Dodaj do ulubionych

Lek pierwszego razu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 01:09
Cześć mam 18lat jestem z dziewczyna juz pół roku, dużo rozmawiamy o
sexie.Żadne z nas jeszcze nie miało wcześniej drugiej połowy i nie uprawiało
sexu. Chciałbym się z dziewczyną kochać,ale chociaż jestem chłopakiem to też
mam lęk przedtym i to wcale nie jest prawda, że tylko dziewczyny(dziewice)
mają lęk. Otóż boję się, że długo mi potrwa żeby wejść w nią.Tak dla
niektórych to głupio brzmi ale dla mnie to problem, jakiś lęk:-((( Oboje nie
mamy doświadczenia, prosze o rade tutaj chłopaków, jak znajdujecie wejscie do
pochwy? macie swoje jakieś sposoby? A co jeśli bedzie to długo trwać??
Pomożcie mi chlopaki, czy poprostu nie mam co przeżywac?? A czy powinienem
obawiać się , że pęknie mi kondom czy raczej nie?? Tak beznadziejnie brzmi
to, ale to jest mój problem:-( Prosze o rozsądne wypowiedzi. Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: Lek pierwszego razu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 11:12
      Wszystko bedzie ok:-) kondom żadko peka, lecz zdarza sie :-) Bądz
      ostrożny.Napisz jak będzie po wszystkim:-)
    • Gość: Yo-anna Re: Lek pierwszego razu IP: *.saton.pl 01.11.04, 11:21
      1. wyluzuj się
      2.nie spieszcie się
      3. stwórzcie miłą atmosferę /bez ludzi, którzy mogą przypadkowo Was nakryć,
      muzyka, świece, obowiązkowo lampka wina, która pozbędzie Was onieśmielenia/
      4. bawcie się swoimi ciałami, obserwujcie swoje reakcje, jak przyjdzie ten
      właściwy moment, sami poczujecie, że jesteście gotowi
      5. skupcie się początkowo na jednej, jakiejś nieskomplikowanej pozycji, na
      eksperymenty przyjdzie czas
      6. pomyślcie o jakimś komfortowym zabezpieczeniu
      7. poświęćcie na grę wstępną tyle czasu, by Twojej dziewczyny wejście było
      maksymalnie wilgotne
      8. wejścia do niej poszukaj na początek palcem, językiem /poza tym to ogólnie
      lubiana forma gry wstępnej/
      9. i nie ma się czym denerwować, kochacie się, więc ma to być dla Was
      przyjemność, nie kolejny egzamin
      pozdrawiam
      gg 4551734
      p.s.a najlepiej zróbcie to na tyle spontanicznie, żebyście nie musieli cały
      dzien wcześniej się schizować, że TO DZIŚ /tzn. zabezpieczenie, gadżety do
      stworzenia nastroju miejcie przygotowane wcześniej, ale umówcie się, że
      zrobicie to, kiedy Was "najdzie"
      • Gość: Joanna Re: Lek pierwszego razu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 14:54
        Zgadzam się z Yo-anną...uważam,że jeśli ta sytuacjia Was tak stresuje,to nie ma
        sensu robić wszystkiego naraz;-)dajcie sobie troche czasu zanim dojdzie to
        pełnej penetracji...bawcie się swoimi ciałami,oswajajcie się z nimi,aż w końcu
        będzie to dla Was tak naturalne i zapragniecie więcej:-) jesli przejdziecie od
        razu do sedna sprawy,to wierzcie mi nie skończy się to dobrze,bo za bardzo się
        stresujecie!Pozdrawiam i bawcie się tym wszystkim,to ma sprawiac przyjemność:-)
    • Gość: Prawiczek Re: Lek pierwszego razu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 17:18
      Wielkie dzięki dziewczyny:-) A może się wypowiedzą jeszcze jacyś chlopacy?
      Chciałbym się od was dowiedzieć, to jak szukacie wejscia, czy czujecie opór
      (jeśli jest dziewica), prosze o każdy szczegół.Licze na szczere odpowiedzi a
      nie jakieś chamskie.
    • Gość: Calvin Klein Re: Lek pierwszego razu IP: *.magma / *.magma-net.pl 01.11.04, 22:05
      ...a może jeszcze nie dojrzałeś do tego????
      • Gość: Prawiczek Re: Calvin Klein IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 23:36
        a może jeszcze nie dojrzałeś do tego????

Wiesz kiedyś trzeba dorosnąć i rozpocząć współżycie, raczej to jest już ten
        czas!!!

P.s Może ty opowiesz jak to bylo z tobą , twój pierwszy raz?? hm? a może ty też
        jesteś jeszcze prawiczek?? Nawet gdybyś był to chyba się nie wstydzisz tego??
        Licze na twoją wypowiedz:-) Pozdr.
        • Gość: Calvin Klein Re: Calvin Klein IP: *.magma / *.magma-net.pl 02.11.04, 18:32
          nie jestem prawiczkiem już od dawna... no ale jesli masz takie lęki to
          tylko oznacza ze nie dorosłeś do tego... i absolutnie nie atakuje Cie tu, nie
          zrozum mnie źle.... powodzenia
          • Gość: kobieta Re: Calvin Klein IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:24
            juz nie przesadzaj jak się tego trochę obawia to nie znaczy że nie jest gotowy. ja też się obawiam choć jestem pewna że czas nadszedł (jestem z moim mężczyzną ponad 2,5 roku więc miłośc nasza już wystarczająco się rozwinęła:D). a jeśli chodzi o Ciebie Prawiczku to mam nadzieje ze bedzie ok - musi być :) jeśli się kochacie, ufacie sobie i jesteście siebie pewni to na pewno Wam jakoś wyjdzie i nie zapomnicie tego nigdy :DDD
    • Gość: argh Re: Lek pierwszego razu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 18:26
      Dwie dziwice w łóżku to o jedną za dużo...
      Żeby nie mieć problemów z "wejsciem" proponuje kilka sesji oralnych, najlepiej
      w obie strony (a co? tylko jej ma być dobrze?! ;) )
      Ogólnie zanim zaczniecie pozabawiajcie się przez dłuższy czas bez penetracji,
      paluszki ( w tym palcówki - ona się przyzwyczai ze "coś" w niea wchodzi), usta,
      języczki... poznacie się trochę, oswoicie z nagością wobec siebie, nabieżecie
      zaufania itp.
      Co do gumki: jeśli nie kupisz jakiejś ultracienkiej i nie będziesz "walił"
      niczym młot pneumatyczny to nic się nie stanie.
      • Gość: Prawiczek Re: Kobietka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:51
        Dzięki kobietka za wsparcie:-)
        Kolego bez imienny:-) też ci dzięki ale nie wiadomo czy każda dziewczyna zrobi
        chłopakowi loda!!
    • Gość: Prawiczek Re: Lek pierwszego razu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 23:06
      No co jest z wami chłopacy?? Boicie się przyznać czy żaden chłopak tego nie
      czyta??
    • Gość: Nieśmiały Re: Lek pierwszego razu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 23:53
      Dobre pytanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka