Dodaj do ulubionych

rozstępy na udach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 13:42
czy są jakieś skuteczne i niedrogie sposoby aby pozbyć się rozstępów na
udach???
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: rozstępy na udach IP: *.4web.pl 22.03.04, 19:14
      moze pomoże Ci słońce,kiedy je opalisz,staną się mniej widoczne.
    • Gość: Anna Re: rozstępy na udach IP: *.tsi.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:38
      Muszę Cię dobić...(przepraszam) Nie ma takiego sposobu! Walczę z rozstępami 5
      lat i niestety nadal są. Mniejsze, mniej widoczne, ale są i zawsze będą...PS. W
      tym czasie wydałam minimum 3 tyś. zł na tą walkę... Gdyby nie to wyglądałabym
      dzis jak tygrysek...
      • Gość: lori Re: rozstępy na udach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.04, 15:49
        duzo sie ruszaj, cwicz, pij duzo wody, zdrowo sie odzywiiaj. to trudne - mi np.
        sie nie udaje. mam rozstepy na posladkach. kasy na kremy nie mam, zreszta
        podobno nie sa skuteczne.
        • Gość: miska Re: rozstępy na udach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 20:58
          mam dopiero 19 lat a rozstepy co roku mi przybywają-regularnie od 6 lat!!!
          faktem jest to że urosłam i przytyłam. Mam je mimo iż ćwicze,pije 5 litrów wody
          min.(NIE PRZESADZAM) jem tylko owoce warzywa i zdrową rzywność (ponieważ
          odchudzam się) i tylko dlatego na nie nienarzekam bo wiem że jestem sama sobie
          winna poprzez to że na zmiane chudłam i znów przybierałam na wadze.
          kremy też niepomagają (na tanie niema sensu nawet patrzeć a VICHY i pomaga:( )
          sposób ze słońcem jest NAPRAWDE DOBRY. w lecie są one mało widoczne a jak juz
          to są jasne więc TRZYMAJ SIĘ!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka