Dodaj do ulubionych

branie ECA a testy na amfetamine

10.08.05, 08:17
jesli biore ECA (efedryna,cofeina,aspiryna) jako wspomagacz ptzy intensywnym
wysiłku fizycznym, to czy przy teście na obecność amfetaminy w organizmie
może mieć ona wpływ na wynik. Zaznaczam ze amfetaminy nie bralam.
Obserwuj wątek
    • Gość: julkaa5 Re: branie ECA a testy na amfetamine IP: *.idea.pl 10.08.05, 18:39
      Odpowiedzi nie znajdziesz na tym forum,lecz na www.sfd.pl
      • Gość: julkaa5 Re: branie ECA a testy na amfetamine IP: *.idea.pl 10.08.05, 18:54
        Z tego co wiem,to efedryna jest pochodna amfetaminy.Mam pytanie,bralas jakis
        gotowy termogenik czy sama mieszalas te 3 skladniki?
        • agula_111 Re: branie ECA a testy na amfetamine 10.08.05, 21:16
          tussipect + kawa + aspiryna
          Ćwiczyłam na tym na silowni aerobiku i jesze rowerki prze 4 godziny non stop
          Wróciłam do domu i jeszcze byłam "nakręcona" a nie wzięłam tego dużo. Starzy
          zauważyli że mam strasznie duże źrenice i zaczeli cos podejrzewac...troche sie
          boje że zrobia mi testy a kiedyś brałam i oni o tym wiedza ale teraz to nie
          amfetamina przecież tylko co innego;) Ale jak im to przetłumacze jak test
          wyjdzie pozytywnie...? Stad moje pytanie
          • Gość: julkaa5 Re: branie ECA a testy na amfetamine IP: *.idea.pl 10.08.05, 22:34
            Odstaw to natychmiast!Chcesz wykonczyc serducho?Dziewczyno opanuj sie,to
            strasznie szkodzi!Pewnie cieszysz sie ze sie mocno pocisz na aerobiku,ale tylko
            tracisz wode z organizmu,a nie tluszcz!Uwazaj na skutki uboczne brania ECA
            (kolatanie serca,drzenie rak,bezsennosc,agresja,nadpobudliwosc).Jak chcesz
            szybciej schudnac,to polecam trening aerobowy+dieta.Powodzenia!
            • Gość: fgdfg Re: branie ECA a testy na amfetamine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 22:49
              o skutkach negatywnych nie będę pisac bo nie o to pytałaś, no ale odradzam, w
              każdym razie może miec wpływ na wyniki testu, tussipect zawiera efedrynę
              pochodzącą amfetaminy tak jak z resztą ktoś pisał i co ty wiesz, w każdym razie
              będzie to miało wplyw na wynik, (nasza zawodniczka już nie wiem w jakiej
              konkurencji zostala posądzona o doping bo tak jej wyszło w testach, a tak
              naprawdę brała tussipect na chore gardło)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka