Dodaj do ulubionych

JAK ZASKOCZĆ FACETA??

21.07.05, 13:45
CHCE ZROBIC COS CO ZAKOCZY MOJEGO FACETA:)CHCIALABYM POKAZAC MU ZE NIE JESTEM
PRZWIDYWALNA ALE POMYSLY MI SIE WYCZERPALY:)PROSZE O WASZE:)PS.INTERESUJA
MNIE NIE TYLKO POMYSLY ZWIAZANE Z SEKSEM, ALE NIE ZASZKODZA;D
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: JAK ZASKOCZĆ FACETA?? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 21.07.05, 13:52
      moze w porze lunchu wpadnij do niego do pracy i wyciagnij go na romantyczny
      obiadek do jakiejs przytulnej knajpki o ile wiesz ze w tym dniu nie ma waznego
      zebrania albo spotkania
      • lovedance JEST PROBLEM 21.07.05, 13:59
        Prpblem w tym, ze On pracuje w fizycznie i ma 20 czasem 15 minutową przerwe:)A
        ja nie mogę wchodzic na zakład.Ale wczoraj ugotowalam mu jego ulubiona potrawe,
        wlozylam do pudelka i mogl sobie ja przygrzac (ponoc maja mikrowele) w pracy i
        zjesc myslac o jego wspanialej babce;) Dzieki, pozdro
    • dorota2222 Re: JAK ZASKOCZĆ FACETA?? 21.07.05, 19:27
      a jakie mialas wczesniej pomysly???
      • maya2006 Re: JAK ZASKOCZĆ FACETA?? 21.07.05, 20:28
        wez swoja przyjaciolke do lozka i czekajcie na niego ... ja wejdzie, powiedz:
        kochanie, niespodzianka, dzis maly trojkacik:-)
        • Gość: COOLMEN Maya2006 ma rację! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:37
          Jakbym dostał taaaki prezent to bym chyba odleciał w kooosmos z radochy!!! :D :)))
        • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: JAK ZASKOCZĆ FACETA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:08
          brawoooo ! tak trzymać ! napewno go użeknie :-) ...i zaskoczy naturalnie
          zaznaczam żeby to była koleżanka która on lubi ;-)
    • lovedance Re: JAK ZASKOCZĆ FACETA?? 21.07.05, 21:41
      Jej...trójkącik nie wchodzi w grę;)Jestem bradzo zazdrosna i zaborcza, z reszta
      na zycie seksualne nie narzekamy;) A jeśli chodzi o moje pomysly to mialam ich
      duzo...Raz pusczalam mu piosenki do słuchawki, kochalam sie z nim przy jego
      babci (byla w pokoju obok), przyjechalam do niego tylko po to zeby dac mu buzi
      i od razy pojechalam do domu (to mu sie spodobalo) byl oszolomiony...wzielam go
      na lazanie...zawsze o niej marzyl...zawiazalam mu oczy i kazalam znaleźć
      niespodzianke, dlugo zeszlo nim mnie znalazl naga w wannie:) no i tak
      dalej...dlugo by opowiadac....zaczelam nawet nosic spodniczki i dekolty mimo iz
      zwykle obstaje przy sportowym zestawie:)
      • Gość: aneczka1984 Re: JAK ZASKOCZĆ FACETA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:32
        ja też mam troche pomysłów ale powiem ci 2 z nich króre najbardziej mu sie
        podobały :)mianowicie ... jeśli twój facet jest kibicem piłki nożnej to uważnie
        śledz kiedy bedzie kolejny ważny mecz który on by chciał obejrzeć w telewizji i
        wtedy ty zaproś ( oczywiście tak żeby nie wiedział ) jego ulbionych kumpli do
        waszego (albo do jego domu ) kup im zgrzewke piwka , zamów im pizze i zostaw ich
        a sama sie gdzieś ulotni np na pogaduchy do koleżanki mój chłopak był
        wniebowzięty :) urośniesz w jego oczach pamiętaj że on jest facetem i czasem tez
        potrzebuje bobyc tylko i wyłącznie w gronie facetów będzie wiedział że jesteś
        też samowystarczalna i w przyszłości da mu to pewność że nie wejdziesz mu na
        głowe :) natomiast co do drugiego pomysłu to ostatnio mój facet przyszedł ze
        sklepu i powiedział mi że widział przepyszną szarlotkę ale skończyły mu sie
        pieniądze i nie miał za co kupić (biedny ) a co ja wtedy zrobiłam ? poszłam po
        nią oczywiście tak żeby on nie wiedział, niby drobiazg ale docenił to i
        strasznie mnie ukochał i dał mi całuska :)
        pozdrawiam :)
        • lovedance HEHE 23.07.05, 09:53
          Pomysł z meczem bardzo mi się spodobał:) Będę śledzić zapowiedzi:D:D A na
          zgrzewkę i pizze już odkładam kase:D Dzieki...pozdro!!
    • aaki skryj się za drzwiami i strzel z torby papierowej 23.07.05, 10:01
      gdy będzie przechodził
    • Gość: jedna Re: JAK ZASKOCZĆ FACETA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:45
      aaki zainspirowalas mnie,sama bym nigdy na to nie wpadla:)nie wiem jakTy
      lovedance ale ja musze sprobowac,czuje ze moj facet będzie wniebowzięty;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka