Dodaj do ulubionych

Pogubiłam swoje anioły,ale jestem ta sama

19.06.04, 23:22
Widzę tu wiele zmian i bardzo mało starych znajomych u mnie wiele zmian o
ktorych poinformuję zainteresowane :)
Obserwuj wątek
    • envi zainteresowana envi 1. 19.06.04, 23:44
    • pumaaa :\ 20.06.04, 09:51
      matka_joanna_bez_aniolow napisała:

> Widzę tu wiele zmian i bardzo mało starych znajomych u mnie wiele zmian o
      > ktorych poinformuję zainteresowane :)
      hehe, czytałam Twoje wypowiedzi :/ te wszystkie zboczenia związane z
      klasztorem, jakieś nieudolne zafascynowanie tytułem utworu Iwaszkiewicza...
      Czuję w tym wszystkim, że podobnie jak bohaterka pana Iwaszkiewicza chcesz na
      siebie zwrócić uwagę, znależć się w centrum zainteresowania :/
      Proszę więc, nie kalecz literatury...
      • kryptogej Re: :\ 20.06.04, 10:56
        zboczenia związane z klasztorem?
        a cóż to za ciekawe zjawisko?
        • pumaaa Re: :\ 20.06.04, 22:51
          kryptogej napisał:

> zboczenia związane z klasztorem?
          > a cóż to za ciekawe zjawisko?
          hehe, takie związane z koleżanką joanną
          • Gość: Eleonora Re: :do pumy IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.04, 22:59
            Witam koleżankę!
            Dawno Cię tu nie było,mnie zresztą też.A gdzie można poczytać o tej bez aniołów?
            • pumaaa Re: :do pumy 20.06.04, 23:06
              nie było mnie, ponieważ całkowicie się oddałam sprawom ɛ. Co do tej od aniołów to
              trzeba było by poszperać w owiele starszych postach. czytałam juz dawno to forum
              bez udzielania się :P Wypisywała o jakiś orgiach z koleżankami, że ksiądz ma się
              ku ministrantom i nie zwraca na nią uwagi itp...
              • Gość: Eleonora Re: :do pumy IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.04, 23:16
                No to chyba sobie nie poczytam,za leniwa jestem,żeby grzebać w archiwum.Chociaż
                z drugiej strony wizja orgii w klasztorze nieco mnie zaciekawiła.Jak myślisz
                warto zajrzeć?
                • pumaaa Re: :do pumy 20.06.04, 23:21
                  Gość portalu: Eleonora napisał(a):

> No to chyba sobie nie poczytam,za leniwa jestem,żeby grzebać w archiwum.Chociaż
                  >
                  > z drugiej strony wizja orgii w klasztorze nieco mnie zaciekawiła.Jak myślisz
                  > warto zajrzeć?

juz sprawdzałam, już nie ma tych wątków. co do czytania ich, to poleciłabym na
                  zły humor :P
                  • Gość: Eleonora Re: :do pumy IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.04, 23:27
                    > juz sprawdzałam, już nie ma tych wątków. co do czytania ich, to poleciłabym na
                    > zły humor :P
                    W jakim sensie?Humor by się poprawił,czy po przeczytaniu grożą mi myśli co
                    najmniej samobójcze?
                    • pumaaa Re: :do pumy 20.06.04, 23:35
                      Gość portalu: Eleonora napisał(a):

> > juz sprawdzałam, już nie ma tych wątków. co do czytania ich, to poleciłaby
                      > m na
                      > > zły humor :P
                      > W jakim sensie?Humor by się poprawił,czy po przeczytaniu grożą mi myśli co
                      > najmniej samobójcze?

hehe :) powiem krótko bo obowiązki wzywają :P Jeżeli jesteś sumienną katoliczką
                      to włos się może zjeżyć, a jeżeli tzw "krzyżykiem poza kręgiem" to uznałabyś to
                      za co najmniej żenujące. poza tym jestes inteligentna, więc odebrałabyś to jako
                      brednie nastolatki zagubionej po przeczytaniu ksiązki albo obejzeniu filmu
                      "Matka Joanna od Aniołow", latającej w bluzie z pentagramem, glanach i
                      obwieszonej koralikami i łańcuchami, albo dziewuszki, która najzywczajniej chce
                      się znależć w kręgu zainteresowania, boi sie być kontrowersyjna choć bardzo tego
                      chce, więc robi to na forum anonimowo. jak już mówiłam obowiązki wzywają :P
                      Życzę dobrej nocy ;) wpadne tu zapewne jutro
                      • Gość: Eleonora Re: :do pumy IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.04, 23:46
                        Słuchaj już trafiłam na małą próbkę jej możliwości.Włos mi się nie zjeżył,a
                        raczej rozciągnęły mięśnie twarzy,bo na takie pierduty mogę zareagować jedynie
                        śmiechem.
                        Leć do obowiązków,ja tu się jeszcze pokręce-może pogadam sobie z Rocco,o ile
                        nie zniknie,bo On tak już ma.Rzuci hasło i się zmywa.
    • Gość: Rocco lepiej sprawdz czy nie ma cie w Oswiecimiu...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 23:32
      a potem jeszcze odwiedz Afryke i zobacz kogo mozesz tam zbawic........jednym
      slowem , my cie tu nie chcemy.
      • Gość: Eleonora Re: lepiej sprawdz czy nie ma cie w Oswiecimiu... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.04, 23:36
        Rocco,ja mam nadzieję,że Ty to pisałeś do autorki wątku.Logicznie biorąc na to
        mi wychodzi,ale z Tobą to nigdy nic nie wiadomo.Przed chwilą trafiłam na jeden
        z jej postów z wątku o grzechu i również proponuję wizytę w Afrycę
        • Gość: Rocco to bylo do tej wariatki bez czy tam z tymi aniolam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 23:40
          i ..................... jesli jest mloda i ladna ( oczywiscie nie za mloda ) i
          szuka wrazen , to moge jej je dostarczyc ..........
          • Gość: Eleonora Re: to bylo do tej wariatki bez czy tam z tymi an IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.04, 23:50
            Na forum,czy w realu?Jak to pierwsze to chętnie poczytam,a jak to drugie to
            gratuluję odwagi.Wiesz z wariatkami nigdy nic nie wiadomo
          • Gość: Rocco spoko , ja sobie poradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 23:58
            przyda sie nowy niewolnik do mojej sekty :)))))))))
      • pumaaa Re: lepiej sprawdz czy nie ma cie w Oswiecimiu... 20.06.04, 23:40
        Gość portalu: Rocco napisał(a):

> a potem jeszcze odwiedz Afryke i zobacz kogo mozesz tam zbawic........jednym
        > slowem , my cie tu nie chcemy.

wiesz, jej nawet Rocco Siffredi nie zaspokoiłby :P, pomijając fakt, że zrobiłby
        to w myśl "worek na głowe i za ojczyznę"
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka