Dodaj do ulubionych

Kocham Go!!! Ale...?

31.12.04, 23:31
Kocham mężczyzne z którym się spotykam jest ode mnie strszy o kilka lat.
Spotykamy się....ale tylko łączy nas sex!! Nie chodzimy razem do znajomych ,
nikt nie wiem że się spotykamy. Ja go kocham , ale on nic nie odwzajemnia.
Traktuje mnie jako kolezankę. Łączy nas tylko sex!!! Czuje sie strasznie,
chcę z nim być. Co mam zrobic??/
Dzieki za odpowiedzi.
pozdro:)
Obserwuj wątek
    • martita60 Re: Kocham Go!!! Ale...? 01.01.05, 03:43
      czesc slonce,to milo byc pierwsza ktora Ci odpisuje!! wydaje mi sie ze on Cie
      nie kocha, mimo ze widze ze Ty za bardzo sie zaanagazowalas,bylam kiedys w
      podobnej sytuacji, tylko ze tamten facet mial dziewczyne, a mnie tez traktowal
      poddobnie jak Ciebie, choc nie bylo miedzy nami seksu,i ja tez za bardzo sie
      zaangazowalam! wydaje mi sie ze powinnas sprobowac zainteresowac go soba w inny
      sposob, pokazac mu Twoja cala osobe, a nie uprawiac tylko z nim seks!pogadaj z
      nim naprawde szczerze, i podejmij sluszna decyzje, nie pozwalaj sie tak
      traktowac,a jesli dalej nic z tego nie bedzie to skoncz to jak najszybciej, nim
      wywiaze sie z tego jakas tragedia,potem on sobie poszuka innej, zostawi
      Cie,bedziesz cieroiec!
      pozdrowka:) i zycze rozsadnej decyzji!
      • Gość: w [...] IP: *.cac.psu.edu 01.01.05, 04:56
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Toerg Re: Kocham Go!!! Ale...? IP: *.chello.pl 01.01.05, 05:21
          eh kur** mam podobnie:/ tylko ze nie laczy nas sex, chodzimy wszedzie itp, nie
          jestesmy znajomymi od dziecinstwa, lecz poznalismy sie w wakacje, ale ona cos mi
          sie tak wydaje ze nie chce niczego wiecej z tego 'zwiazku' ja mam dosc,
          niedlugo swiat o mnie zapomni... bo juz mam dosc, dzis po sylwku zamiast miec
          dobry humor, jestem przygnebiony w drodze do domu (z innego miasta) piechotą,
          wskoczyłem na chwile do koscioła:/ sam sie dziwie ..ale czlowiek w ostatecznosci
          głupieje totalnie :(
    • misia9910 Re: Kocham Go!!! Ale...? 01.01.05, 14:18
      Dzieki za rade słońce! Musze z nim koniecznie porozmawiać.
      Nie rozumie dlaczego ten koleś krory odpisał nazywa mnie ku...??
      Nie jest jak myślisz. To co mnie spotkało jest silniejsze ode mnie.
      pozdro
      • Gość: kasia Re: Kocham Go!!! Ale...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 15:25
        mam podobny problem ale nie łaczy nas ani seks, ani nie chodzimy
        nigdzie...łączy nas cos innego. Wspólne rozmowy o wszysti i o
        niczym...Proponował mi seks bez zobowiązan... Łczy nas cos takiego dziwnego,
        innego... Kocham go tego jestem pewna...ale on? echh.....
        A co do koscioła to prawda, ale pomaga. Pomaga równiez dłuuugi samotny spacer.
        Zycze wam w Nowym Roku aby spełniły sie Wasze wszystkie marzenia te
        równiez.....:*:)
        • martita60 Re: Kocham Go!!! Ale...? 01.01.05, 16:04
          nie uwazam zeby seks bez zobowiazan byl dobry w Twoim wypadku,ani w zadnym
          zreszta,mi tez sie wydawalo ze laczy nas cos dziwnego, ale gdy sie rozstalismy-
          on powiedzial ze dziewczyny nie zostawi, a po 3 dniach zaczal proponowac seks
          mojej bliskiej kolezance-wtedy otworzyly mi sie oczy, jaki on jest!!choc minely
          dopiero 2 tygodnie wiem ze juz bedzie dobrze i do tego nie wroce!choc uczucia
          zostana we mnie chyba jeszcze dlugo!gdyby mu naprawde zalezalo-zproponowal by
          Ci zwiazek nie seks bez zobowiazan, chyba dla Ciebie tez bedzie lepiej jak to
          skonczysz!pozdrawiam zycze duzo sily!!
    • Gość: paula Re: Kocham Go!!! Ale...? IP: 213.199.197.* 01.01.05, 21:59
      Współczuje!!! Powiedz mu że nie toterujesz tego typu zabaw, że nie jesteś tylko
      na to.
      powodzenia!
      Jesli nie zaakceptuje tego ,że nie chce się z tobą wiązać, żuć go i zacznij
      nowe zycie.
      Bo to nie ma sensu...
      pa
    • Gość: karma Re: Kocham Go!!! Ale...? IP: *.Zabrze.Net.pl 01.01.05, 22:14
      ja także spotykałam się z facetem, z którym łączył mnie tylko sex. i wszystko byłoby dobrze, gdyby nie fakt, że zaczęłam się w nim zakochiwać. poczekać, zachowaj uczucia dla sibie, może być naprawdę pięknie MALEŃKA...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka