atomowka19 Re: podoba wam sie Kate Moss?? 31.05.05, 13:09 Pytanie chyba kiedrowane mężczyzn, ale ja też sie chciałam na ten temat wypowiedziec stanowcze NIEEEEEE, jak dla mnie nie ma w niej ani trochę wdzieku i czaru,ona jest po porostu brzydka! Nie wiem jak rimmel moze z nią wspołpracować! bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: podoba wam sie Kate Moss?? 31.05.05, 13:54 Do bani. Podczas stosunku czlonek sie chyba o kosci ociera. Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: podoba wam sie Kate Moss?? 31.05.05, 16:47 Jestem kobietą, ale się wypowiem - tak, podoba mi się. Względy estetyczne, nie erotyczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fiona84 Re: podoba wam sie Kate Moss?? 31.05.05, 17:55 Wzgledy estetyczne? Mnie w oczy kola jej kosci... Odpowiedz Link Zgłoś
agab3388 Re: podoba wam sie Kate Moss?? 31.05.05, 20:59 nie!ma krzywe nogi,jest chuda i brzydka ale podoba sie mojemu facetowi:((((twierdzi,ze cos w sobie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 321 Re: podoba wam sie Kate Moss?? IP: *.atman.pl / *.atman.pl 31.05.05, 21:55 tak podoba mi sie, chociaz kiedys kiedy byla mniej koscista i przez jakis czas miala ciemniejsze wlosy wygladala lepiej (moze dlatego ze kogos mi przypomina ;) ) Ogólnie nie jestem fanem urody modelek bo nie liczy sie czy ktos ladnie wyglada na zdjeciu tylko w zyciu. Np. dla mnie bardzo liczy sie spojzenie i usmiech, ale tak naprawde wszystko sie liczy. Wiele dziewczyn które sa ladne na obrazkach w prawdziwym zyciu wyglada zle bo hmm jakbyto powiedziec w pewnym sesie martwe, nie wiem czy to kwestia charakteru czy mimiki ale mi to przeszkadza u wielu modelek, ale jesli mialbym juz oceniac modelki to kate moss jest jedna z lepiej wygladajacych modelek. I dziewczyny nie wypowiadajcie sie bo temat jest wyraznie do facetów skierowany a wasze odpowiedzi (te negatywne) beda odbierane w wiekszosci jako zazdrosc. Odpowiedz Link Zgłoś
asiamp Re: podoba wam sie Kate Moss?? 04.06.05, 20:32 > I dziewczyny nie wypowiadajcie sie bo temat jest wyraznie do facetów skierowany > > a wasze odpowiedzi (te negatywne) beda odbierane w wiekszosci jako zazdrosc. A czego ja jej niby mam zazdroscic?!Dla mnie to zupelnie przecietna kobieta,mignie czasem w tv i tyle-i nie pisze tego bo jestem zazdrosna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: podoba wam sie Kate Moss?? IP: *.rev.vline.pl 31.05.05, 22:05 paskudna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slodka Re: podoba wam sie Kate Moss??NIEE!!!!n/t IP: 193.151.66.* 01.06.05, 09:12 uważam że jest brzydka bez wyrazu nie ma wniej kobiecości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juls Te,które mówią "nie"... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.05, 11:10 ...to zapewne niepogodzone z własnym wyglądem dziewczątka, które wiele by dały, aby wyglądać jak Kate i pocieszają się cienkimi argumencikami w stylu "bo ona taka chuda jest"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPDorota Re: Te,które mówią "nie"... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 01.06.05, 11:15 Ale blyskotliwy wniosek! Dlugo nad tym myslalas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juls Re: Te,które mówią "nie"... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.05, 13:41 4 lata 124 dni i kilkanaście godzin. O ile dobrze policzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 do julsa 04.06.05, 20:27 chyba cie chlopie pogielo!Nie mam problem z odbiciem w lustrze-ciesze sie z tego co mam, jak sie komus nie podobam to niech nie patrzy a lreszta noc coz....nie narzeka. Po prostu uwazam za piekny inny typ kobiety niz kate moss,przyklady? Sharon Stone, Monica Belucci,Salma Hayek, Meg Rayan,Halle Berry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chmielewska Re: Te,które mówią "nie"... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 00:25 167 cm i 50kg?? to niedowaga jest przecież! a KM jest paskudna, ma gębę szeroką jak ET. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juls Re: Te,które mówią "nie"... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.06.05, 14:40 Oj chciałabyś mieć taką niedowagę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Te,które mówią "nie"... IP: *.aster.pl 02.06.05, 17:40 Juls,po pierwsze nie odpowiadaj za wypowiadające się dziewczyny na tym forum,bo jeśli Ty byś tak chciała wyglądać,nie znaczy,że my wszystkie chcemy!!Po drugie,całe życie byłam tzw." chuderlakiem".Teraz mając 22 lata bardzo się cieszę,że mam się za co złapać, nie wystają mi zewsząd kości.Z resztą pomyśl jakie to dla faceta nieprzyjemne, gdy załóżmy przytula się ze swoją kobietą, jedyne co czuje(zamiast miękkiego ciałka) to same kości!!Uważam się za normalną kobietę(wagowo) i nie wyobrażam sobie abym mogła wyglądać jak ta szczurzuca K.M..Czuła bym się dyskomfortowo,aż strach mi o tym myśleć. Z resztą moje całe otoczenie wysłałoby mnie na terapię,więc nie warto:P I prosze mi tu nie narzucać swojego zdania innym! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: Te,które mówią "nie"... 03.06.05, 10:11 Tak jest! Nie ma co ukrywac, ze sie jest chorym! Anoreksje sie leczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skalama Re: Te,które mówią "nie"... IP: 195.117.152.* 03.06.05, 10:16 Ja mam taka niedowagę. Uważam, że najlepiej mwyglądam jak ważę 54-55 kilo. Zjem więc batonika zaraz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elamodela TAK IP: *.cust.tele2.pl 04.06.05, 17:36 Po pierwsze sama czasem bywam modelką, więc przy wzroście 176 ważę 50 kilo. Ale nie mam żadnej anoreksji, po prostu taka jestem i nie będę specjalnie jeść tylko hamburgerów, żeby wyglądać "normalnie". Po drugie wkurza mnie, że skoro większość ludzi jest przy ciele, to nikt nie ma prawa wyśmiewać się z grubych, ale wszyscy mogą bezkarnie jeździć po chudych. Czy ktoś z was kiedykolwiek wpadł na pomysł, że szkieletor usłyszeć jest tak samo nie fajnie jak beczka? Po trzecie Kate Moss wcale nie musi być piękna. Wystarczy ze ma charyzmę, to coś, czego wam też życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
fiona84 ANOREKSJE SIE LECZY 04.06.05, 18:23 Majac anoreksje wazylam troszke tylko mniej od ciebie... I tez dorabialam jako modelka. I tez sobie wmawialam, ze mi z tym dobrze Udalo mi sie pokonac chorobe, za ciebie trzymam kciuki... Ps. Nie chwal sie chora waga na forum- to moze motywowac wiele dziewczat do dalszego brniecia w chorobe ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elamodela Re: ANOREKSJE SIE LECZY IP: *.cust.tele2.pl 05.06.05, 00:56 Ja się nie chwalę tym że jestem chuda. Po prostu mam dobrą przemianę materii. W życiu bym się nie głodziła. Kocham pierogi, niech was to zmotywuje do jedzenia;) Ale dlaczego nikt nie wierzy, że przytyć jest znacznie trudniej niż schudnąć? Kiedyś specjalnie po każdym obiedzie leżałam przez pół godzinki, żeby nie tracić kalorii:)) Ale to nic nie dało. Teraz lubię się taką jaką jestem. Chciałabym tylko żeby szczęściary, które "mają się za co złapać" przestały leczyć swoje kompleksy kosztem tych "chudych i kościstych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: ANOREKSJE SIE LECZY IP: *.spray.net.pl 05.06.05, 01:43 > Po prostu mam dobrą przemianę materii. Ciekawe wytlumaczenie choroby.... Odpowiedz Link Zgłoś
fiona84 Re: ANOREKSJE SIE LECZY 05.06.05, 09:20 > Po prostu mam dobrą przemianę materii. Bingo! W trakcie mojej choroby dokladnie tak tlumaczylam swoje chorobliwe wychudzenie... I nie lecze tu swoich kompleksow, bo nadal mam lekka niedowage, nie mam sie za co zlapac, chociaz usilnie nad tym pracuje... Kiedys sobie uswiadomisz, ze jestes chora. Oby nie bylo za pozno... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helou Re: ANOREKSJE SIE LECZY IP: *.cust.tele2.pl 05.06.05, 15:15 Czy naprawdę nikt nie wierzy że można być chudym z natury?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?? BO JA JESTEM. Odpowiedz Link Zgłoś
fiona84 Re: ANOREKSJE SIE LECZY 05.06.05, 15:41 Mozna byc chudym z natury. Sama jestem chuda z natury. Ale waga 50kg przy 176 wzrostu nie jest 'z natury' i co wiecej, ludzko nawet nie wyglada. Jest choroba- albo psychiczna (anoreksja) albo powozniejszym schorzeniem ukladu pokarmowego. Naprawde wiem, co mowie... wyszlam juz z tego piekla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elamodela Re: ANOREKSJE SIE LECZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:32 Ja Ci bardzo współczuję tej choroby. Wiem że to jest problem wielu młodych dziewczyn, które przestają logicznie myśleć, po tym jak naoglądają się żurnali. Albo też z samotności, poczucia odrzucenia, itp. Moja kuzynka wymiotuje cztery razy dziennie, po tym jak na święta cała rodzinka zaczęła jej przytykać,że tyje. I faktycznie od tego czasu dziewczyny jest coraz mniej. Bardzo się o nią martwię, bo ona wyniszcza swój organizm i nie chciałabym żeby któregoś dnia znikła całkowicie. Bardzo dużo z nią rozmawiam i próbuję pomóc. Myślę że TO jest problem. Kiedy ktoś sam doprowadza się do destrukcji. A w moim przypadku? Mój tato jest chudy i mam to po nim. Jako dziecko miałam "ksywkę" szkieletor. Lekarz przepisał mi nawet kiedyś coś w rodzaju sterydów:) Ale po co się truć? Już lepiej być chudym i sobie po prostu żyć. Potem w ogólniaku mówiono na mnie anorektyczka, choć zjadałam przy całej klasie śniadania, marsy i takie tam. Teraz mam nieco przyjemniejszą ksywkę:) A Ty mi wmawiasz chorobę. Przepraszam bardzo, ale jeśli objawem jest jedynie waga i wzrost, to powinnaś sobie na ten temat jeszcze poczytać. Ja NIE wymiotuję po jedzeniu, NIE liczę kalorii, NIE ograniczam jedzenia, NIE myślę że jestem gruba, NIE mam żadnej diety, NIE ćwiczę by schudnąć, NIE chcę być przeraźliwie chuda. A jeśli ktoś chce wyglądać jak szkieletor i robi coś w tym celu, to ten ktoś ma problem. Dlatego apeluję: nie uprzedzajcie się do chudych ludzi. Niektórzy po prostu nie mają wyjścia. Chyba że podacie mi przepis na przytycie. Nieraz już próbowałam:) Acha - i nie mam też żadnych schorzeń układu pokarmowego. Na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
buloslawski Re: podoba wam sie Kate Moss?? 04.06.05, 20:35 Nie, bo ma krzywe nogi i wszy na pepku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: podoba wam sie Kate Moss?? IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:04 Ma w sobie to coś, ale nie ma tej drapieżności. Mówiąc inaczej nie jest seksowna jak dla mnie. Po prostu nie w moim typie. Chociaż jak miała ciemne włosy lepiej to wyglądało. Poza tym strasznie chuda, nie ma za co złapać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: podoba wam sie Kate Moss?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:02 Niezła żyleta. Odpowiedz Link Zgłoś