Gość: noJa IP: *.one.pl / *.one.pl 10.01.05, 15:21 Chcę odstawic tabletki anty, czy musze zglosic sie z tym do specjalisty?? Czy moge po prostu po skonczeniu opakowania nie rozpoczynac nastepnego? Czas na dzidziusia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ebusia fam fatal mozesz odstawic IP: 213.77.66.* 10.01.05, 16:11 ale zeby dzidzius byl zdrowy to i tak musisz isc do lekarza, by Was i Waszego dzidziusia 'poprowadzil' :) zdroweczka zycze, wytrwalosci i powodzenia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noJa Re: mozesz odstawic IP: *.one.pl / *.one.pl 10.01.05, 18:07 oczywiscie, bede chodzic zeby bylo wszycho okey ;) Tylko wlasnie chodzilo mi o to czy musze przed odstawieniem isc do lekarza, ale skoro nie to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: mozesz odstawic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:13 Kochanie, jestem seksuologiem i czasami wchodzę na to forum właśnie żeby poradzić taki osobom jak Ty. Oczywiście, że musisz iść do lekarza. Poradzi Ci on równierz w dobraniu odpowiedniej diety gdy będziesz w ciąży. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebusia fam fatal dupa IP: 213.77.66.* 11.01.05, 10:37 nie musi isc do lekarza, zeby po prostu nie brac nastepnego opakowania antydzieciowych tabletek. ale musi isc, zeby z dzidzia bylo ok. :P seksuolog, co Ty mozesz wiedziec o robieniu dzieci?;) hihihehiheiehie Odpowiedz Link Zgłoś