Dodaj do ulubionych

brak łechtaczki

25.04.05, 11:51
hm... odkryłam niedawno,ze nie posiadam łechtaczki tzn. jest ale strasznie
malutka wyglada jak główka od zapałki a bynajmniej nie powinna tak wygladać.
brak orgazmu zawsze zwalałam na facetów a tu taka ''niespodzianka''gdyby ktoś
był zainteresowany czemu tak późno to odkryłam to dlatego , ze myślałam , ze
tak wyglada łechtaczka dopiero mój obecny facet mi zwrócił na to uwage.
Jestem załamana, nie wiem iśc do lekarza i powiedzieć. A moze dać sobie
spokój i dalej udawać, ze wszystko w porządku i przy oralnym myślec dalej o
firankach...i wydawac odgłosy zadowolenia.
Obserwuj wątek
    • wiki24 Re: brak łechtaczki 25.04.05, 12:28
      hmm..najlepiej idź i skonsultuj to z ginekologiem.Być może nie odbiegasz od
      normy.Poza tym dlaczego niby mała łechtaczka miałaby dawać mniej rozkoszy od
      dużej?
      Ale najlepiej poradź się gina
    • Gość: dila20 Re: brak łechtaczki IP: *.devs.futuro.pl 25.04.05, 13:08
      chodzi o to ze ana wcale nie przypomina lechtaczki to jest taki malutki
      guziczek wielkosci głowki od zapalki i nic wiecej nie ma i ona na nic nie
      reaguje to tak jak by jej nie bylo...
    • Gość: buaha Re: brak łechtaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 00:07
      może masz ja gdzie indziej....na przyklad w gardle...kiedys o czyms takim slyszalem(hahaha) polecam film "głębokie gardło" :D:D:D
      A tak w ogole, to glowka od zapalki nie jest taka mala:))
    • Gość: kali Re: brak łechtaczki IP: *.ztpnet.pl 26.04.05, 01:04
      Jak Ci tak dokucza maly guziczek to doklej sobie wiekszy.
    • Gość: Marian Dwie Szopy Re: brak łechtaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 08:32
      Wiesz czym sie róźni łechtaczka od baru? Każdy facet znajdzie drogę do baru!!!
      Nie martw sie ja dopiero niedawno odkryłem że nie mam nogi i jestem czarnym
      murzynem.
      • Gość: Karolek Re: brak łechtaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 08:50
        kobieta ma powazny problem a wy sobie jaja robicie ? wstydzcie sie a jak bys
        odkryl ze nie masz glowki penisa to by ci bylo do smiechu? a tak wogole to ja
        nie wiem jak tego nie odkrylas to raz moja pani ma mala a przyjemnosc jej tym
        sprawiam to 2 a po 3 to ponoc niektore maja slabo unerwiona lechtaczke ale maja
        pochwowy wiez sprubuj poszukac przyjemnosci nieco glebiej i jeszcze jedna porada
        jak nie bedziesz podniecona krew do lechtaczki nie naplynie a po naplynieciu ona
        urosnie i bedzie wrazliwsza wiec moze faceta masz niecalkiem krecacego a jak
        jest w tym dobry to sprubuj moze z kobieta, psem, trupem, i rolka tapety jak to
        tez nie pomoze to ja juz nie wiem
        • wiki24 Re: brak łechtaczki 26.04.05, 12:09
          najlepiej zrobisz jak zgłosisz się do ginekologa lub ginekologa-seksuologa
          • Gość: dila20 Re: brak łechtaczki IP: *.devs.futuro.pl 26.04.05, 14:13
            dziekuje za rady
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka