aniadrg 04.03.05, 15:14 www.schwarzenegger.it/mro/reeves.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anienia Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- 04.03.05, 16:08 Nie podoba mi się. Jak dla mnie to taki mięśniak. Ja osobiście takich nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
boskii.zawodowiec Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- 04.03.05, 16:11 a jakich lubisz? chudych> grubych? moze tak dasz tu linka z fotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalicze Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- IP: *.168.1. / *.zgora.dialog.net.pl 04.03.05, 18:10 Szczerze to nie podoba mi sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bóg Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 21:33 _Wygląd_ cecha względna...i zmienna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsdas Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 21:50 fuj,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiek Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 23:54 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 00:52 Ogolnie sie podoba ,ale nie chcialabym zeby moj mezczyzna tak wygladal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- IP: *.belzec.sdi.tpnet.pl 05.03.05, 15:43 Masz na myśli tego utuczonego sterydami wieprza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 16:22 mi sie podoba i nie obchodzi mnie to co wy o tym sądzicie :PPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
gryzaq Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- 05.03.05, 16:40 Eghem...generalnie to jest rzecz gustu itp, ale mis ie w goole nie podoba nie lubie takich napakowanych sterydami facetow Odpowiedz Link Zgłoś
armia12siurow [...] 05.03.05, 20:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola1984 Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 21:03 dlaczego ty wszystkim narzucasz swoj sad??? Mi sie nie podobaja tacy napakowani faceci, po prostu nie widze w tym nic fajnego, wole takich chudych, kazdy ma swoj gust i o tym sie nie dyskutuje, jezeli ty wolisz takich napakowanych to ok ale nie narzucaj swojego zdania innym Odpowiedz Link Zgłoś
girl_named_mad Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- 05.03.05, 21:13 podoba mi się, ale nie chciałabym mieć takiego faceta. mam za sobą związek z kulturystą, dzięki, więcej nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 22:43 alez te feministki sa tepe az mi ich zal, po pierwsze kulturystyka kobieca i meska to ni eto samo, gdy zto miesni esa meskie a tluszcz kobiecy jesli wiesz o czym mowie, wiec kobieta kulturystka n asterydach ni ebedzi ekobieca natomiast mezczyzna na sterydach w odpowiednich dawkach i dobra dieta bedzie bardziej meski niz przecietny kowalski, arnold mial idealn asylwetke proporcje symetri adlatego byl krolem , ni ebyl pokraka jak np strongmeni , zauwaz roznice ty s... mimo ze bral koks bo bez tego nie mozna osiagnac sukcesu w sporcie, ale mowimy teraz o czyms innym oto zdlaczego kobiety tu pisza ze ni epodobaj asie im zadbani, umiesnieni wyrzezbini naladowani testosteronem faceci??? niepodobaja sie im takze niemescy chudzi i niscy delikatni lalusie, ani tez grubasy czy pijaczki z bebechem od chlania , bo 90% faceto wzalicza sie do jakiejs z tych grup, , powiem wam czemu bo niektore kobiety sa tak bybredne i zakompleksione ze wiedza iz nie mialy by zszans u kogo spokruju arnolda czytaj dbajacego o siebie i swoje cialo kulturysty [ cwiczacego faceta-nie koniecznie zawodowca} i aby sie jescze bardziej nie zdolowac w swoim zaklamanym slabym umysle kreuja swoj tok myslenia na inny poziom , powiem tak zeby zrozumialy, oto zdla prawdziwych normalnych kobiet umeisnony zadbany wysoki facet to ideal , jescze brunet , zastrzegam ze mowimy tu tylko o wygladzie, dobra ie chce mi esi ejuz pisac ide sie odesrac ale tu wroce Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- 05.03.05, 22:56 To jest najprzystojniejszy i najsexowniejszy facet świata. Gdyby takich było więcej... imagecache2.allposters.com/IMAGES/54/039_44145.jpg gfx.filmweb.pl/f/105744/ph.45189.jpg gfx.filmweb.pl/f/105744/ph.45167.jpg gfx.filmweb.pl/f/8263/ph.45234.jpg www.bradpittfan.com/pics/aco006a.jpg www.bradpittfan.com/pics/aro002e.jpg www.bradpittfan.com/pics/atag05_002a.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- 05.03.05, 23:13 On jest boski: www.bradpittfan.com/pics/wja97_002kkk.jpg www.bradpittfan.com/pics/cos123b.jpg www.bradpittfan.com/pics/cos076b.jpg www.bradpittfan.com/pics/cos076a.jpg www.bradpittfan.com/pics/col002a.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- IP: *.btk.net.pl 06.03.05, 00:10 Piszecie, ze ten facet jest tepy i naladowany sterydami? Nic bardziej blednego- w czasach gdy Steve Reeves uprawial kulturystyke, nie stosowano jeszcze sterydow anaboliczno androgennych w sporcie. To Wy jestescie tepe. Ten czlowiek swoja sylwetke wypracowal przelewajac hektolitry potu i przerzucajac tony zelaza na silowni, trzymajac sie tygodniami diety. Jest bardziej naturalny niz 99% pustych panien z tego forum. Zareczam wam ze nie widzial nigdy strzykawki, ani tabletek. Pragne takze nadmienic ze w latach 50-tych nie bylo takze suplementacji takiej jak dzis. Wiec Drogie Panny przyjzyjcie sie najpierw swoim tipsom, akrylom, sztucznym cyckom(jezeli ktoras na nie stac), doczepianym wlosom- zanim powiecie, ze ktos jest nienaturalny. A jezeli chodzi o hormony- to przeciez to Wy lykacie codziennie tabletki hormonalne- za jego czasow tego jeszcze nie bylo. Hue Hue Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- 06.03.05, 00:34 Ale on wygląda karykaturalnie. Brad jest the best! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- IP: *.btk.net.pl 06.03.05, 00:46 Spoko przeciez nie kazdemu musza sie podobac wystajace zebra i 28cm w obwodzie bicepsa Brada Pita, wiec z laski swojej nie narzucaj swojej chorej opinii innym. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- 06.03.05, 12:40 Nie narzucam swojej opinii innym, bo większości kobiet podoba się Brad Pitt i to właśnie on jest już od wielu lat uznawany za najseksowniejszego faceta świata. A ten mięśniak wygląda jakby 3/4 życia spędził na siłowni, o czym z takim gadać? Odpowiedz Link Zgłoś
szept_ciszy Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- 06.03.05, 09:23 Jak dla mnie jest za bardzo umięśniony i do tego wcale nie ma ładnej twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
szept_ciszy Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- 06.03.05, 09:37 ten jest niezły: www.kinomaniak.pl/news/news/0069.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 13:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- IP: *.btk.net.pl 06.03.05, 22:15 Wiem o co chodzi- jak nie mozna czegos miec to najlepiej to sobie obrzydzic, przypomina mi to moja sasiadke, ktora jeszcze w zamierzchlych czasach nie miala za co kupic swojemu synowi roweru gorskiego- wowczas mowila, ze cos takiego to snobizm, a wogole po co komu rower gorski jak mieszka na pomorzu buehehehe. Tak wiec jeszcze do Pani, ktora zarzucala Reevesowi, ze nie byloby o czym z nim rozmawiac- owszem Ty na bank nie pogadalabys sobie z nim bo niestety nie dorastasz do jego poziomu intelektualnego- Zna go młodzież wszystkich kontynentów, choć okres jego największej popularności już minął. W latach 50. Był najlepszym kulturystą świata, później jednym z najbardziej kasowych aktorów filmowych, nowoczesnym Apollonem: silnym sprawnym, inteligentnym, słowem - przykład dla wielkich mas młodzieży. W ankiecie na najpopularniejszego kulturystę świata wszechczasów przeprowadzonej w 1971 roku przez pismo "Muscle Builder" - zwyciężył zdecydowanie Steve Reeves. W kilkudziesięciu filmach kreował główne role. Między innymi był bohaterem "Herkulesa", "Terroru barbarzyńców", "Wojny trojańskiej", Herkulesa i królowej Lidii", "Ostatnich dni Pompei"(znany również w naszym kraju), "Dawida i Goliata", "Herkulesa przeciw bogom", "Romulusa" itd. Karierę filmową rozpoczął nie w USA, lecz we Włoszech. jego filmy cieszyły się dużym zainteresowaniem. Np. Herkules wyświetlany był w Europie równocześnie w 600 kinach. W ankiecie tygodnika filmowego "Cinemonde" Reeves zdobył tytuł Apolla XX wieku... Steve Reeves urodził się 21 stycznia 1926 roku. Do 15 roku życia nie zapowiadał się na Herkulesa. Ale w tym czasie zetknął się z kulturystyką. Piec lat wytężonej pracy nad poprawą sylwetki sprawiło, że 1947 roku zdobył tytuł mistrza USA w kulturystyce. Do dziś jest w Ameryce najmłodszym zdobywcą tego tytułu, po który sięgnął jako 21 latek. Warto dodać, że w latach 1944-1945 podczas wojny walczył w Japonii. Wydaje mi sie wiec, ze ktos kto w zyciu tyle osiaga z pewnoscia ma cos do powiedzenia- ale nie tak malostkowej i powierzchownej osobie jak Ty pusta dziewucho, nie bede Cie nawet wymienial z nickname'a bo szkoda zachodu. PS. Brad Pitt musi chyba jednak jeszcze troszeczke poczekac na taki zapis w historii. Odpowiedz Link Zgłoś
szept_ciszy Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- 06.03.05, 22:25 To chyba nie jest prawda. Uwielbiam umięśnionych facetów- będąc na siłowni, ślinka cieknie mi na widok przystojnego mięśniaczka :) Ale ten koleś jest za bardzo umięśniony moim zdaniem. Po drugie ma obleśny ryj Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- 06.03.05, 23:08 Tylko, że jego, kobiety i magazyn People nie uznali, za najprzystojniejszego faceta świata. Nie porównuj tego Johnego Brawo do Pitta, bo się ośmieszasz -90% kobiet wybrałoby Brada i pogódź się z tym. A tak w ogóle, pytanie dotyczy wyglądu więc nie wyjeżdżaj z jakimiś dziwnymi tekstami, bo Pitt też ma gigantyczny dorobek filmowy. A tak na marginesie, kiedy on znalazł czas na książki skoro pół życia pompował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bóg Re: czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:46 Pytanie było "czy PODOBA SIE WAM TEN FACET?", a przeżywacie to jak stonka wykopki, jeśli ktoś napisze, że _Nie_ PS.god. Każdy z nas jest piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 14:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś