Dodaj do ulubionych

boje się pierwszego razu

IP: *.eia.pl 14.01.05, 11:27
Moj problem polega na tym, ze strasznie boję sie seksu. mam 19 lat,
próbowałam juz wiele razy ale nigdy nic nie wyszło... jestem zrozpaczona bo
nie wiem jak sobie z tym poradzic. Na samą mysl,że mo chłopak we
mnie "wejdzie" robi mi się słabo. poradźcie mi cos proszę!
Obserwuj wątek
    • Gość: kilos Re: boje się pierwszego razu IP: *.bphpbk.pl 14.01.05, 11:44
      ale dominiczko nie ma sie czego bac , najlepiej sex zaczac z partnerem do
      którego masz zaufanie ktory cie podnieca a nawet którego kochasz, a wtedy sama
      bedziesz pragnąc jego bo to nie tylko fizyczne zaspokojenie ale przedewszystkim
      mentalne nisamowicie uczuciowe wydarzenie, zobaczysz po 1 razie bedziesz sie
      chciała z nim kochac codziennie przez 23 h tylko zacznij
    • Gość: sabcia Re: boje się pierwszego razu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:15
      Mozesz sprobowac najpierw sama w domu z wibratorem. Powolutku przyzwyczaisz sie
      jak to jest gdy ktos w ciebie wchodzi, oswoisz sie z tym i mysle ze potem nie
      bedziesz sie juz tak bala. Ale przede wszystkim zrob to z kims kogo kochasz a
      nie z byle kim, to musi byc przyjemne i piekne doswiadczenie a nie zwykla
      rutynowa czynnosc.
      • Gość: dobra wróżka Re: boje się pierwszego razu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:39
        Rada na poziomie. To jest wszysto o czym marzy młoda dziewczyna STRACIC
        DZIEWICTWO Z WIBRATOREM!! Nie popisałaś się:(
    • Gość: dobra wróżka Re: boje się pierwszego razu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:48
      1. Dobrze sie zastanów czy masz zaufanie do partnera, kochasz go, szanujesz, a
      on Ciebie.
      2. Wybierzcie odpowiednią porę i zarezerwujcie dla siebie dużo czasu, to nie
      może się odbyć w pośpiechu.
      3. Zastanówcie się nad miejscem, przecierz za ścianą nie powinno byc rodziców,
      lub kogokolwiek kto potencjalnie może przeszkodzić!
      4. Pomyśl nad tym dlaczego chcesz sie kochać z chłopakiem,ciekawość?, miłość?,
      strach przed odrzuceniem?
      5. Zrób to tylko z MIŁOŚCI!!!
      Buziaki:)i nie ma się czego bać.
    • Gość: . Re: boje się pierwszego razu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:39
      Do psychiatry.
    • Gość: clariss Re: boje się pierwszego razu IP: *.chello.pl 16.01.05, 16:19
      Mam prośbe otóż mam 20 lat i też mam małą paranoje by w końcy to się stało! A
      szczerze mówiąc to najbardziej boję sie tego czy ja bede wiedziala co robic by
      nie pomyslał ze cos ze mna nie tak a poza tym mam parazliz jak pomysle ze to
      sie moze skonczyc ciazą ( mimo ze zaczelabym brac pigulki itd).Pare dni temu
      juz praktycznie to sie stalo i w ostaniej chwili sie wycofalam..to on wsadzil
      mi palec "tam" ale jak zaczal rozpinac spodnie to juz wiedzilam co sie swieci i
      pojawil sie strach. Mam tez takie glupie pytanie czy jezeli mu nie powiem ze
      jestem dziewica ( co prawda taka w szarej strefie ale jestem) to czy on podczas
      stosunku to wyczuje ( tzn. ta cala blone)?. Pewnie dla was to idiotyczne
      problemy ale prosze o rade....
      • Gość: dobra wróżka Re: boje się pierwszego razu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:10
        On nie powinien wyczuć tego, że jesteś dziewicą. Tylko u niewielu kobiet błona
        jest na tyle gruba że pojawiają się trudnośći z przerwaniem jej. Inne maja ja
        tak cienką,że ulega przerwaniu samoistnie. Ale przecież żadna z nas nie wie jak
        to z nią jest:). Dlatego radzę Ci żebyś powiedziała swojemu partnerowi, że
        jeszcze nigdy sięnie kochałaś, będzie delikatniejszy. Poza tym napewno będzie
        czuł się wspaniale ze świadomością, że to właśnie jemu postanowiłaś na tyle
        zaufac i to z nim pierwszym przeżyć tę chilę.
    • Gość: Artur Przezywacz Re: boje się pierwszego razu IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 16.01.05, 17:04
      > Na samą mysl,że mo chłopak we
      > mnie "wejdzie" robi mi się słabo

A boj sie... Zmusza cie ktos do seksu, czy co?
      • Gość: zaharias Re: a ja sie boje ostatniego IP: *.chello.pl 16.01.05, 17:20
        ze nie zdaze dojsc i umre <hahaha>
        • Gość: dominika Re: do Artura P IP: *.eia.pl 16.01.05, 17:26
          Nikt mnie nie zmusza. bardzo tego chcę, kocham swojego chłopaka i wiem że
          to "jest ten" z którym moge to zrobic. przeraza mnie to ze sie strasznie boje o
          niedopasowanie fizjologiczne-boje sie ze on rozerwie mnie wpól!!! tego właśnie
          się boję. Pomysl sobie ze ktoś mialby ci wlożyc lewatywe... no i co??????
          osłabłes???!!!
    • Gość: weteran przejdze po ślubie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:25
    • Gość: dabi Re: boje się pierwszego razu IP: *.eia.pl 16.01.05, 19:23
      Nie bój się. Wszycho bedzie ok, ja tez tak mialam
    • Gość: Elka Re: boje się pierwszego razu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:52
      wiesz ja miałam podobnie:) strasznie sie bałam i dzwiectwo straciłam pózno bo w
      wieku 20 lat:) bałam sie wszystkiego:) ale znalazłam odpowieniego mezczyzne,
      pokochałam i chciałam tego:) powiedziałam mu tez o tym ze jestem dziewica to
      nie wstyd wrecz przeciwnie on sie ucieszył jak to usłyszał:) i strach minał
      teraz jestesmy ze soba juz 2 lata i jest naprawde cudownie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka