Gość: alicja IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:41 jak czesto powinno sie uczeszczac na solarium? ja osobiscie chodze co 2 dzien po 15 min jak czesto wy chodzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cnjry Re: solarium 18.02.05, 11:43 Ja bardzo czesto wpadam do znajomych w solarium po nowe filmiki i zdjecia z kamer :) Gdzie jest te twoje solarium ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:03 Ala przesadzasz!!! Pewnie ladnie wygladasz ale strasznie niszczysz skore! Musialas sie uzaleznic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grecz Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:46 podejrzewam, że ona już ładnie nie wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola1984 Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:49 ja chodze co 2 dzien tak na 8-10 min w zaleznosci od tego jak wygladam, wiem ze to szkodzi skorze ale wole ladnie wygladac niz byc biala jak sciana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziarka19 Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:13 ja bym wam poponowała tak codziennie po 20 min,swietnie sie wyglada! Marchewkowe pole.......... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: solarium IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.05, 15:25 Oj dziewczynki nie chce was widziec ok. 30 a gdzie tam jeszcze wczesniej-ble!! Ja chodze z 2 razy w miesiacu na 15 min. i jakos nie jestem biala jak sciana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:48 Oj nie bez przesady...co drugi dzień,bo nie chcesz wyglądać jak biała sciana...albo się kiepsko opalasz albo się uzależniłaś :(( Ja chodze raz na 3 tyg,a kiedyś raz na dwa po 12 min...nie wyglądam jak biała ściana,wprost przeciwnie...ale i tak uwazam,że za czesto chodze :P łykam dodatkowo beta- karoten. Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: solarium 18.02.05, 16:10 Chyba zadna z Pan nie zrozumiala mojej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmobabe Re: solarium IP: *.torun.mm.pl 18.02.05, 16:21 przeslij tez pare fotek... ale opalajacych sie kolesi:) hehehe... ej ja chodze raz w tygodniu na 15 minut a jestem brazowa ladnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 17:31 > Chyba zadna z Pan nie zrozumiala mojej wypowiedzi A co tu jest do zrozumienia??Poprostu Twoja wypowiedz chyba nie zrobiła takiego wrażenia jakiego się spodziewałeś... Chwalisz się czy żalisz??...:-) Co do mnie to możesz sobie mnie oglądac nagą na solarium,bo nie mam czego się wstydzic :P pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: solarium 18.02.05, 17:35 Nie chwale a nie nie zale tylko probuje uswiadomic wam ze nie jest to zdrowe jesli ktos nie liczy sie z tym to moze chociaz ma odrobine wstydu i liczy sie z tym ze zdjecia moga byc jesli jescze nie sa w necie. To chcialem powiedziec jak wam to wisi to wasz problem tylko ja nie mam zamiaru dawac kasy na onkologo bo nikt kto chociaz troch sie sprawa interesuje nie jest na tyle glopi aby myslec ze ta dlugosc fali o takim natezeniu jest neutralna dla ludzkiego ciala Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: solarium 18.02.05, 17:55 hmm.. po pierwsze jesli chodzi o chodzenie na solarium to myśle że autorka wątku trochę się uzalezniła. ja chodzę na 10 min raz na tydzień - dwa. a co do ciebie to współczuję, musisz być bardzo zdesperowany skoro podniecają cię laski nieruchomo lezące na solarium:/ a ja gdybym znalazła taki filmik ze mną w sieci to na pewno zgłosiłabym to na policję, w końcu widać dokładnie w jakim solarium był taki filmik kręcony, mysle ze kazda inna dziewczyna zrobiłaby tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: solarium 18.02.05, 18:15 Kobieto czytaj miedzy slowami. Co do filmiku to nic nie zrobisz bo ci co ustawiaja kamery nie sa glupcami, filmiki te i zdjecia nie sa robione w celu podniecania kogokolwiek tylko w celu posmiania sie ze znajomymi z paskud rozplaszczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 18:14 > Nie chwale a nie nie zale tylko probuje uswiadomic wam ze nie jest to zdrowe > jesli ktos nie liczy sie z tym to moze chociaz ma odrobine wstydu i liczy sie z > tym ze zdjecia moga byc jesli jescze nie sa w necie. Po pierwsze te zdjęcia sa zrobione bez zgody kobiet i mężczyzn,którzy są na nich,więc jakie wtydu...przecież ludzie chodza tam się opalic,zrelaksowac,dostac raka skóry ;) a nie żeby ktoś w chamski sposób zarejestrował ich ukryta kamera...myslisz troche czy nie?? Poza tym nie wszyscy właściciele solarium wykorzystują swoją przewage nad klientami,sa jeszcze uczciwi,którzy dbają o swoją reputacje.A wstydu to chyba nie masz ty,bo je oglądasz z wywieszonym jęzorem...też współczuje,jeśli cie to tak podnieca. Po drugie twój post to pomieszane z poplątanym...sam nie wiesz o co chyba ci chodzi.Wierz mi zdaje sobie sprawe z ryzyka jakie podejmuje,ale na coś trzeba umrzeć...inni palą,piją,cpają... Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: solarium 18.02.05, 18:27 Zapewniam cie ze jezor ma wywieszony tylko wtedy gdy widze odrazajaca paskude. Zreszta o czym tu mowic zero zrozumienia, wdocznie spotyksz sie z takimi a nie innymi facetami jak tak myslisz o mojej osobie. Celem mojej wywowiedzi bylo wywolanie rozmowy i zastanowienia w umyslach kobiet ze moga sie spotkac z tak sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 18:51 >Ja bardzo czesto wpadam do znajomych w solarium po nowe filmiki i zdjecia z >kamer :) >Gdzie jest te twoje solarium ? przeczysz sam sobie...I następnym razem wyrażaj w inny sposób swoje mysli,bo ta wypowiedz mówi sama za siebie... > Zapewniam cie ze jezor ma wywieszony tylko wtedy gdy widze odrazajaca paskude. > Zreszta o czym tu mowic zero zrozumienia, wdocznie spotyksz sie z takimi a nie > innymi facetami jak tak myslisz o mojej osobie. Zupełnie nie rozumiem też Twojego oburzenia...trzeba było napisac na poczatku co innego,bo po tamtej wypowiedzi,każdy tutaj uzna cie za zboczeńca...bo co innego zobaczyc taki filmik raz i się pośmiać,a co innego latac CZĘSTO do znajomych po tego typu "rozrywke"...poza tym naprawde nie rozumiem co Cie tak oburza w naszych wypowiedziach...powinno cię bulwersowac bardziej zachowanie twoich znajomych,bo to nie ludzie chodzacy na solarium nie maja wstydu itd.ale właśnie oni,narażają swoich klientów,którzy im zaufali na niepotrzebne przykrości... Rozumiem,że chcesz tutaj kogoś ostrzec i fajnie...ale następnym razem formułuj swoje mysli w inny sposób,bo nie tylko ja Cie zrozumiałam w ten a nie inny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: solarium 18.02.05, 19:08 Moja wypowiedz miala na celu wyploszenie nieswiadomych kobiet z tego typu lokali. Zaden wlasciciel takiego lokalu nie powie swojemu klientowy czym to grozi dlatego ze nie wie lub nie chce stracic kasy. Nie rozumiem kobiet i mezczyzn ktorzy chodza do solarium moze dlatego ze sam nigdy nie mialem takiej potrzeby ze wzgledu odcien skory. Nie chce mi sie juz pisac na ten temat dobrze ze zklonilo to kilka osob do zastanowienia sie nad solarium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grecz Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:47 ja na 5 min raz w tygodniu..i starcza...i wygladam jak człowiek a nie jak jakies monstrum w czarnej masce... Odpowiedz Link Zgłoś
gaabunia Re: solarium 18.02.05, 16:52 Naprawdę musisz wyglądać okropnie jeśli chodzisz co drugi dzień po 15 minut, a Twoja skóra pewnie przypomina juz skrupę, a jeśli jeszcze nie - to na pewno będzie w niedalekiej przyszłości. Ja chodzę 2 razy w miesiącu po 15 minut i jest spoko. Powiem Ci tyle - robisz sobie wielką krzywdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schilla Re: solarium IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 18.02.05, 21:34 gdzie jest to solarium,w którym sa kamerki,bardzo chetnie sie tam wybiore,choc nie przepadam za sztucznym opalaniem,ale lubie byc podglądana,mam,ładne,jędrne ciało i srasznie mnie to kręci,świadomość,że ktoś mnie obserwuje ,dziala na mnie wprost rozkosznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: solarium IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:39 wiem ze solarium bardzo niszczy skorę i zdaje soie z tego sprawę ale moja praca wymaga naprawde tego abym wygladala ladnie i chodzenie co 2 dzien najbardziej mi odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grecz Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:52 a co?pacujesz jako żółw z popękaną skorupą??? ;) dziewczyno, opamiętaj się..w życiu nie uwierzę że jakaś praca wymaga chodzenia na solarium tak często Odpowiedz Link Zgłoś