julitka20 22.05.05, 12:44 ja mialam 17 lat kiedy zrobilam to pierwszy raz, a wy? czy to kiedy zaczleiscie jakos zadecydowalo o waszym przyszlym zyciu seksualnym? co sie zmienilo w waszym zyciu po 1 razie???? piszcie, pozdrawiam cieplo ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mylife Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 12:47 bardzo fajny temat dalas! ja mam niecale 18 i bede miala swoj pierwszy raz za miesiac, nie przykladam do tego jakiejs przesadnie duzej wagi, ale jestem bardzo ciekawa czy bedzie mnie bolalo i jakie to jest uczucie. Mysle ze pierwszy raz jest pewnym etapem w zyciu dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oalala Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? IP: *.tvk.torun.pl 22.05.05, 20:28 czy ja wiem... dla mnie to nie był żaden etap. Nic to nie zmieniło w moim życiu. Zrobiłam to mając17 lat. psychicznie było cudownie, romantyczna kolacja, świece, kapiel...bla bla... ale do dziś nie przeżyłam ani kszty orgazmu:] więc...pozostaję przy stwierzeniu, że to orgazm zmienia dziewczynę i nadaje kolejny etap:] Bo póki co czuję się identycznie jak wcześniej :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:34 Gość portalu: mylife napisał(a): > bardzo fajny temat dalas! ja mam niecale 18 i bede miala swoj pierwszy raz za > miesiac ...No temat 1-wsza klasa (jezeli chodzi o poziom dosłownie-chyba podstawówka). ... a ja bede miala swoj pierwszy raz za rok/2m-ce/6dni/3,5godz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 20:11 Jezeli sie zabezpiecycie to mozecie to zrobic kiedy chcecie a im szybciej tym wiecej przyjemnosci was czeka tylko uwazajcie zeby nie kochac po oba uszy :))) moze tylko po jedno ucho:) Odpowiedz Link Zgłoś
sedes666 Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? 22.05.05, 20:46 11 latek. Zrobiłem to z moją siostrą i rok później próbowałem z bratem. Na szczęście tylko próbowałem. Boję się kobiet do dziś. Brrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
atomowka19 Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? 22.05.05, 21:01 ponad 18... znaczy się... niedawno :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:55 17 i w sumie chcyba nic nie zmienilo, czasem musze sie martwic czy bede miala okres. Odpowiedz Link Zgłoś
apsik87 Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? 22.05.05, 22:51 mailam 17 lat prawie-za dwa miesiace mialms konczyc...i bylo cudownie....zaczelam nalezec do kregu wtajemniczonych w zakazany owoc...i smakuje on slodko..tylko ja i moj ukochany na zawsze...on tez byl prawiczkiem:P Odpowiedz Link Zgłoś
kotka_behemotka Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? 22.05.05, 23:00 mialam 17 lat czy to coś zmieniło? raczej tak, poczułam sie jakaś dorosła. Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholik Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? 22.05.05, 23:02 Ile razy można drążyć ten sam temat??????? ZA CHWILĘ ZACZNĘ LEPIĆ KULKI Z GNOJU I NIMI W WAS RZUCAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
heretic-magic Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? 23.05.05, 00:44 a co ty zuczek gnojarek?? jak chca sobie dziewczyny pogadac, to daj im swiety spokoj, w koncu wolny kraj PEACE Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholik Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? 23.05.05, 01:00 Nie żuczek gnojarek, a skarabeusz. :) Nie mogę po prostu znieść widoku kilku takich samych postów obok siebie na jednej stronie. Trochę porządku by się przydało. Porządek musi być. Przynajmniej jeśli nie porządek to nieład artystyczny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? IP: *.plock.mm.pl 23.05.05, 08:52 miałam 18 lat, a co się zmieniło? Hmmm, przestałam być dziewicą i to była główna zmiana ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPDorota Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 23.05.05, 09:06 16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:51 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? 23.05.05, 12:43 21. Wyglada na to że sie pobieramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilarose Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? IP: *.net-serwis.pl 23.05.05, 12:45 Na miesiąc przed moimi 20 urodzinami. Było tak, jak sobie wymarzyłam. I nie żałuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.05.05, 13:55 no cóż ja miałam 21 lat, skończone bo działa sie to tydziń po urodzinach :) ale było fantastycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? IP: *.eia.pl 23.05.05, 17:47 Ja miałam 21 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? 23.05.05, 18:22 Ja miałem 64...... iiiiiii ...... pół. Pamiętam jakby to było wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwiazda Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 23.05.05, 22:09 ja swój pierwszy raz miałam w wieku 15 lat...teraz jestem bardziej pewna siebie i ciągle mi mało sexu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 18:07 -tysiąc pięćset sto dziewięćset- Odpowiedz Link Zgłoś
tamilee Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? 16.09.05, 19:09 Kobieta ma 22 lat i jest z facetem 4 miesiace i zastanawia się czy to z nim zrobić, bo jest dziewivą! Czytaliście ten watek? Ja mam 14 lat i chciaam o zrobic z kolesiem po 1,5 miesiąca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra rada Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? IP: 213.25.189.* 16.09.05, 21:56 i co jestes z tego dumna ze jestes puszczalska? Porzadna dziewczyna nie robi tego po 1,5 miesiaca chodzenia i to jeszcze w wieku 14 lat Odpowiedz Link Zgłoś
vovin82 Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? 16.09.05, 23:12 jak to się stanie to napiszę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.05, 16:09 Ja swoj pierwszy raz przezylam dwa miesiace temu. Wedlug niektorych dosc pozno, bo mam 22 lata. Zrobilam to z moim chlopakiem. Pierwszym, przy ktorym czuje sie naprawde bezpiecznie, ktoremu ufam, kocham i ktory jest dla mnie wszystkim. Ciesze sie, ze mimo wczesniejszych okazji zdecydowalam sie dopiero teraz. Z dnia na dzien ucze sie od niego nowych rzeczy i to jest cos szczegolnego. Cos co moge dzielic tylko z nim. P.S. Moj kochany ma 26 lat:D Odpowiedz Link Zgłoś
natixb Re: PiErWsZy RaZ- iLe Lat??? 26.09.05, 17:58 ja zrobilam to jakos przed 20...chodzilam pare miesiecy-4 albo 5 ze swoim obecnym facetem...bylo fantastycznie-to umocnilo jeszcze bardziej nasz zwiazek...nadal jestesmy razem:) Odpowiedz Link Zgłoś