fusy_z_kawy 24.06.05, 12:15 co czujecie jak robicie minety? czy zapach i smak wydzieliny was nie odstrasza? troche sie boję, że mojemu facetowi może on nieodpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meth Re: Do facetów IP: 195.136.112.* 24.06.05, 12:20 A myjesz sie? Jesli tak, to nic nas nie odstraszy! Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: Do facetów 24.06.05, 12:24 myje sie kilka razy dziennie, odwiedzam ginekologa nic absolutnie mi nie jest. Tylko jak czuje zapach mojej cipki to to nie jest przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhahaahaha Re: Do facetów IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 24.06.05, 13:18 Poczekaj aż facet się przeziębi i będzie miał katar,wtedy nic nie poczuje :D Jeśli sama czujesz jakiś niezbyt fajny zapach to sprawdź,czy jakiś mały grzybek Ci się nie mnoży.Ale nie martw się,niedługo grzybobranie . Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: Do facetów 24.06.05, 13:56 muwie, że jestem zdrowa do cholery, Byłam w zeszłym tygodniu u ginegologa! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Do facetów 24.06.05, 20:39 ij, uwazaj, bo zaraz dostaniesz opiernicz, ze sie czepiasz ortografii :) Odpowiedz Link Zgłoś
aryjeczka Re: Do facetów 25.06.05, 00:25 trudno...ale nie mogłam się powstrzymać :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Do facetów 25.06.05, 00:30 nie przejmuj sie.. hihi- ja tez mam problemy z powstrzymywaniem sie od zwracania uwagi na takie rzeczy ... czasem nawet trudno zrozumiec " co autor mial na mysli"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakistanka Re: Do facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 15:16 a moze to wy macie problem z interepretacja i rozumieniem tekstu :)) pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Do facetów 26.06.05, 15:37 nie, nie mamy z tym problemu... chociaz jak sie trafi ciezki przypadek kretyna lub kretynki, ktora nie wie co to ortografia i interpunkcja, pisze tak jak mysli - czyli bez ładu i składu... to rzeczywiscie trudno zrozumiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
aryjeczka Re: Do facetów 26.06.05, 16:39 a takich ludzi dość często można tutaj spotkać :) Odpowiedz Link Zgłoś
vlb Re: Do facetów 24.06.05, 13:41 Ja już nie mogę :/ Ile tak mozna fusiki, co? Zapewniam, że forum to nie jest jednak najlepszy sposób na edukację seksualną. Zresztą w Twoim wieku pisanie "mój facet" czy to nie przesada? Już prędzej chłopiec. A wracając do tematu, każda kobieta "pachnie" inaczej, w dodatku zależy to od jej cyklu, samopoczucia, zdrowia, a nawet posiłków. Nie ma więc sensu pisać co się czuje. Albo jest miło albo nie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: Do facetów 24.06.05, 13:56 nie mów mi tu, że nie jestem wyedukowana! bo jestem i to jak sadze lepiej od Ciebie:D dziękuje za odpowiedz dot. tematu Odpowiedz Link Zgłoś
rybawilkowca Re: Do facetów 24.06.05, 14:10 hmmm na marginesie to wlasnie udowodnilas ze jestes troszke mniej 'wyedukowana' i tez nie do konca dorosla... zagrywki typu, bo Ty, bo Ty, od Ciebie, trala la la, nadaja sie do przedszkola. Odnosnie zapachu, sluchaj rady ktora kolezanka Ci dala. I teraz (nie pisze tego zlosliwie) ale moze sie myj tam czesciej-nieprzyjemny zapach moze byc spowodowany przepoceniem, nos majtki z bawelny, nie przeszkadza pokropic sie tam tez dobrymi perfumami delikatnie... bylo stare powiedzenie ze kobieta sie psika perfumami w dwoch miejscach, kolo ucha dla meza, a pod pepkiem dla kochanka... zastosuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuski Re: Do facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 14:46 myje sie 3-4 razy dziennie za mało wg. Ciebie??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Do facetów IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 24.06.05, 15:26 Gość portalu: fuski napisał(a): > myje sie 3-4 razy dziennie za mało wg. Ciebie??!! własnie że za duzu - 2 razy dziennie starczy, rano i wieczorem, jak szorujesz pochwe tak często to usuwasz z niej przyjazdne bakterie i stad twój zapach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Do facetów IP: *.ztpnet.pl 24.06.05, 18:50 To zmieniaj majtki czesciej, bo pewnie nosisz je tak jak koszulki, 3 dni buehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakistanka Re: Do facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 15:18 dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubcia Re: Do facetów IP: *.chello.pl 24.06.05, 14:17 nie jestem facetem ale sie wypowiem...ja sie myje heh no tak jak raczej wiekszosc i czuje tylko zapach cipki...bo ona ma swoj charakterystyczny zapach...nie jest nie przyjemny jest po prostu hmmm..charakterystyczny no..nie mozna go z niczym porownac... ...mojemu chlopakowi chyba nie przeszkadza..a znam chlopaka ktorego taki zapach wrecz podnieca... ...wiec jest to kwestja wzgledna... Odpowiedz Link Zgłoś
sedes666 Re: Do facetów 24.06.05, 14:23 Jak długo jeszcze te fusy po kawie będą gnić w tej szklance? Umyłabyś raz na jakiś czas. Pewnie już odkleić nie można. Trzeba ostro wyszorować pumeksem najlepiej, albo drucianą szczotką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee Re: Do facetów IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 24.06.05, 14:41 GRZYBKI marynowane,grzybki smażone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mydło lubi zabawę Re: Do facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:05 dla mnie zapach maleństwa mojej kobiety to najbardziej podniecający zapach, oczywiście jeżeli mam przystapić do pieszczenia, zastrzegam umycie cipeczki... choć wypieszczenie takiej nieświeżej także czasem się zdarzy. Sama wydzielnia z pochwy jest jak najbardziej do przyjęcia i uwielbiam czuć tą wilgoć, ale w połączeniu z resztkami moczu nie tworzy zbyt przyjemnego zestawu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Do facetów IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 24.06.05, 16:07 a mój facet pieszcząc mnie tam zawsze powtarza ale jesteś słodziutka i odnosi to do mojej małej przyjaciółki... czy ta wydzielina naprawdę może mieć jakiś określony smak? bo gazety rozpisuja sie ze aby facet miał słodką sperme musi jeść ananasy i brzoskwinie, jakos tak, ale czy można odnieśc to do kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neska do fusów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 17:04 Znowu tu fuseczki??buhaha brawkowalo mi tego - dawno sie juz nie smialam :))) Czternastoletnia dziewczynka,bardzo dobrze wyedukowana :D buhahahahaha ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: Do facetów IP: *.gorzow.mm.pl 24.06.05, 17:45 Obracam się w towarzystwie głównie męskim i z tego co podsłuchałam podczas ich rozmów, to dla nich zapach i smak kobiety jest bardzo podniecający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahahah2 Re: Do facetów IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 24.06.05, 20:29 Fusy_z_kawy idz sie uczyc o grzybkach.A jak nie masz odpowiedniej wiedzy to jesienią grzybobranie.Możesz na nie zabrac swojego ,,mezczyzne".Buahahah!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i co Re: Do facetów IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 28.06.05, 10:31 i???przeszkadz mu to czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.i.wladca Re: Do facetów 24.06.05, 20:51 To nie podawaj w sosie własnym tylko czymś przypraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja :D Re: Do facetów IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 24.06.05, 21:47 Jak mu nie odpowiada to niech przyprawi odpowiednio GRZYBKI :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Do facetów IP: 193.29.207.* 25.06.05, 10:27 Faceta ten zapach bardzo podnieca. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 mała rada 25.06.05, 10:48 mała przyjacielska rada dla fusów_z_kawy. Jeżeli chcesz zaserwować miłe wrażenia partnerowi to na pewno powstrzymaj go od lizanka do końca okresu, bo inaczej faktycznie chłop ucieknie w cholerę. Dla uspokojenia - generalnie większość facetów uwielbia oral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakistanka Re: Do facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 15:23 a moze twoj "facet" jest jeszcze mlodszy od ciebie i nie zdolny do podniety?? wiec moze czas zmienic faceta. moze nie szukaj w przedszkolu a w gimn chociazby :)) pozdrowionka dla fuseczkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Re: Do facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 15:25 a ja uwielbiam gdy mala brzoskwinka mojej suczki puszcza soki. poprostu uwielbiam sex oralny. Odpowiedz Link Zgłoś
malaboo1 Re: Do facetów 26.06.05, 22:35 prawie nowa tu jestem ale widzę że kolejna dziewczynka ma mega problemy które stali bywalcy "powaznie"traktują :) jakos nie wierze że byłaś u ginekologa...i w to mycie się 3-4razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybek Re: Do facetów IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 27.06.05, 09:50 moze to nie grzybki tylko rybki? Odpowiedz Link Zgłoś
fuckinmailing Re: Do facetów 27.06.05, 09:57 > co czujecie jak robicie minety? czy zapach i smak wydzieliny was nie > odstrasza? troche sie boję, że mojemu facetowi może on nieodpowiadać. moze czas sie umyć? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Do facetów IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 27.06.05, 10:28 odrobina wc pikera pomoże i zlikwidujen nieczystosci i insekty :D ............................................................................ (*_*) (*_*) (*_*) (*_*) były nas miliony,ale zabił nas DOMESTOS :( _______________________________________________________________________ domestos tez pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka1984 do wszystkich !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:25 PO PROSTU TAK SIE UŚMIAŁAM CZYTAJĄC O TYCH GRZYBKACH I INNYCH WARZYWACH ŻE POPUŚCIŁAM W PORY ALE MNIE ROZBAWILIŚCIE HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Do facetów IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:35 UWIELBIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitroNX Re: Do facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:04 to zależy kiedy. ja to lubie robić zawsze. zawsze się tak wsysam mocno że mam nos zatkany ;-) a najważniejsze zeby w tym momencie było dobrze mojej kobiecie a nie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @home Re: Do facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:52 ja myję się 1raz dziennie i uważam, że to wystarcza, nie śmierdzę i uważam, że mój zapach a nawet smak są przyjemne... mój mąż powiedział kiedyś, że smakuję jak jabłuszko Odpowiedz Link Zgłoś