IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.04, 13:24
zastanawiam sie cały czas dlaczego na allegro ceny perfum są tak niskie. Czy
ktoś z Was zakupił je? Czy one na pewno są oryginalne?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: diablę Re: allegro IP: *.ump.pl / *.ump.pl 20.12.04, 13:47
      zalecam ostrożność i zdrowy rozsądek przy kupnie perfum z allegro. jak
      radzą 'wysokie obcasy' - gdyby na ulicy ktoś zaproponował ci kupno chanel nr 5
      za 70 zł, kupił(a)byś?
    • Gość: oki Re: allegro IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.04, 13:51
      no, nie, ale ... kurcze skąd one pochodzą?
    • kalia2010 Re: allegro 20.12.04, 14:22
      Sa tanie ponieważ w wikszości to testery..wiec niedość ze sa wiksze to jeszcze
      ich zapach jest intenstwniejszy i dłuzej sie utrzymuje. Ja polecam. Własnie na
      Gwiazdke chłopak Qpił mi moje ulubione perfumy na Allegro i jestem bardzo
      zadowolona:). Trzeba je po prostu brac od ludzi pewnych, a nie od byle kogo.
      Pozdrawiam kalia
      • Gość: diablę Re: allegro IP: *.ump.pl / *.ump.pl 20.12.04, 14:26
        zdaje się, że Gwiazdka jest za 4 dni...
        • Gość: asia perfumy sa ok IP: 80.51.231.* 20.12.04, 14:35
          Ja kupiłam mojej mamie na ta gwiazdke green tea za 64 zł z przesyłka 30 ml. i
          są super bo otwierałam a chłopakowi armaniego aqua di gio i tez jest ok. nawet
          miska sobie poperfumowałam pachniał 2 tygdnie przysiegam! Naprawde trzeba
          dobrze trafic mi sie udało, ale lepiej brac za pobraniem tak uwazam mimo iz 13
          zł pobranie
        • kalia2010 Re: allegro 20.12.04, 14:35
          zgadza sie...ale ja go poprosiłam zeby dał mi prezent wczesniej..bo potem
          wyjeżdzam na swięta do rodziny. Z reszta ja tez mu juz dałam prezent i tez z
          Allegro, aczkolwiek to nie perfumy. Ogólnie cała idea Allegro bardzo mi sie
          podoba. Jednak trzeba tez uważac. Ja osobiscie jeszcze się na aukcjach
          nie "przejechałam", ale wiadomo, ze ludzie sa różni.
          Pozdrowionka Kalia
        • Gość: diablę Re: allegro IP: *.ump.pl / *.ump.pl 20.12.04, 15:06
          ja też uważam, że allegro jest bardzo w porządku, tym niemniej do kupna perfum
          odnoszę się sceptycznie, ale skoro Wam udało się dobrze trafić, to trzeba się z
          tego cieszyć. oby pozostałe transakcje były równie udane, czego sobie i Wam
          życzę.
    • Gość: ewa Re: allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:53
      Może podacie nicki osób które się sprawdziły na allegro - będzie latwiej wybrać
      od kogo kupić :)
    • Gość: ~~~~~~~~~~~~ Re: allegro IP: *.netpark.pl / 83.16.127.* 22.12.04, 10:56
      powiem wam tak , wszystkie perfumy w cenie 60-70 zł za 50ml lub wiecej to
      poróby!!! identyczne opakowanie, identyczny zapach ale pachną krócej i czasem
      po długim czasie zostaje sam spirytus w butelce , jesli chcecie kupic orginalne
      perfumy to musisz zapłacic ok. 120 zł za 50 ml, to duzo mniej niz w sklepie ,
      ktos pytał o nicki ludzi którzy sie sprawidzi , podam 2 bo u tych osób
      kupywałam i towar jest pewny: szyll, perfumy-kremy , ogólnie osoba pewna ma
      mnóstwo pozytywnych komentarzy , opierajcie sie głównie na tym, pozdrawiam i
      udanych zakupów zycze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka