Dodaj do ulubionych

Chce by on mi to robil

31.10.04, 18:38
Witam.Mam taki maly a moze i nie maly problemik,otóż bardzo lubie sex
oralny,moj facet umielbia gdy pieszcze go jezykiem,bez problemu potrafie
doprowadzic go tym do szczytu,a ja lubie to robic bo wiem ze sprawiam mu
przyjemnosc a i dla mnie nie jest to problem,natomiast problem polega na tym
ze i ja bardzo lubie gdy facet sprawia mi rozkosz jezykiem-zwlaszcza jesli
chodzi o lechtaczke bo tylko wtedy dochodze,moj byly robil to czesto-obecny
niestety...kiedys go poprosilam-fakt zrobil to raz czy dwa ale mialam
wrazenie ze nie robi tego z przyjemnoscia i wtedy tez nie bylo mi
dobrze,teraz juz od dluzszego czasu tego nie robi a ja tak bardzo bym chciala
by wylizal mnie cala i wszedl we mnie jezyczkiem ,lub tak szybciutko poruszal
nim po lechtacce.Jak dac mu to do zrozumienia?Jak go do tego przekonac?Dodam
ze jest on o wiele bardziej doswiadczony niz ja ,nie wiem tylko czy taego
nie lubi cz to ze mna jest cos nie ok,Jak go zachecic,moze jakies zabawy lub
specialna gra wstepna?Poradzcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: sweetness Re: Chce by on mi to robil IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.10.04, 18:46
      dziwny ten twoj chlopak bo chyba wiekszosc facetow lubi w ten sposob zadawalac
      kobiete..( niech mezczyzni sie wypowiedza;P) albo moze miec jakies niemile
      wspomnienia zwiazane z tym! nie wiem naprawde..moze spytaj wprost czy tego nie
      lubi ? o co chodzi i ze ty baaaardzo lubisz jak w taki sposob cie piesci
      ...wplyn na jego meskie ego ;)
    • Gość: copa cojones Re: Chce by on mi to robil IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 31.10.04, 19:51
      Może ...pardon, umyj się dokładniej.
      • Gość: cashca Re: Chce by on mi to robil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:58
        z tym to akurat nie mam problemow-jestem czysciutka dziewczynka
    • Gość: lol Re: Chce by on mi to robil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:57
      No trudno mu sie dziwic :| ,to tak jak obora nie zamknieta, hehehe :)
      • Gość: cashca Re: Chce by on mi to robil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:59
        nie kumam z ta obora!
    • Gość: hemper Re: Chce by on mi to robil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:20
      faktycznie, nie rozumiem kolesia. Bo juz pomijajac niewatpliwe zalety jakimi sa
      smak, zapach i w ogole super zabawa, to przeciez my, faceci mozemy byc pewni
      niemal w 100%, ze takim sposobem na pewno kobieta bedzie miec orgazm, i to nie
      tylko jeden czasami. wiec nie rozumiem oporow kolegi. odkad pamietam, zawsze to
      lubilem. az mi slinka cieknie...
    • Gość: Młody literat Re: Chce by on mi to robil IP: *.piotrkow.net.pl 31.10.04, 23:53
      Fuj, jesteś zboczona! Gdybym nawet zamierzał uprawiać seks (a nie uprawiam i
      nie zamierzam tego robić!), po prostu bym się brzydził!!!
    • Gość: sweetness Re: Chce by on mi to robil IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 01.11.04, 00:09
      te literat...co Ty taki jakis jestes dziwny ??ludzie chca to to robia nie chca
      to nie robia ale nikt po nikim nie jedzie ze ejst obrzydliwy czy jakis inny!! co
      ty z klasztoru czy skad sie urwales?
      • Gość: martaaaaa o mlodym literacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 00:20
        tak sobie czytam wypowiedzi mlodego literata i stwierdzam ze jest
        debilem.inaczej nie umiem tego ujac.nie kazdy musi lubic seks ale zeby od razu
        nazywac go tak jak literat...literacie masz cos nie tak z deklem?miales
        biologie w szkole????wiesz co to jest poped?albo instynkt samozachowawczy? L E
        C Z S I E ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! !! ! ! !! ! ! !
        • dawn Re: o mlodym literacie 01.11.04, 01:56
          literat cie zwyczajnie prowokuje, a teraz rotfluje sobie radosnie. pozdrowka
          dla literata ;)
        • Gość: Spoza Re: o mlodym literacie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.04, 22:07
          Oczywiście jestem przekonana, że facet jest prowokatorem, ale nie ma obowiązku
          uprawiania seksu!! A jeżeli ktoś naprawdę nie chce, nie należy mówić mu, że coś
          ma nie w porządku!!
          A co do tej konkretnej sprawy, to akurat jego podejście też jest nie w
          porządku... nie zamierza - OK, ale jeżeli jednak się zamierza, należy dbać o
          współpartnera. Rozumiem, że zmuszanie się jest wyjściem okropnym, ale nie można
          zakładać, że nie, bo nie. A tyle Literat pisał o męskich szowinistycznych
          świniach; myślałam, że bardziej rozumie kobiety... ;)
    • Gość: jatylkonachwile Re: Chce by on mi to robil IP: *.aries.com.pl / 195.136.186.* 01.11.04, 23:01
      ...przypadkiem tu zajrzałem i widzę ciekawe tematy, dziwny ten Twój facet,
      skoro jak piszesz poniżej, że jesteś czysta to uważam, że z nim jest coś nie
      tak. Jeżeli mi kobieta robi oral to nie mogę się pohamować aby jej nie zrobić,
      wręcz palę się do tego a nawet ja pierwszy zaczynam bo zawsze już podczas
      lizania dochodzi do orgazmu. Mogę Ci tylko poradzić skoro lubisz to czego on
      nie robi - zmień dupka na normalnego faceta.
      Pzdr.
    • sztr Re: Chce by on mi to robil 02.11.04, 11:19
      Widzę , że będe w mniejszości .
      Bo nie przepadam za tym . Smak jakoś nie taki
      • cashca Re: Chce by on mi to robil 02.11.04, 13:43
        hmmm smak mowisz?A moze temu mojemu wlasnie smak nie odpowiada?
    • Gość: JA PROPONUJE IP: *.elpos.net 02.11.04, 13:53
      ZEBYS ZACZELA BEDAC POMIEDZY JEGO NOGAMI POZNIEJ SIE PRZESUN ZEBYS BYLA Z BOKU A NASTEPNIE PRZEJDZ DO POZYCJI 69. POWINNO ZADZIALAC :)

ZYCZE POWODZENIA
      • Gość: businesswoman Re: PROPONUJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 15:30
        literat ma kompleks wielkosci albo jest impotentem. jak twój facet nie chce to
        i ty mu nie rób. będzie tego strasznie pragnął i pewnie poprosi cię o to.
        wtedy powiedz że i ty uwielbiasz jak ci tak robi. może podziała.
    • Gość: nawalaniec Re: Chce by on mi to robil IP: *.k1.isko.net.pl 02.11.04, 22:16
      Mam pomysł! Podczas gdy się będziecie kochać weź z szuflady wibrator i wsadź go
      sobie, wtedy on zrozumie że lubisz. dobry plan?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka