Gość: oki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.04, 13:24 zastanawiam sie cały czas dlaczego na allegro ceny perfum są tak niskie. Czy ktoś z Was zakupił je? Czy one na pewno są oryginalne? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diablę Re: allegro IP: *.ump.pl / *.ump.pl 20.12.04, 13:47 zalecam ostrożność i zdrowy rozsądek przy kupnie perfum z allegro. jak radzą 'wysokie obcasy' - gdyby na ulicy ktoś zaproponował ci kupno chanel nr 5 za 70 zł, kupił(a)byś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: allegro IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.04, 13:51 no, nie, ale ... kurcze skąd one pochodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
kalia2010 Re: allegro 20.12.04, 14:22 Sa tanie ponieważ w wikszości to testery..wiec niedość ze sa wiksze to jeszcze ich zapach jest intenstwniejszy i dłuzej sie utrzymuje. Ja polecam. Własnie na Gwiazdke chłopak Qpił mi moje ulubione perfumy na Allegro i jestem bardzo zadowolona:). Trzeba je po prostu brac od ludzi pewnych, a nie od byle kogo. Pozdrawiam kalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablę Re: allegro IP: *.ump.pl / *.ump.pl 20.12.04, 14:26 zdaje się, że Gwiazdka jest za 4 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia perfumy sa ok IP: 80.51.231.* 20.12.04, 14:35 Ja kupiłam mojej mamie na ta gwiazdke green tea za 64 zł z przesyłka 30 ml. i są super bo otwierałam a chłopakowi armaniego aqua di gio i tez jest ok. nawet miska sobie poperfumowałam pachniał 2 tygdnie przysiegam! Naprawde trzeba dobrze trafic mi sie udało, ale lepiej brac za pobraniem tak uwazam mimo iz 13 zł pobranie Odpowiedz Link Zgłoś
kalia2010 Re: allegro 20.12.04, 14:35 zgadza sie...ale ja go poprosiłam zeby dał mi prezent wczesniej..bo potem wyjeżdzam na swięta do rodziny. Z reszta ja tez mu juz dałam prezent i tez z Allegro, aczkolwiek to nie perfumy. Ogólnie cała idea Allegro bardzo mi sie podoba. Jednak trzeba tez uważac. Ja osobiscie jeszcze się na aukcjach nie "przejechałam", ale wiadomo, ze ludzie sa różni. Pozdrowionka Kalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablę Re: allegro IP: *.ump.pl / *.ump.pl 20.12.04, 15:06 ja też uważam, że allegro jest bardzo w porządku, tym niemniej do kupna perfum odnoszę się sceptycznie, ale skoro Wam udało się dobrze trafić, to trzeba się z tego cieszyć. oby pozostałe transakcje były równie udane, czego sobie i Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:53 Może podacie nicki osób które się sprawdziły na allegro - będzie latwiej wybrać od kogo kupić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~~~~~~~~~~ Re: allegro IP: *.netpark.pl / 83.16.127.* 22.12.04, 10:56 powiem wam tak , wszystkie perfumy w cenie 60-70 zł za 50ml lub wiecej to poróby!!! identyczne opakowanie, identyczny zapach ale pachną krócej i czasem po długim czasie zostaje sam spirytus w butelce , jesli chcecie kupic orginalne perfumy to musisz zapłacic ok. 120 zł za 50 ml, to duzo mniej niz w sklepie , ktos pytał o nicki ludzi którzy sie sprawidzi , podam 2 bo u tych osób kupywałam i towar jest pewny: szyll, perfumy-kremy , ogólnie osoba pewna ma mnóstwo pozytywnych komentarzy , opierajcie sie głównie na tym, pozdrawiam i udanych zakupów zycze Odpowiedz Link Zgłoś