Gość: pieszczotka brać brać.. IP: *.bermudy.net / *.net 02.01.05, 17:58 wiesz co, ja wole go pieścić oralnie, niż uprawiać seks... daje mi to zajebistą przyjemność, a czasem mam nawet orgazm... uwielbiam to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Czy brać do ust? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 15:25 brac brac i jeszcze raz brac;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: everybody Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 23:36 wow, czuję sie zdopingowana, bo też jakoś nie mam odwagi na razie:) ale ja kurcze nie bardzo umiem na razie go nawet rączką zaspokoić- mam jakiś opór przed wykonywaniem tak gwałtownych ruchów, boję się że zrobię mu krzywdę i kończy się to tym że on sam bierze go do ręki. Szczerze mówiąc to jest mi przykro, czuję się jak jakaś niedorajda i aż boję się myśleć co by było gdybym dała plamę przy takim lodzie.BU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx do everybody IP: 140.142.86.* 04.01.05, 03:55 z reka daj sobie spokoj. tylko kontakt usta jest tym co tygrysy lubia najbardziej. a plamy nie dasz, tylko on da plame. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Czy brać do ust? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 10:08 eee nie stresuj się....spróbuj a zobaczysz ze to umiesz / tylko nie zębami /;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzr Re: Czy brać do ust? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 23:56 Jak chcesz "dogonić" aktorki pormo to tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejahej Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:19 a gdzie wy to wypluwacie? zaraz po na dywan czy coś? no to trochę tak głupio dla niego i wogóle, a jak trzymacie i lecicie z tym to ja chyba już wolę połknąć :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZECIWNY Re: Czy brać do ust? IP: 217.97.185.* 16.01.05, 12:25 SPERMOWYM WYPLUWACZKOM MOWIMY- NIE:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Czy brać do ust? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:41 Ja biore, choc mam takze obawy przed moimi marnymi umiejetnosciami w tym wzgledzie. Tzn. w sumie to chyba calkime niezle mi to wychodzi, on tez jest zadowolony, ale wiem, ze przede mna byl z laska, typowa "obciagara" i wydaje mi sie, ze przy niej to na pewno wypadam marnie i pozniej sie boje, czy on sobie przypadkiem nie mysli wtedy czegos w stylu: jaka szkoda, ze teraz nie jestem z tamta... Ja jestem strasznie malo pewna siebie, chociaz sie b. kochamy i on jest zadowolny, ale i tak zbyt czesto ostatnio tego nie robie, bo wydaje mi sie, ze nie do konca wiem co i jak. Raz skonczyl, ale pod koniec poprosil o zrobienie reczne, a tak to zawsze mowi: "starczy, starczy" takim fajnym glosikiem na progu spelnienia, ale nie chce mi sie spuscic do ust, co doceniam, bo nie wiem jak bym sie zachowala, glupio byloby mi wypluc, a znow gdyby to faktycznie bylo takie niedobre to polknac bym tez nie chciala, dlatego ciesze sie, ze mnie zwalnia z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
olly69 Re: Czy brać do ust? 16.01.05, 18:40 jeśli chcecie mieć białe zęby, to plukanie ich sperma na pewno jest najlepszym sposobem!! Odpowiedz Link Zgłoś
karina884 Re: Czy brać do ust? 16.02.05, 20:19 Gość portalu: katka napisał(a): czy on sobie > przypadkiem nie mysli wtedy czegos w stylu: jaka szkoda, ze teraz nie jestem z > tamta... daj spokoj!!!! on cie kocha i nigdy tak nie pomysli o ile cie kocha naprawde ajak to sie robi powiem ci jesli chcesz podaj maila i wcale nie jestem obciagara bylam tylko z jednym jak do tej pory bardzo go kocham poza tym boje sie zajsc wciaze a to bardzo bezpieczne i nigdy nie konczy mi w ustach co te doceniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afro Re: Czy brać do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:58 nie wolno polykac -bo to kanibalizm!nalezy smarowac cialo bedzie aksamitne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziad Re: Czy brać do ust? IP: *.toya.net.pl 16.02.05, 22:15 Gość portalu: afro napisał(a): > nie wolno polykac -bo to kanibalizm!nalezy smarowac cialo bedzie aksamitne! To lepiej żeby umarli na suchoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maleńka Re: Czy brać do ust? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:17 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturcimoszko@gmai Re: Czy brać do ust? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.22, 16:22 ) Odpowiedz Link Zgłoś