klasowka0 05.07.04, 17:28 mam pytanko, czy slyszalyscie/słyszeliście kiedys o tym aby sperma miala korzystny wpływ na cere???? a moze jest zupelnie odwrotnie???!!! dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza5 Re: CZY KTOS COS O TYM SŁYSZAŁ??? 05.07.04, 18:21 Czytalam kiedys ze sperma zawiera tylko substancje odrzywcze potrzebne dzieciatku do zycia.Nie sadze zeby miala jakikolwiek negatywny czy pozytywny wplyw na organizm kobiety.Na marginesie jest malo kaloryczna wiec nie utyjemu he he.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alananan Re: CZY KTOS COS O TYM SŁYSZAŁ??? IP: 62.233.169.* 05.07.04, 19:47 Ściema, to ze ma korzystny wpływ wymyślił, pewnie ten co lubi patrzeć jak spuszcza się na czyjąś twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babe Re: CZY KTOS COS O TYM SŁYSZAŁ??? IP: *.pl / 217.153.7.* 05.07.04, 18:26 Wielokrotnie czytałam, że sperma ma bardzo korzystny wpływ na cerę, skórę (podobno działa jak balsam odżywczy, zęby - rzekomo wybiela:), a i z doświadczenia wiem, że oddziaływanie spermą na kobiety ma bardzo pozytywny wpływ na samopoczucie facetów, czują się akceptowani i kochani przez swoje Panie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco hehe,no to polykaj ile wlejzie :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 19:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco zapomnialem dodac :)) ,, smacznego '' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 19:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: CZY KTOS COS O TYM SŁYSZAŁ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 19:34 mnie tez to jakos nie kreci slyszalam o tym ale wydaje mi sie ze to jakas plotka z gazety:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: CZY KTOS COS O TYM SŁYSZAŁ??? IP: 213.25.164.* 05.07.04, 19:10 Nawet gdybym po połknięciu spermy miała stać się seksbombą, to i tak bym się nie przemogła, fuuuuuuujjjj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: CZY KTOS COS O TYM SŁYSZAŁ??? IP: *.acn.waw.pl 05.07.04, 20:16 Na ogół - zostało to naukowo udowodnione - dobrze robi na cerę i ząbki ("Chcesz mieć ząbki jak kryształy...". Tylko w nielicznych przypadkach stwierdzono jej niekorzystny wpływ - panienki dostawały pryszczy, ale to był znikomy procent - badania przeprowadzono na zlecenie jakiegoś niemieckiego magazynu. P.S. Z tymi ząbkami to żart:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kottletto Re: CZY KTOS COS O TYM SŁYSZAŁ??? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 06.07.04, 21:52 Na zlecenie niemieckiego tygodnika ("Das Scheise und die Kakalake") zostało naukowo udowodnione, że piszący na Cosmoforum niejaki Artur jest reprezentantem grupy wykorzystujacej własny mózg w 0,000000001% możliwości. Wszelkie jego teorie, postulaty oraz opinie powinny uzwględniać ten fakt. Mówiąc krótko - to idiota. PS. Z tymi "postulatami" Artura to żart - facet jest za głupi żeby cokolwiek postulować :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur :):):):):):):):):):):):):) IP: *.acn.waw.pl 06.07.04, 22:04 P.S. Scheisse wymaga rodzajnika żeńskiego 'die'. Odpowiedz Link Zgłoś