Dodaj do ulubionych

prezent na swieta

23.11.04, 21:24
dla taty, chlopaka i przyszlego tescia

pomozcie bo pomysly mi sie wyczerpaly

a nie chce kupowac kolejnej pary skarpetek, perfum, itd.

dodam ze kazdy z nich jest pracocholikiem i maniakiem samochodowym :(
Obserwuj wątek
    • Gość: ska Re: prezent na swieta IP: *.tpnets.com 24.11.04, 02:17
      ja tez mam z tym zawsze problem. moze cos do samochodu, jakis zabawny breloczek
      albo cos? zestaw glosnomowiacy, jesli duzo czasu przebywaja w podrozy
      samochodem?albo na przyklad cos do sportu,ktory uprawiaja, np. rekawiczki do
      roweru czy cos..? ja np. kupilam z siostrami tacie bile i kij do bilarda;-) a
      moze zrob cos sama, jesli masz czas i umiejetnosci? jakis obrazek albo
      pokombinuj ze zdjeciami i wsadz pare w ramke w jakims ciekawym ukladzie i
      domaluj cos na szybce od ramki na zdjecia specjalnymi farbkami. albo kup cos
      praktycznego, np. ladne etui na okulary jesli nosza;-) albo specjalne
      rekawiczki do prowadzenia samochodu.jesli palą, to np elegancka popielniczke
      albo papierosnice? kurcze nie wiem, tez mam zawsze mnostwo problemu z
      prezentami dla facetow. musialabys jeszcze bardziej sprecyzowac co lubia albo
      co robia na co dzien;-)) pozdrawiam
      • Gość: PERELKAA Re: prezent na swieta IP: *.elpos.net 24.11.04, 08:31
        z tym kijem to dobry pomysl bo chlopak lubi grac ale ja nie wiem gdzie go mozna kupic i za ile??
        dla taty chyba kupie zestaw glosnomowiacy tez bardzo dobry pomysl :)
        a dla przyszlego tescia?? moze i bym kupila popielniczke ale oduczaja go palenia :)

dziekuje bardzo za podpowiedz

a czo do tego co robia na codzien hmmmmm to caly czas pracuja :( dobrze ze jeszcze moj chlopak ma czas dla mnie po pracy bo pozostalych 2 panow prawie nie widuje :(
        • Gość: ska Re: prezent na swieta IP: *.tpnets.com 24.11.04, 16:35
          hmm nie bardzo sie orientuje ile taki nowy kij moze kosztowac, bo ja po prostu
          dorzucilam pieniazki a reszta rodzinki kupila;-) hmm jesli chlopak jest
          nalogowcem co do bilarda to faktycznie moze byc to dobry prezent (moj ojciec
          zalicza sie do takich;)), ale jesli chodzi pograc raz na jakis czas to w sumie
          mozna sobie odpuscic. nie wiem co jeszcze mozna kupic. moze dla chlopaka jakas
          gre towarzyska?? cos jak scrabble czy szachy, czy jakas zupelna nowosc jaka
          jest na rynku (nie orientuje sie za bardzo w tym), czym moglabys zasugerowac
          zeby spedzal wiecej czasu z toba, i np. w zimowe nudne wieczory mozna by bylo
          sobie we dwojke pograc:-) jesli chlopak lubi pasjami samochody to mozesz mu
          np. kupic jakis ladny model samochodu (cos jak resorak), firma Bburago robi
          bardzo fajne modele (mi samej sie podobaja, moj chlopak mial takie), tu na
          przyklad mozesz zobaczyc: www.twoje-zabawki.pl/index.php?
          sid=268FGIJOYahir158CDFIJLNOPTcfloux&m=katalog&c=85 . tacie moze cos do domu?
          obejrzyj sobie strone www.e-prezenty.pl/ tam sa nawet ciekawe rzeczy:-)
          jak nic nie znajdziesz to daj wiecej szczegolow;-)) np jakie sporty uprawiaja
          albo jakie maja hobby
        • Gość: ska Re: prezent na swieta IP: *.tpnets.com 24.11.04, 16:48
          proponuje jeszcze cos niebanalnego..wlasnie to znalazlam i sama sie zastanawiam
          nad takim prezentem - www.karykatury.com/ :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka