Dodaj do ulubionych

Maly ptaszek :(

IP: *.hstl3.put.poznan.pl 24.11.04, 00:36
Witam!!!
Mam nastepujacy problem.Mam 22 lata i jestem jeszce prawiczkiem.Niedawno
poznalem fajna dziewczyne.Zaczalem sie z nia spotykac chyba sie nawet
zakochalem.Byla odemnie bardziej doswiadoczona w tych sprawach i doszlo miedzy
nami do zblizenia.Wszystko bylo ok az do momentu kiedy sciagnela mi
majtki.Popatrzyla na mnie wybuchla smiechem i powiedziala ze musi juz isc bo
sie zle czuje.od razu sie domyslilem dlaczego.Zrobilo mi sie strasznie glupio
i od tej pory boje sie dziwczyn i amm straszne kompleksy.Dodam tylko ze moj
maly ptaszek ma zaledwie 6 cm nie wiem czy to az tak ma,lo.ale mam prosbe
powiedzcie mi czy jest jakas mozliwosc zeby jeszcze urosl lub czy jest jakas
domowa mozliwosc powiekszenia malego.

Pozdrawiam czekam na powazna pomoc ....
Obserwuj wątek
    • Gość: Ornitolog Re: Maly ptaszek :( IP: *.bielsko.msk.pl 24.11.04, 00:42
      Ojj, człowiecze - w wieku 22 ptaszek już nie rośnie. Ale zawsze można kupić wibrator. Partnerka będzie na pewno zachwycona!
    • ostra8 Re: Maly ptaszek :( 24.11.04, 09:36
      Żal mi się ciebie zrobiło. Zachowanie tej dzieczyny świadczyło o jej
      niedojrzałości. Chodzi mi tu o jej napad śmiechu. Ale problem masz duży. W
      Twoim wieku członek raczej już nie rośnie. Już dawno przestał. Nie ma też
      sposobów na powiększenie członka. Jedynie trudna i kosztowna operacja.
      Najlepiej idź do urologa i porozmawiaj z nim o tym. Wiesz nie wiem jak to jest
      z małym członkiem, bo mam stałego partnera, a jego członek ma 20 cm. Być może
      po tej przygodzie, w opanowaniu strachu przed kobietami będzie ci potrzebny
      psycholog. Życzę powodzenia..
      • stephanie_s Re: Maly ptaszek :( 24.11.04, 16:42
        hmm no tak dziewczyna zachowała sie niedojrzale..ale z drugiej strony..chcesz
        powiedziec ze masz 6cm w stanie wzwodu...???? to niestety nie jest normalne
        srednia to ok.14 czy 15
        • Gość: carycakasia Re: Maly ptaszek :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 16:47
          nieważne ze mały- ważne ze ruchliwy!
      • Gość: pepshe Re: Maly ptaszek :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 16:58
        Wyznaje zasade ze nie liczy sie wielkosc a finezja, ktorej sie trzeba zreszta
        nauczyc. Dziewczyna zachowala sie nietaktownie, wrecz chamsko. Nie powiedziales
        czy penis ma taka wielkosc w stanie wzwodu czy spoczynku. Ale domyslam sie ze w
        stanie wzwodu. Niestety rady nie ma na powiekszenie, tylko wlasnie ta operacja.
        Prawda jest tez ze kobieta ktora Cie kocha zaakceptuje Ciebie takim jaki jestes.
        Sex jest wazny w zyciu ale nie najwazniejszy!!! A z naukowego punktu widzenia do
        odbycia stosunku potrzeba penisa o wielkosci minimum 2 cm, a nawet mniejsze sie
        zdarzaja, choc nieczesto. Idz z tym do urologa, a jezeli masz problemy z
        kompleksami udaj sie tez do psychologa. On Ci na pewno pomoze. Nie boj sie do
        niego isc. Psycholog jest od tego by pomagac a nie leczyc. Od leczenia jest
        psychiatra.
      • Gość: hazuki Re: Maly ptaszek :( IP: *.telprojekt.pl 24.11.04, 22:30
        cytuje "Wiesz nie wiem jak to jest
        z małym członkiem, bo mam stałego partnera, a jego członek ma 20 cm." moim
        zdaniem ten tekst ostrej8 nie byl na miejscu wg mnie chcemy tu chyba rozwiazac
        ten problem a nie go jeszcze bardziej poglebiac i takie stwierdzenie moj
        partner ma 20cm ehhhhhh ludzie to jeszcze kolesia bardziej pograzy wiec nie
        piszmy ze moj to ma 15 a moj 20 cm a moj to metr haha :) tylko trzeba to
        rozwiazac!!!
    • Gość: juzia Re: Maly ptaszek :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 17:42
      ale dół no cóż każdy ma to na co zasługuje
    • Gość: spray Czy to kolejna prowokacja? IP: *.vline.pl 24.11.04, 19:49
      Aż się nie che wierzyć żeby penis w stanie wzwodu miał tylko 6 cm..
    • Gość: allstarss Re: Maly ptaszek :( IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 24.11.04, 21:40
      nie wiem czy to prawda to co piszesz bo wierzyć mi sie nie chce że
      twój "ptaszek" :P ma tylko 6 cm, jeśli w stanie spoczynku to chyba nie jest tak
      źle chociaż jeśli ona zdjeła ci majtki to chyba powinnies być podniecony? no
      ale róznie to sie zdarza...
      życze powodznie w szukaniu tolerancyjnej partnerki bo wielkośc nie jest chyba
      aż taka ważna :) nie załamuj sie głowa do gory
      • Gość: wzorzec_metr. Re: Maly ptaszek :( IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 24.11.04, 23:50
        może koledze pomyliły się jednostki i mierzył w calach, a nie w centymetrach?
    • Gość: jaTOja Re: Maly ptaszek :( IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 25.11.04, 16:56
      taa, cóż
      • Gość: ashanti Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:38
        Pamiętaj :

NIE LICZY SIE DŁUGOSC PAŁKI TYLKO JEJ MAGICZNA MOC !!!
        • Gość: Mag Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:55
          A jej magiczna moc zawiera sie w dlugosci i grubosci.
          • Gość: Pomocnik Z pomoca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 23:19
            Fakt nie napisałeś czy wstanie spoczynku czy wzwodzie,no ale można się
            domyśleć, gdyż jesteś młody i prawiczek, że podczas gdy ta dziewczyna ściągała
            ci majtki byłeś podniecony.Racja ta dziewczyna żle się zachowała, widać tu, że
            jest już po kilku odbytych stosunkach z kilkoma a może kilkonastoma chłopakami
            i widząc twojego penisa zaczeła się smiać. Poprostu porównała twoją męskość z
            innymi.Drogie dziewczyny tego się nie robi!!!! Jeśli jesteście rozsądne i
            kochacie tego z którym chcecie się kochać, to co to za róznica czy ma 6 czy
            16cm?? Nie liczy się wielkość lecz sposób jak się nim posługuje. Jeśli masz na
            tyle silną wole to nie musisz iść do psychologa, nie poddawaj się tak łatwo!!
            to była jedyna niedorozwinięta dziewczyna , której zależało na długości twojego
            penisa i kolejnym przespaniu się z nowym chłopakiem.Tak samo chłopacy nie
            powinni patrzeć na to jakie dziewczyna ma biust czy mały czy duży.Jeśli się
            naprawde kocha to nie ma znaczenia!!!! Jeśli to co tu piszę jednak nie pomogło
            tobie, nadal masz uraz psychiczny, poprostu udaj się do psychologa.
            Psycholog twój przyjaciel , nie wyśmieje cię, nie wyrzuci, nie rozpowie tego na
            około.Zaufaj jemu , wyspowiadaj się jak księdzu przy spowiedzi.
            Co do pytania czy istnieje sposób na poprawienie męskości.
            Mogę cię pocieszyć.>>ISTNIEJE<< Zadajesz sobie teraz pytanie jak to jest
            możliwe? Otóż to nie znaczy że z dania na dzień twój penis sie powiększy, to
            troche trwa, przyznaje że to nie znaczy że osiągniesz po tym wielkich efektów.
            Jeśli mógłbym ci jakoś pomoć, chciałbyś się czegoś jeszcze dowiedzieć napisz do
            mnie >> 2293592

P.s Zycze powodzenia
            • Gość: znawczyni lepszy wróbel w garści niż kanarek na dachu IP: *.chello.pl 26.11.04, 01:41
              podobno są ćwiczenia wspomagające i wielokrotność stosunków powiększa :) więc
              do roboty chłopie!
    • Gość: Niobe Re: Maly ptaszek :( IP: *.petrus.pl 03.12.04, 14:58
      Nie jest tragicznie biorąc pod uwagę fakt,że magiczny punkt "G" w pochwie
      znajduje się tuż "za drzwiami" (ok. 2-3 cm )więc spokojnie . A i koniecznie
      przeczytaj książkę Kenneth-a Purvis-a "Podbrzusze Mężczyzny". Idiotycznych
      zachowań nie będę komentować. Graaf napisał" Ci,którzy często i nieustraszenie
      ruszają do boju na pole bitewne Wenery, szybko spostrzegą,że częsta kopulacja w
      dużym stopniu wpływa na wielkość penisa".............rośnie produkcja
      testosteronu

• Gość: Orion Re: Maly ptaszek :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:04
        Wielkość penisa zależy też od wagi. Wydawało mi się to śmieszne ale tak
        naprawde jest. Tłuszcz wciąga bowiem penisa do środka organizmu. Ja miałem 15
        cm w zwodzie, ponad pół roku temu lekarz powiedział mi, że moja waga jest
        niebezpieczna dla zdrowia. Zrzuciłem ponad 50 kilogramów. Penis urósł dwa
        centymetry :D
    • Gość: starzec Re: Maly ptaszek :( IP: *.ksiezyc.pl 03.12.04, 18:14
      dlaczego ludzie sie oburzaja jak ktos wspomina o 20cm? to sie czasami zdarza
      pozdrawiam wlascicieli duzych
      • Gość: Patyczek Re: Maly ptaszek :( IP: *.udn.pl 03.12.04, 19:01
        Z naukowego punktu widzenia, żeby doprowadzić dziewczynę do orgazmu facet musi
        mieć 4-5 cm ;) więc nie jest źle...
        A takie laski jak ta Twoja, to tylko zlinczować... miła była...

Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka