Dodaj do ulubionych

Tabletka POSTINOR-DUO

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 15:26
ostatnio mialam taki przypadek,ze moj partner nieskontrolowal wytrysku tzn.
nie zdarzyl wyjac.Zreszta mowilam mu,zeby tylko nie dopuscil do wytrysku bo
nie mielismy gumki,a on chcial tylko "kilka razy" Zalamalam sie totalnie i
kazalam mu jak najszybciej zalatwic tableki Postinor Duo poniewaz
wiedzialam,ze jesli sie ja przyjmie w ciagu 74 godzin to nie dojdzie do
zagniezdzenia sie zarodka w macicy.Przyjelam ja 10 godzin od tego incydentu a
nastepna 12 godzin po przyjeciu tej pierwszej (jak bylo napisane w ulotce) I
teraz sie chce Was spytac:czy jest jakas mozliwosc ze moglabym zajsc w
ciaze?? Teoretycznie nie i mam ta swiadomosc ze jest to raczej niemozliwe,ale
pomimo tego mam jakies tam watpliwosci ;/ schizuje sie poprostu
Obserwuj wątek
    • Gość: Marika Re: Tabletka POSTINOR-DUO IP: *.magma / *.magma-net.pl 05.11.04, 19:39
      brałam kiedys te tabletki bo pekła nam przerwatywa.w ulotce pisze ze nie daja
      100% pewnosci ale ale lekarz mi mowił ze mozna bym spokojnym.nie paniku powinno
      byc dobrze!!zrobiłas wszystko wg zalecen.napisz jak bedzie po
      wszystkim .trzymam kciuki
    • Gość: Bella Re: Tabletka POSTINOR-DUO IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 05.11.04, 20:35
      nam kiedys zsunela sie prezerwatywa, ale dzialalismy szybko i w 4 h juz mialam
      postinor. wszystko skonczylo sie na duzej porcji lodow na uspokojenie;)) nic
      sie nie urodzilo, ufffffff
      dobrze miec zapasowe tabletki, tak w razie czego na przyszlosc.u Ciebie tez
      bedzie OK, zobaczysz, to bedzie najmilszy okres, jaki mialas w zyciu!
    • Gość: lamale Re: Tabletka POSTINOR-DUO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 23:40
      brałam juz dwa razy i wszystko ok. możesz wiec spac spokojnie i o nic sie nie martw:)
      • Gość: MARIKA Re: Tabletka POSTINOR-DUO IP: 82.160.11.* 06.11.04, 13:53
        ufff dziewczyny pomoglyscie mi bardzo :))) teraz jestem spokojna, ale na
        przyszlosc bede bardziej uwazac
      • Gość: MARIKA Re: Tabletka POSTINOR-DUO IP: 82.160.11.* 06.11.04, 13:53
        ufff dziewczyny pomoglyscie mi bardzo :))) teraz jestem spokojna, ale na
        przyszlosc bede bardziej uwazac
    • mroofcia Re: Tabletka POSTINOR-DUO 06.11.04, 15:18
      Nie brałam, nie musiałam.
      Jedno mnie tylko zaskakuje. Do łóżka nikomu włazić nie mam ochoty, ale może
      zastanowisz się następnym razem, jak Ci chłopak powie, że on sobie chce tylko
      tak 'kilka razy' i że on wyciągnie na czas... Bo jak sobie chłopak tak chce
      kilka razy, tak po prostu bo ma ochotę i nie dba o to, czy jesteście
      zabezpieczeni, czy nie, to... sama nie wiem, co - wymiękam. A jak postinor nie
      zadziała, to już będzie na taką refleksję za późno...
      • Gość: marika Re: Tabletka POSTINOR-DUO IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 09.11.04, 17:20
        sluchaj mnie ty "mroofciu" nie po to napisalam tego posta,zeby jakas wiesniara
        oceniala moje zachowanie i mojego chlopaka.nie wiesz co jest miedzy nami i mi
        nie pisz takich glupot.skoro nie bralas tych tabletek to po co w ogole sie
        odzywasz??? dziekuje reszcie dziewczyn za odpowiedz
    • Gość: CezaR Re: Tabletka POSTINOR-DUO IP: 217.153.179.* 09.11.04, 18:12
      Ja raz Chodzilem za Postinorem po Aptekach,mielismy jedna sytuacje awaryjna,po
      wizycie u Ginesia i wypisaniu Recepty minelo ponad 24h i wszystko na szczescie
      bYlo okej. Wiec Nic sie nie martw,bedzie dobrze!
      Natomiast wcale sie Nie zgadzam z tym ze My faceci myslimy o sobie w takich
      sytuacjach,myslimy Zawsze o naszych Paniach jak sie znimi Kochamy i wiemy co
      moze sie zdazyc,a ze czasami sa takie sytuacje ze nie posiada sie tych
      lateksowych ubranek,a Dropsy sa dopiero w fazie uzgadniania z Kobieta! ;-)
    • kaska4 Re: Tabletka POSTINOR-DUO 10.11.04, 16:00
      Nie denerwuj się dziewczyno:) Po pierwsze tej drugiej tabletki nie musiałaś
      przyjmować:) ale nie zaszkodzi. Powiem Ci, że moja znajoma kochała się przez 3
      dni a po 3 dniach brała postinor tylko jedną tabletke. Używała ich około 2 lata
      i nie zaszła w ciąże, ale pamietaj, że to zbyt duża dawka hormonów i lepiej
      zażywać normalne tabletki anty. Polecam Logest lub Harmonet:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka