Dodaj do ulubionych

Krew przy 1 razie

IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 25.08.04, 20:53
Czy to zalezy indywidualnie od kobiety ile krwi jej sie bedzie lac? Czy to
mozliwe ze jeszcze za 2 razem moze sie lac? i czy tej krwi jest tak duzo ze
bedzie sie lac ze mnie godzine, 2, caly dzien?
Obserwuj wątek
    • Gość: babygirl Re: Krew przy 1 razie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:55
      u mnie byla tylko mala plamka na przescieradle a na rugi dzien nic na trzeci
      zas troszke (ale bardzo malo),ale moja kolezanka musiala zalozyc podpaske bo
      tak nardzo krwawila
    • Gość: kiy Re: Krew przy 1 razie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:27
      Ja bylam bardzo zdziwniona, bo pierwszy stosunek byl raczje bolesny, ale krwi
      nie bylo ani kropelki. Tzn po samym sotsunku, bo kiedy pol godziny pozniej
      poszlam pod prysznic troche sie polalo. Ale tylko troszeczke :> a pozniej juz
      czysto
    • Gość: vivid Re: Krew przy 1 razie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:40
      To zależy od kobiety.Niektóre kobiety w ogóle nie krwawią przy pierwszym razie,
      inne bardziej.Wiec nie da sie właściwie powiedzieć jak to jest bo każda z nas
      jest inna.Ale napewno nie bedzie z Ciebie "lecieć" przez caly dzień.
    • Gość: olka Re: Krew przy 1 razie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:27
      ja miałam małe plamienie tego dnia i dzień po :) ale to bardzo indywidualna
      sprawa :)
    • Gość: koleżanka Re: Krew przy 1 razie IP: 80.51.229.* 26.08.04, 00:27
      mnie strasznie bolało, ale nie pociekła ani kropla krwi... aż się sama
      zdziwiłam... za drugim raze bolało już mniej, i krwi nie było również... (nawet
      myślałam, że coś jest ze mną 'nie tak') ;)
    • Gość: kaka Re: Krew przy 1 razie IP: *.serwer.net / *.serwer.net 26.08.04, 12:04
      dziewczynom wyluzuj...napeno zalezy to od kobiety,ale bez przesady-tej krwi nie
      bedzie tak duzo,zeby sie "lała" moze byc tak jak w ostatnich dniach miesiaczki
      albo niewielkie plamieni. np. ja wogole nie krwawilam
      • Gość: babygirl Re: Krew przy 1 razie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 18:01
        moja przyjaciolka za pierwszym razem nie krwawila w ogole i dopiero przy
        trzecim partnerze poleciala krew a najsmieszniejsze jest to ze on pomyslal ze
        byl jej pierwszym...to chyba zalezy tez od tego jak rozciagliwa jest blona
        dziewicza...czasem partner moze jej nawet nie przebic
        • Gość: Sun Re: Krew przy 1 razie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:20
          MI się lało ze wszystkich możliwych dziur przez 7 tygodni!!
    • bussiness Re: Krew przy 1 razie 26.08.04, 22:24
      u mnie ani kropli krwi, a bylo bolesnie i beznadziejnie
    • Gość: mon Re: Krew przy 1 razie IP: *.toya.net.pl 27.08.04, 11:21
      Wiesz, w całym człowieku jest tylko jakieś 5 litrów, więc w końcu przestanie
      lecieć...
      U mnie na przykład nie poleciała ani kropelka. Ale to u każdego może być
      inaczej.
    • Gość: madziulka Re: Krew przy 1 razie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 17:56
      to zalezy od twojej budowy..u jednych nic nie bedzie, a inne beda bardziej
      krwawic.jednak nie martw sie..nie powinno sie z ciebie lac jak z kranu:) ja
      mialam niewielkie krwawienie. zalozylam sobie wkladke i po klopocie:)
    • vampirrka Re: Krew przy 1 razie 27.08.04, 18:42
      Zaraz po stosunku musisz miec przygotowana miednice bo jak siknie to nie ma
      rady pooblewasz wszystko. Pozdr dla madrych
    • Gość: karola nie boj sie IP: *.telprojekt.pl 29.08.04, 12:04
      Nie panikuj dziewczyno! Ja pamietam ze tez strasznie panikowalam, ze bedzie sie
      ze mnie lalo strasznie duzo krwi. Ale nie poleciala ani kropla. To zalezy od
      budowy blony dziewiczej.
      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka