Dodaj do ulubionych

propozycja dla dziewczyn

IP: *.chello.pl 31.07.04, 23:57
sory dziewczyny, ale jestem niezmiernie ciekawy, czy znajdzie się tu jakaś
dziewczyna lubiąca miłość bez zobowiązań. mam prawie 30 lat, jestem
przystojny (przynajmniej tak mówią) i... o ile kogoś interesuje wyjście na
drinka z ewentualnym cdn-em to sie wpiszcie. pzdro
Obserwuj wątek
    • Gość: fairy Re: propozycja dla dziewczyn IP: *.drizzle.com 31.07.04, 23:58
      podaj link na zdjecie bo moge sie nie zgadzac z opinia ze jestes "przystojny"
    • Gość: MIKA Re: propozycja dla dziewczyn IP: *.oskbraniewo.pl 31.07.04, 23:59
      JESTES MOZE Z KRAKOWA?
      • Gość: super banan Re: propozycja dla dziewczyn IP: *.chello.pl 01.08.04, 00:01
        jestem z warszawy. a co do sznurka do zdjęcia - moge Ci posłać na mail - tyle
        że jutro :)
      • Gość: lol Re: propozycja dla dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 00:05
        ja jestem!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
        • Gość: super banan Re: propozycja dla dziewczyn IP: *.chello.pl 01.08.04, 00:48
          c'mon dziewczyny, czekam na wpisy :)
          • Gość: Viktoria Re: propozycja dla dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 09:07
            Banan a jeste słodki jak ten owoc? spróbuj mnie jakoś zaczęcić do tego drinka;p
            pozdrawiam Viki:)
            • Gość: super banan Re: propozycja dla dziewczyn IP: *.chello.pl 01.08.04, 09:32
              Viki, jeśli dasz mi maila, to zachęce Cie na tysiąc sposobów:)
              • Gość: kasia Re: propozycja dla dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 13:37
                ja jestem bardzo zainteresowana, jeśli ty również to napisz kutrak@gazeta.pl
                • rudeboy66 Re: propozycja dla dziewczyn 01.08.04, 19:52
                  dzięki za odzew:) gdyby któraś z was miała ochotę napisać - podaje mail:
                  rudeboy66@gazeta.pl

życzę miłego forumowania
            • Gość: Viktoria Re: propozycja dla dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 20:57
              Banan:) brzmi kusząco...tysiąc sposobów...ummm;) ale jak mam podac tego maila??
              ok, podam ale napisz w temacie coś takiego zebym wiedziała że to Ty:)
              Viki:)
              viktoria_006@buziaczek.pl
    • Gość: Viktoria Re: propozycja dla dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 21:58
      i na tym koniec????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka