Gość: nick IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 20:45 czy 23centymetrowy penis to cos strasznego? niektore kobiety sie go boja, jak mam je przekonac ze nic im sie nie stanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tex Re: za dlugi?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:24 Bezpośrednio przed wprowadzeniem w przestrzeń międzynożną zwiń go w trąbkę. Będzie krótszy ale za to grubszy. Odpowiedz Link Zgłoś
anness17 Re: za dlugi?! 08.06.04, 22:27 hahhahahahahah:) podobają mi sie twoje posty tex:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tex Re: za dlugi?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 23:22 Zapewne i Twoją domeną jest wnikliwe postrzeganie problemów.Ja Cię też...pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: za dlugi?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:19 zajebista rada durniu. ty pewnie tego swojego mikropeniska owijasz jakimis szmatami zeby byl grubszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: za dlugi?! IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.04, 16:23 moj maz ma 24 cm penisa.jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabliczka Re: za dlugi?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 17:43 no no no:) fajnego masz ale ja wole takie 19-20 :) faktycznie moze troszke bolec..chyba ze je odpowiednio przygotujesz do takiego penisa..rob to powoli...delikatnie, no i dlugaaaa gra wstepna... mysle ze bedzie ok:)pozdro!pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: za dlugi?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:37 moze i nic sie nie stanie... przyjemnego tez, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanja Re: za dlugi?! IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.06.04, 10:12 powinienes szukac dziewczyn ktore maja za soba duuze doswiadczenia,i potrzebuja wiekszych wrazen zeby byc zaspokojona,a te niebardzo doswiadczone nie dziwie sie ze sie boja,bo to naprawde moze bolec,chyba ze bedziesz delikatny i nie bedziesz wchodzil do konca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julitka Re: za dlugi?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 19:34 Jak się popieści, to się wszystko zmieści ;) Odpowiedz Link Zgłoś