Dodaj do ulubionych

Pytanie do modelek

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 17:31
Pytanie do modelek. Chciałam sie dowiedziec jak zostałyście modelkami. Czy to
było trudne, w jakim wieku trzeba się zdecydowac? Trzeba miec okreslone
wymiary 90 60 90? Na co patrza jurorzy ? Mam 174 cm 55 kg chciałabym
spróbowac, ale nie wiem jak to zrobic, gdzie sie zgłosić. Prosze o rady
Obserwuj wątek
    • Gość: joanna Re: Pytanie do modelek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 18:08
      Ja jestem moedlką od roku.
      Mam 20 lat i juz niedługo propozycje sie skończą bo teraz poszukują tylko
      młodych dziewczyn. Pracuje dla kilku agencji i muszę ci powiedzieć że poszukują
      głównie blondynek o idealnych wymiarach. (myślę że ty sie nadajesz- jesteś
      wysoka i szczupła)W mojej agencji mówi się że chudzielce wyszły już "z mody"
      Mile widziany jest duży biust-o dziwo bo do tej pory tylko płaskie dziewczyny
      miały szanse.
      pozdrawiam i powodzenia
      • Gość: Daga Re: Pytanie do modelek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 21:57
        a znasz może jakieś konkretne adresy do których mogłabym sie zgłosic.
    • Gość: noJA Re: Pytanie do modelek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 22:02
      Daga, co roku potrzebuja innych. Musisz miec modną twarz, o tyle. Powiedz skad
      jestes, z jakiego miasta, bo co Ci z agencji, do których nigdy nie dotrzesz...
      • Gość: Rocco kto by pomyslal ze 20 letnia modelka to stara mod. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 22:07
        jak dla mnie to 20 latka jest dzieckiem.
      • Gość: Daga Re: Pytanie do modelek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 22:26
        Mieszkam we Wrocławiu nie wiem czy mam modną twarz ale chciałabym spróbować
    • Gość: Daro [...] IP: *.ec.pl / *.ec.pl 14.04.04, 22:27
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: noJA Re: Pytanie do modelek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 19:31
      To niestety nie moge Ci pomoc, bo ja znam warszawskie:( Wiesz, ja mam 176 cm i
      55 kilo. Dostałam wyrok: minimum 3 kilo mniej mam ważyći wtedy moge zacząć
      rozmawiać...
    • nglka Re: Pytanie do modelek 16.04.04, 00:40
      Powiem Ci tak.... głównie zależy od tego, jak wypadasz na wybiegu. Wymiery nie
      są takie istotne - ważne, zeby nie mieć ani przesadnie za mało ani przesadnie za
      dużo . Wystarczy dbać o sylwetkę. Niemałą rolę odgrywa tutaj też miła prezencja.
      Ja akurat siedzę bardziej w branży dorywczej fotomodelki i jedno co wszyscy
      fotografowie podkreślają to "odpowiednie proporcje". Nie muszą to być konkretne
      wymiary ale ładne ciało. Nawet kobieta o idealnych wymiarach może wyglądać tak
      paskudnie, że każdy ciuch będzie lezał na niej jak łach.

Zgłaszaj się do firm, któr zastrudniają hostessy. Każdą firmę powinnaś dokładnie
      sprawdzić. Dowiedz się od jakiego czasu istnieje na rynku i kto wypłaca
      pieniądze. Jeśli to firma pośrednicząca - na Twoim miejscu nie zgodziłabym się,
      bo jeśli nie dostaną pieniążków - dostaniesz figę z makiem i wszyscy rozłożą
      ręce... "bo my nie mamy wpływu na to, kiedy producent/promotor wyda pieniądze na
      wypłaty". Takich zdarzeń jest tysiące.
      Nie idź również do firm, które wymagają od Ciebie nakładów finansowych w związku
      ze złożeniem podania/przyjęcia/wystąpienia na castingu - to naciągactwo.
    • kathy20 Re: Pytanie do modelek 25.04.04, 18:59
      we wroclawiu polecam agencje SPP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka