Dodaj do ulubionych

Obrzezanie

31.07.05, 21:01
Proszę podajcie wady i zalety obrzezania.Mój facet jest obrzezany a tak mało
o tym wiem.Czuję się niezręcznie!
Obserwuj wątek
    • Gość: s Re: Obrzezanie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.07.05, 22:04
      Bedzie ladniej wygladac nago, latwiej utrzyma higiene i chyba ma wieksze
      doznania w seksie.
      • oralbee Re: Obrzezanie 31.07.05, 22:29
        Gość portalu: s napisał(a):

> Bedzie ladniej wygladac nago, latwiej utrzyma higiene i chyba ma wieksze
        > doznania w seksie.

Pomysl tylko!-Gdyby tak bylo(jak napisalas) to wiekszosc facetow poddawaloby
        sie temu zabiegowi;))
      • Gość: Anetka Re: Obrzezanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:37
        Mój facet jest obrzezany zaletą odcięcia napletka jest higiena i fakt ze teraz
        kochamy się ponad 30 min a kiedyś spuszczał się po 10 min to mnie
        irytowało.Teraz jest bosko.Doznania są takie że facet jęczy z rozkoszy p.s. ma
        bardzo wypolerowaną główkę"żołądź"
        obrzezanie to sprawa indywidualna ja poprosiłam o to mojego faceta bo mój
        poprzedni miał stulejkę seks był do bani i rozeszliśmy się.Ten też miał lecz
        teraz juz nie MA!!!!
        Dziewczyny to nic takiego tylko kawaleczek śmierdzącej skórki ciach i po
        zapachu okropnej mastki która obrzydliwie śmierdzi i powoduje dyskomfort jesli
        chlopak ma stulejkę
        jesli tego nie wytnie to moze dostać raka i wtedy wytną mu całe prącie tuż przy
        jądrach i będzie jak kobieta.
      • Gość: Adam Re: Obrzezanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:41
        Tak to prawda zostałem obrzezany na własne życzenie to jest mój prezent dla
        kobiety na zawsze.
    • Gość: ala Re: Obrzezanie IP: *.res.east.verizon.net 31.07.05, 23:07
      mieszkam w stanach, tutaj wszyscy faceci sa obrzezani, dokonuje sie tego
      zabiegu od razu po narodzinach dziecka, moje amerykanskie kolezanki ciagle mnie
      pytaja jak to jest z nieobrzezanym facetem bo nigdy takiego nie widzialy :))
      rzeczywiscie jest to bardziej higieniczne, ale zadnych dodatkowych doznan nie
      maja:)
    • gusia40 Re: Obrzezanie 01.08.05, 00:05
      Obrzezania dokonuą Arabowie i Zydzi ze względów religijnych.Także jeżeli
      wystąpi nieodklejenie się napletka to robi śię taki zabieg .Wtedy są to
      wskazania zdrowotne.Nie wiem skąd taka opinia że wszyscy Amerykanie są
      obrzezani?Zaglądał im ktoś w majtki?
      • Gość: _ Re: Obrzezanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 01:00
        na cyzm dokladniej polega ten zabieg?
        • Gość: anka Re: Obrzezanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:39
          Zabieg obrzezania to seksowne wycięcie napletka tak że główka żołędzia jest
          zawsze odsłonięta i mężczyźnie w czasnie wzwodu i w czasie zwisu widać całą
          główkę na prąciu.To bardzo podniecający widok dla nas kobiet.
      • Gość: annan_ Re: Obrzezanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:40
        malo wiesz. amerykanie uwazaja ten zabieg za niezbedny i wykonuja go kazdemy chlopcu niedlugo po narodzinach - wzgledy higenicznie i takie tam, tak sobie tlumacza. nikt wszystkim w majtki nie zagladal, wystarczy porozmawiac z lekarzem i juz :) w koncu oni wiedza, co w szpitalach robia, no nie?
    • Gość: ojaaaa Re: Obrzezanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 13:53
      Ludzie nie jedźcie do Stanów!!!!Mysle ze jak facet jest obrzezany to kobieta ma
      mniejsza przyjemnosc podczas sexu i odwrotnie....a poza tym pierwszy raz slysze
      o takim prawie w Stanach..
      • polishbellydancer Re: Obrzezanie 01.08.05, 16:56
        to nie jest prawo tylko opcja--wrecz zabieg rutynowy jak przeciecie pepowiny--
        jezeli matka nie chce by jej syn zostal obrzezany to musi o tym powiedziec
        lekarzowi--zabieg wykonywany jest ze wzgledow estetyczno higienicznych jezeli
        chodzi o USA--w innych krajach ma to rowniez podloze religijno kulturowe--
        osobiscie uwazam, ze obrzezanie zeczywiscie spelnia funkcje higieniczna,
        czlonek jest czysciejszy, ale jezeli chodzi o jakies dodatkowe doznania badz
        ich brak to takowych nie stwierdzilam--jedynie co moge powiedziec to to ze wole
        wyglad obrzezanego czlonka
        • kicak6 Re: Obrzezanie 01.08.05, 17:05
          to nie jest prawo tylko opcja--wrecz zabieg rutynowy jak przeciecie pepowiny--
          jezeli matka nie chce by jej syn zostal obrzezany to musi o tym powiedziec
          lekarzowi--zabieg wykonywany jest ze wzgledow estetyczno higienicznych jezeli
          chodzi o USA--w innych krajach ma to rowniez podloze religijno kulturowe--
          osobiscie uwazam, ze obrzezanie zeczywiscie spelnia funkcje higieniczna,
          czlonek jest czysciejszy, ale jezeli chodzi o jakies dodatkowe doznania badz
          ich brak to takowych nie stwierdzilam--jedynie co moge powiedziec to to ze wole
          wyglad obrzezanego czlonka

Dziękuję
      • kicak6 Re: Obrzezanie to wolność w sexie 01.08.05, 16:58
        tak masz rację? lepiej mieć raka i pozbyć się penisa amputować go?
        dzięki ale nic z tego
        • Gość: tryr Re: Obrzezanie to wolność w sexie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 21:37
          a jak wygląda obrzezany członek, jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić, macie może
          jakieś zdjęcia na porównanie? : )
          • Gość: Kuba Re: Obrzezanie to wolność w sexie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:01
            www.sex-project.com/male-anatomy.shtml
            • Gość: tryr Re: Obrzezanie to wolność w sexie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:13
              dzięki, ale nie działa :(
              • Gość: ona Re: Obrzezanie to wolność w sexie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:43
                a u mnie dziala!
          • Gość: circumcision Re: Obrzezanie to wolność w sexie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 20:23
            niech Zyją brzezani
            niech Żyje Brit Mila
      • Gość: aaaaaaaaaa usa IP: 213.208.214.* 12.08.05, 14:15
        To prawda- amerykanie sa obrzezani.
    • apsik87 Re: Obrzezanie 01.08.05, 21:40
      bzdura z tym czasem sexu...moj afcet nie jest obrzezany a pol godzinys exu to
      norma...
    • czerwony_fiutek Re: Obrzezanie 05.08.05, 18:56
      Zaleta to napewno to ze latwiej jest dbac o higiene. Nieprawda jest ze
      mezczyzna ma wieksze doznania podczas seksu. Ze wzgledu na bezposredni kontakt
      zoledzi z bielelizna jest raczej mniej wrazliwa na pieszczoty itd. gdyz jest
      mniej wrazliwa niz u nieobrzezanego mezczyzny
    • zwierzak-1974 Re: Obrzezanie 15.10.05, 20:28
      Jest zydkiem ?
    • polishbellydancer Obrzezanie a ryzyko HIV 15.10.05, 20:33
      wlasnie przeczytalam w jakims pismie o zdrowiu, ze u obrzezanych mezczyzn
      wystepuje zmniejszone ryzyko zakazeniem wirusa hiv podczas stosunku

jest tez wiele arykulow online na powyzszy temat np:
      my.webmd.com/content/article/84/98159.htm?z=1728_00000_1000_ln_02
      • Gość: jaaa Re: Obrzezanie a ryzyko HIV IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 15.10.05, 22:15
        no własnie, jak wygląda penis po obrzezaniu ???????
        macie jakies foto?
        • agatka_to_ja Re: Obrzezanie a ryzyko HIV 15.10.05, 22:21
          www.innastrona.pl/lifestyle_obrzezanie.phtml
    • waldek1610 Re: Obrzezanie 16.10.05, 06:47
      W USA to racej powszechna praktyka mniej wiecej od lat 70'tych w Europie
      obrzezaniu poddaja sie glownie zydzi i arabi. Jest wiele za i przeciw.
      Przeciwnicy napletka mowia ze jest to niechigieniczne i latwiej zlapac rak
      prostaty w starszym wieku. Oraz to ze podobno wytrysk jest przedwczesny bo
      chroniony przez napletek glowka penisa jest bardziej czyla. Dla mnie to
      bzdura!!!

Natomias zwolennicy naturalnego wygladu mowia ze napletek chroni rzoladz penisa
      oraz czyni go bardziej wrazliwym podczas gdy jest odsloniety podczas erekcji,
      co powoduje wiecej przyjemnosc podczas stosunku. A napletek zawsze mozna
      pociagnac do tylu wiec z higiena nie ma problemu. Sprawa preferencji!!
      • Gość: wera Re: Obrzezanie IP: 195.136.246.* 16.10.05, 18:10
        Walduś ty to jesteś chłopie taki doświadczony i na wszystkim sie znasz...ohh
        =DDDD
        • waldek1610 Re: Obrzezanie 17.10.05, 06:23
          Gość portalu: wera napisał(a):

> Walduś ty to jesteś chłopie taki doświadczony i na wszystkim sie znasz...ohh
          > =DDDD

Dziekuje, za komplement. Jestes bardzo mila.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka