Dodaj do ulubionych

Wakacje -> obóz -> ... (jak poderwać??)

18.05.05, 18:52
Zblizaja sie wakacje. Wyjezdzam na oboz nad morze i mam zamiaer wyrwac jakies fajne towary... Poradzcie co robic zeby zwrocic uwage mezczyzn?? Dodam ze mam 17 latek. Bardzo chciałabym poznac kogos fajnego, miłego - potrzebuje czulosci - chociaz zebys ie poprzytualac... :D z gory dzieki
A moze macie jakies sposoby ze faceci na Was leca?? Albo faceci niech napisza jak mozan ich poderwac :) chodzi mi o takich mniej wiecej w moim wieku
Obserwuj wątek
    • malabeatka Re: Wakacje -> obóz -> ... (jak poderwać?) 18.05.05, 18:58
      Aha i moze znacie mowe ciala - takie bardziej damsko - meskie sygnały?? Np co on robi zeby pokazac ze ona mu sie podoba??
    • sabinka_20 Re: Wakacje -> obóz -> ... (jak poderwać? 18.05.05, 19:03
      Jejku dziewczyno... Wyjdziesz na plaże,to będą się gapić i wyobrażać sobie jak
      leżą na Tobie.Pojdziesz na impreze to potańczą ,żeby wyrwać jakieś gó...W
      wakacje chodzi o to żeby zamoczyc ;),a nie szukac prawdziwej miłości.... Ty
      masz chyba za mało kolegów... Wykorzystaj ich troche do przytulania też., Z
      reszta chyba nie nalezy sie radzic jak zwrocic uwage mezczyzn ,to oni powinni
      sie starać zebys zwrociła na nich uwage:D
      • Gość: kali Re: Wakacje -> obóz -> ... (jak poderwać? IP: *.ztpnet.pl 18.05.05, 20:26
        > reszta chyba nie nalezy sie radzic jak zwrocic uwage mezczyzn ,to oni powinni
        > sie starać zebys zwrociła na nich uwage:D

Wygodnicka jestes.
        • sabinka_20 Re: Wakacje -> obóz -> ... (jak poderwać? 19.05.05, 14:26
          Trzeba się cenić ;)
    • bajka228 Re: Wakacje -> obóz -> ... (jak poderwać? 19.05.05, 11:48
      ja nic nie robie, im bardziej bedziesz naturalna tym wieksza masz szanse na to,
      ze sie komus spodobasz.
    • Gość: Tygryska Re: Wakacje -> obóz -> ... (jak poderwać? IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 19.05.05, 12:17
      No co Ty? Kazda dziewczyna ma swoje kobiece sposoby.
      • Gość: ... Re: Wakacje -> obóz -> ... (jak poderwać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:41
        > Albo faceci niech napisza jak mozan ich poderwac :) chodzi mi o takich mniej
        wiecej w moim wieku

Pokaż im cycki, gwarantuje że się zainteresują skoro są w Twoim wieku :]
        • Gość: Dupa.z.króla Re: Wakacje -> obóz -> ... (jak poderwać? IP: *.echostar.pl 19.05.05, 12:57
          Dobre..

..i..

..skuteczne.

:-]
      • Gość: kali Re: Wakacje -> obóz -> ... (jak poderwać? IP: *.ztpnet.pl 19.05.05, 17:30
        > No co Ty? Kazda dziewczyna ma swoje kobiece sposoby.

A nie dziewczece?
    • agataku Re: Wakacje -> obóz -> ... (jak poderwać? 19.05.05, 13:25
      wracaj do książek. pomyśl o tym za dwa, tzry lata, jak zmądrzejesz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka