agula_111 10.08.05, 08:17 jesli biore ECA (efedryna,cofeina,aspiryna) jako wspomagacz ptzy intensywnym wysiłku fizycznym, to czy przy teście na obecność amfetaminy w organizmie może mieć ona wpływ na wynik. Zaznaczam ze amfetaminy nie bralam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julkaa5 Re: branie ECA a testy na amfetamine IP: *.idea.pl 10.08.05, 18:39 Odpowiedzi nie znajdziesz na tym forum,lecz na www.sfd.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julkaa5 Re: branie ECA a testy na amfetamine IP: *.idea.pl 10.08.05, 18:54 Z tego co wiem,to efedryna jest pochodna amfetaminy.Mam pytanie,bralas jakis gotowy termogenik czy sama mieszalas te 3 skladniki? Odpowiedz Link Zgłoś
agula_111 Re: branie ECA a testy na amfetamine 10.08.05, 21:16 tussipect + kawa + aspiryna Ćwiczyłam na tym na silowni aerobiku i jesze rowerki prze 4 godziny non stop Wróciłam do domu i jeszcze byłam "nakręcona" a nie wzięłam tego dużo. Starzy zauważyli że mam strasznie duże źrenice i zaczeli cos podejrzewac...troche sie boje że zrobia mi testy a kiedyś brałam i oni o tym wiedza ale teraz to nie amfetamina przecież tylko co innego;) Ale jak im to przetłumacze jak test wyjdzie pozytywnie...? Stad moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julkaa5 Re: branie ECA a testy na amfetamine IP: *.idea.pl 10.08.05, 22:34 Odstaw to natychmiast!Chcesz wykonczyc serducho?Dziewczyno opanuj sie,to strasznie szkodzi!Pewnie cieszysz sie ze sie mocno pocisz na aerobiku,ale tylko tracisz wode z organizmu,a nie tluszcz!Uwazaj na skutki uboczne brania ECA (kolatanie serca,drzenie rak,bezsennosc,agresja,nadpobudliwosc).Jak chcesz szybciej schudnac,to polecam trening aerobowy+dieta.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgdfg Re: branie ECA a testy na amfetamine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 22:49 o skutkach negatywnych nie będę pisac bo nie o to pytałaś, no ale odradzam, w każdym razie może miec wpływ na wyniki testu, tussipect zawiera efedrynę pochodzącą amfetaminy tak jak z resztą ktoś pisał i co ty wiesz, w każdym razie będzie to miało wplyw na wynik, (nasza zawodniczka już nie wiem w jakiej konkurencji zostala posądzona o doping bo tak jej wyszło w testach, a tak naprawdę brała tussipect na chore gardło) Odpowiedz Link Zgłoś