.csk.pl 02.09.04, 00:26
      no kobieto, narobilas troche kaszany no ale coz, co do samego problemu to nie
      powiesz ze nie jest smieszny bo jest niesamowicie smieszny :), jak to wszystko
      wyjdzie zalezy od tego jak to rozegrasz, miejmy nadzieje ze dobrze, ale teraz
      wybacz ale znow mnie brzuch boli ze smiechu, wrzuc na luz i przemysl strategie
      dzialania. paka sabina
    • Gość: Luke206 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 02.09.04, 04:40
      smierdzaca sprawa.... hehe
    • Gość: JIMMY SS Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sosnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 06:55
      SMUTNE.
    • Gość: muzal Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.72.38.* 02.09.04, 09:32
      Jest nas pięć miliardów dup
      Każdy sra by przeżyć mógł
      Naukowcy głowią się
      Gdzie to gówno podziać gdzie

Jak rozwiązać problem ten
      Trzeba gówno wywieźć hen
      Gdyby gówno można żreć
      Nie trza by go nigdzie wieźć

Na księżycu miejsca w brud
      Tam się zmieści cały smród
      Kał tam będzie sobie gnił
      A więc srajmy ile sił

Ref.
      Nie chcę nie w gównie taplać się
      Nie chcę nie , ale srać się chce
    • Gość: piano Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:53
      BaCzEk bAcZeK ...NiE Ma nUzEk aNi rAcZeK....Po cO BaCzKa tRzYmAc w dUpIe nIeCh
      sE LaTa pO ChAlUPie:D:D:D:D<lol2><lol2><lol2>:):):)

a teraz powaznie...

....ja tesh bym uciekla<lol>...
    • Gość: Anka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 23:19
      O ja, ale żes se kichy narobiła buhaha. Na jego miejscu też bym uciekła i ju
      ngdy nie wróciła. Po prostu kicha na
      maxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak
      jeszcze kiedyś będzies chciała taką akcję walnąć, to proponuję zakup maski p-
      gaz dla partnera buhaha
    • Gość: Pior Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.local.pl / *.gw-rozdroze.lama.net.pl 03.09.04, 23:21
      Może on poprostu umarł?? Nawdychał się gazów trujących i po wyjściu od Ciebie
      dzieś padł otruty. Nie wraca bo nie żyje. Poszukaj w kostnicy.
    • Gość: barthezz Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 11:31
      hehehe..... dobra jesteś ..puścić swojemu chłopakowi bąka prosto w twarz :)
      haha....słuchaj może w tym bąku było zawarte THC i biedak jeszcze do teraz jest
      zbakany i nie może nic mówić !!!!!!!!!!!!!
    • Gość: font [...] IP: *.gizycko.mm.pl 04.09.04, 15:10
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: karp Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 22:49
      dobrz ze sabinka nei zmonotowala mu ogromnego, wijacego sie batona na gebe...!!
      <lol2> smieszna sytucacja!!
    • Gość: piotrunio :P Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.177.196.* 05.09.04, 03:39
      O kurcze!!! Dupy nie podmyłas?
      To musialo niezle mu zapylic twym zaschlym kalem w oczęta.
      Pewnie aż mu oczka kolor zmieniły na... sraczkowaty.
      A na twarzy może się mu brązowe piegi pojawiły i się wstydzi z nimi tobie
      pokazac?
      Jest tera zamknięty w sobie, odizolowany, smutny...
      W krotkiej chwili z namiętnego romea przemienił się w... zasrane biedactwo :-(
      Idę się wysrac... ;)
    • tompasro [...] 05.09.04, 20:20
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Śmieszka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 21:37
      Ostra brecha dawno tak się nie naśmiałam czytając te posty
    • Gość: kasica Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.mm.pl 06.09.04, 10:48
      myśle, że jak Ciebie kocha .. to wybaczy wszystko .. zatem trzyma kciuki i
      powodzenia
    • Gość: Pierdosław Bąk Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / 213.155.191.* 07.09.04, 15:10
      wreszcie cos mi humor poprawilo... ludzie blagam wiecej takich tematow :D pierddzcie sobie w twarze stawiajcie kloce na glowach i piszcie o tym :D jestescie niesamowici :DDDDDD
    • Gość: Prrrrryyyy Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 07.09.04, 17:33
      just prrrryyyy
    • Gość: urodzony romantyk Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 07.09.04, 22:58
      daj sobie pierdnąć też w twarz i bedzie okej. zobaczysz jakie to podniecajace.
      moze ograniczcie swoje stosunki to pierdzenia sobie do nosów.
    • Gość: Zaopatrzeniowiec Oferta współpracy IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 08.09.04, 12:30
      Pani Sabino!
      Jako osoba odpowiedzialna za dostawy gazu w Podmorskiej Spółce Gazownictwa S.A.
      chciałbym zorientować się w możliwości naszej współpracy.
      W tym celu potrzebuję wstepnej informacji co do parametrów jakościowych gazu,
      którym Pani dysponuje i proponowanej ceny za metr sześcienny.
      Z poważaniem
      Bulgot Wanienny
      dyrektor ds. zaopatrzenia
    • Gość: Sylvek Łuków!!! Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.akanet / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 16:18
      powiem ci jedno jestes zajebista!!! zawsze marzylem o tym zeby dziewczyna w
      czasie stosunku puscila mi piarda!!! a jakby kupke zrobila to juz
      calkiem....bym skakał z radosci hahaha
      • Gość: buha ha ha ha Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 16:44
        HAHAHAH ale lol maksymalny jaki sie da , teraz to chlopak bedzie chodzil z maska i jak cie zobaczy albo przypomni o tobie to bedzie ja wkladal, oj biedak jeden , pewnie by sie nic nie stalo gdyby nie smieradzial a pewnie tak bylo, no i nie pozostaje jak zaspawac sobie dupe przynajmniej bedziesz miala 2 w 1 , nikomu juz baka nie puszcisz i bedziesz miala z glowy , wydalanie gowna.:D
        Ostra brecha jesli to bylo naprawde to nie zle musialo byc, no nie dziwne sie ze chlopak uciekl , ja kiedys mialem taki przypadek ze bylem z "dziewczyna" (nie chodzliem) , i stalismy sobie gdzies i rozmawialismy a ona puscila baka , no ja nie ucieklem , bo to w koncu nie na twarz poszlo ,ale twoim przypadku to sie nie dziwie , tzn w przypadku tego chlopaka , ja niewiem co bym zrobil bo nie moglbym myslec , dlatego ze ja juz bym nie funcjowowal po takim czyms jak normalny czlowiek , jednyna rada a wlasciweie to oddac mu sie w 100% i robic co tylko mu sie chce , zgodz sie na wszystko bo innej rady nie ma , no i ten bakacz w twoja twarzyczke od niego by sie przydal , zebys odpukutowlala , wiedziala jak to jest i zebys miala nauczke na cale zycie. to na tyle letkury :D

PS. jeszcze raz lol
        ps2. teraz lol2
      • Gość: skleroza Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:18
        Zapomnialem napisac zaczy sue zapytac czy ktos moze nie ma gdzies zapisanej wypowiedzi Piard`a ,chialbym sie dowiedziec co on ma napial, bo kazdy tak zachwala :P jak co to slijcie na meila tsixe@interia.pl
    • Gość: @ndrev Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:34
      heheeheehhehehehehhehehehhehehehehheheh.........jaka mana.....wogule ...puscic
      baka chlopakowi w ryja...wez lepiej umuj dupe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka