21.05.04, 15:44
www.technopol.pl/damy/damy.htm
prosze wejdzcie na ta strone i glosujcie na Madzie Orlowska.to moja najlepsza
przyjaciolka i chcialabym zeby wygrala,bo jej marzeniem jest modeling.a was
przeciez to nic nie kosztuje...zrobicie to dla mnie:)??
Obserwuj wątek
    • Gość: Rocco nie oszukoj , co jesli jest bez szans :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 18:21
    • Gość: baba Re: agatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 20:12
      na złość zagłosuję na Paulinę Jacko, bo też jest sympatyczna, a nie lubię jak
      ktoś oszukuje, wkońcu takie głosowanie powinno być uczciwe, a nie pod wpływem
      namowy. każda z tych dziewcząt marzy o modelingu a nie tylko twoja koleżanka
    • Gość: Daro Re: agatka IP: *.ec.pl / *.ec.pl 21.05.04, 23:47
      czy to nie jest ta puszczlska od Monczyka??
      • Gość: bolo Re: agatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 00:17
        faktycznie! :)))
      • Gość: Eleonora Re: agatka IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 09:58
        A kto to jest puszczlska?Chyba tak się podjarałeś,że odkryłeś jakąś
        nieprzyzwoitość,że w pośpiechu zjadłeś jedną literę.A przy okazji może wpiszesz
        to odkrycie do wątku o puszczalskich,będzie mi raźniej,bo grono się powiększy o
        następną,która lubi seks i się z tym nie kryje.
        • Gość: Eleonora Re: do agatki IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 10:06
          A ja w przeciwieństwie do baby zagłosowałam na Twoją koleżankę.Nie jest
          garbata,to czemu nie?Naprawdę podobała mi się najbardziej i dla mnie to sama
          słodycz,że chcesz jej pomóc,a nie oszustwo.W końcu to była tylko prośba i
          mogłam ją spełnić,albo nie.A na złość nikomu robić nie będe.
          • Gość: ja Re: do agatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 16:22
            jakaż ty dobrotliwa jesteś.... a jak cię o loda poproszę to też mi zrobisz? :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka