lovedance 21.07.05, 13:45 CHCE ZROBIC COS CO ZAKOCZY MOJEGO FACETA:)CHCIALABYM POKAZAC MU ZE NIE JESTEM PRZWIDYWALNA ALE POMYSLY MI SIE WYCZERPALY:)PROSZE O WASZE:)PS.INTERESUJA MNIE NIE TYLKO POMYSLY ZWIAZANE Z SEKSEM, ALE NIE ZASZKODZA;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: JAK ZASKOCZĆ FACETA?? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 21.07.05, 13:52 moze w porze lunchu wpadnij do niego do pracy i wyciagnij go na romantyczny obiadek do jakiejs przytulnej knajpki o ile wiesz ze w tym dniu nie ma waznego zebrania albo spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
lovedance JEST PROBLEM 21.07.05, 13:59 Prpblem w tym, ze On pracuje w fizycznie i ma 20 czasem 15 minutową przerwe:)A ja nie mogę wchodzic na zakład.Ale wczoraj ugotowalam mu jego ulubiona potrawe, wlozylam do pudelka i mogl sobie ja przygrzac (ponoc maja mikrowele) w pracy i zjesc myslac o jego wspanialej babce;) Dzieki, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dorota2222 Re: JAK ZASKOCZĆ FACETA?? 21.07.05, 19:27 a jakie mialas wczesniej pomysly??? Odpowiedz Link Zgłoś
maya2006 Re: JAK ZASKOCZĆ FACETA?? 21.07.05, 20:28 wez swoja przyjaciolke do lozka i czekajcie na niego ... ja wejdzie, powiedz: kochanie, niespodzianka, dzis maly trojkacik:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COOLMEN Maya2006 ma rację! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:37 Jakbym dostał taaaki prezent to bym chyba odleciał w kooosmos z radochy!!! :D :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: JAK ZASKOCZĆ FACETA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:08 brawoooo ! tak trzymać ! napewno go użeknie :-) ...i zaskoczy naturalnie zaznaczam żeby to była koleżanka która on lubi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lovedance Re: JAK ZASKOCZĆ FACETA?? 21.07.05, 21:41 Jej...trójkącik nie wchodzi w grę;)Jestem bradzo zazdrosna i zaborcza, z reszta na zycie seksualne nie narzekamy;) A jeśli chodzi o moje pomysly to mialam ich duzo...Raz pusczalam mu piosenki do słuchawki, kochalam sie z nim przy jego babci (byla w pokoju obok), przyjechalam do niego tylko po to zeby dac mu buzi i od razy pojechalam do domu (to mu sie spodobalo) byl oszolomiony...wzielam go na lazanie...zawsze o niej marzyl...zawiazalam mu oczy i kazalam znaleźć niespodzianke, dlugo zeszlo nim mnie znalazl naga w wannie:) no i tak dalej...dlugo by opowiadac....zaczelam nawet nosic spodniczki i dekolty mimo iz zwykle obstaje przy sportowym zestawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka1984 Re: JAK ZASKOCZĆ FACETA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:32 ja też mam troche pomysłów ale powiem ci 2 z nich króre najbardziej mu sie podobały :)mianowicie ... jeśli twój facet jest kibicem piłki nożnej to uważnie śledz kiedy bedzie kolejny ważny mecz który on by chciał obejrzeć w telewizji i wtedy ty zaproś ( oczywiście tak żeby nie wiedział ) jego ulbionych kumpli do waszego (albo do jego domu ) kup im zgrzewke piwka , zamów im pizze i zostaw ich a sama sie gdzieś ulotni np na pogaduchy do koleżanki mój chłopak był wniebowzięty :) urośniesz w jego oczach pamiętaj że on jest facetem i czasem tez potrzebuje bobyc tylko i wyłącznie w gronie facetów będzie wiedział że jesteś też samowystarczalna i w przyszłości da mu to pewność że nie wejdziesz mu na głowe :) natomiast co do drugiego pomysłu to ostatnio mój facet przyszedł ze sklepu i powiedział mi że widział przepyszną szarlotkę ale skończyły mu sie pieniądze i nie miał za co kupić (biedny ) a co ja wtedy zrobiłam ? poszłam po nią oczywiście tak żeby on nie wiedział, niby drobiazg ale docenił to i strasznie mnie ukochał i dał mi całuska :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lovedance HEHE 23.07.05, 09:53 Pomysł z meczem bardzo mi się spodobał:) Będę śledzić zapowiedzi:D:D A na zgrzewkę i pizze już odkładam kase:D Dzieki...pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki skryj się za drzwiami i strzel z torby papierowej 23.07.05, 10:01 gdy będzie przechodził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna Re: JAK ZASKOCZĆ FACETA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:45 aaki zainspirowalas mnie,sama bym nigdy na to nie wpadla:)nie wiem jakTy lovedance ale ja musze sprobowac,czuje ze moj facet będzie wniebowzięty;) Odpowiedz Link Zgłoś