Dodaj do ulubionych

@goga.74 replika

22.08.02, 12:08
Cytat z 14.07.2002
Forum o forum
autor goga74
Tytuł: Syf na Kobiecie
Zauwazylam na forum kobieta nowe "udogodnienie". Otzo jak ktos czyta artykul
w Wyskoich Obacasach i go komentuje to link natychmiats umieszczany jest na
forum Kobieta. Ja rozumiem ze WO cierpia na brak komentarzy (bo i coz tam
ciekawego) wiec wsiskaja sie na w sumie jedno z najbardziej popularnych
forum, ale wprowadza to chaos. W starym forum bylo na WO osobne forum, fakt
malo kto tam pisal....

Przepraszam Cię Gosiu najmocniej, ale z powodu „nietrzyliczbowego IQ”
opacznie zrozumiałam zdanie
*(bo i coz tam ciekawego) i aluzję *wiec wsiskaja się i *fakt malo kto tam
pisal....
Oczywiście z Twojej wypowiedzi nie wynika, jakoby Wysokie Obcasy były
słabiutkie.
Wręcz przeciwnie. Po dokładnej analizie tekstu *co poeta miał na mysli, widać
jak na dłoni, że Wysokie Obcasy mają rewelacyjną treść. Rewelacyjna treść
powoduje liczne rzecze czytalników. Liczne rzesze zakładają liczne wątki na
forum WO. Liczne wątki powodują, że forum WO jest najchętniej odwiedzanym
forum w GW. Najchętniej odwiedzane forum powoduje zazdrość innych forów.
Zazdrość innych forów spowodowana jest świetną treścią WO.

Gratuluję tytułu *Syf na Kobiecie.

A jeśli anna27 też nie rozumie,co sama napisała
www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=2501384

Jestem niezmiernie szczęśliwa, że tu, na tym forum, mam możliwość -
wprawdzie skromną - kontaktu z elytamy yntelektualnymy naszego narodu.
Obserwuj wątek
    • goga.74 Re: @goga.74 replika 22.08.02, 12:32
      Joanno (czy dzisiaj tez w bordowym komplecie?),
      No i cytujesz mi znowu fragment, w ktorym pisze ze nie podoba mi sie pomysl
      umieszczania linkow na forum kobieta. I ze nie podobalo mi sie forum WO. A ja
      mam pytanie- co ze tego wynika?
      Co do tytulu- to byla taka gra slow. Zreszta czesto bywam zlosliwa, taki mam
      styl.
      Anka chyba tez sie nie wypiera przejezyczenia, wiec po ten link?
      Naprawde nie potrafisz nic madrego sam napisac wysylanie linku do czyjegos
      przejezyczenia to jedyna rzecza jaka Cie stac?I to jeszcze pod szumnym
      tytulem "replika". Zalosne kolezanko.

Goga

ps. A forum erotica, towarzyskie, seksuologiczne juz przeszukalas? Warto, moze
      tam tez znajdziesz kompromitujace watki. Ulatwie Ci zadanie- jak na prawdziwa
      Kure Domowa przystalo, pisuje rowniez na foum kuchnia.
      • mariuszbaa Re: @goga.74 replika 22.08.02, 12:47
        goga jestes beznadziejna.Uważasz że WO są nudne, że nie ma tam nic ciekawego.
        Moja dziewczyna uwielbia wysokie obcasy, to jest jej jedyne pismo kobiece. Jak
        możesz tak ubliżać mojej dziewczynie, to niedopuszczalne. I jeszcze piszesz na
        forum kuchnia, pewnie twoją misją życiową jest zmywanie naczyć i gotowanie
        ciast. Co ty wiesz o byciu trendy??? Anna to już totalna klęska, no jak ona
        mogła pomylic się z tym "aj kju"??? Wstyd i chańba, jak ja mogłem kiedyś z
        wami się śmiać z Joanny, ona otworzyła mi oczy. Jej logiczne wnioski mnie
        poraziły, fantastycznie przeprowadziła wnioskowanie. To wy jesteście żałosne.

Żenada.

pozdr

:-))))
        • goga.74 Re: @goga.74 replika 22.08.02, 12:58
          mariuszbaa napisał:

> goga jestes beznadziejna.Uważasz że WO są nudne, że nie ma tam nic ciekawego.
          > Moja dziewczyna uwielbia wysokie obcasy, to jest jej jedyne pismo kobiece.
          Jak
          > możesz tak ubliżać mojej dziewczynie, to niedopuszczalne. I jeszcze piszesz
          na
          > forum kuchnia, pewnie twoją misją życiową jest zmywanie naczyć i gotowanie
          > ciast. Co ty wiesz o byciu trendy??? Anna to już totalna klęska, no jak ona
          > mogła pomylic się z tym "aj kju"??? Wstyd i chańba, jak ja mogłem kiedyś z
          > wami się śmiać z Joanny, ona otworzyła mi oczy. Jej logiczne wnioski mnie
          > poraziły, fantastycznie przeprowadziła wnioskowanie. To wy jesteście żałosne.
          >
          > Żenada.
          >
          > pozdr
          >
          > :-))))

Wiem, ze jestem beznadziejna. Ide sie upic.
        • Gość: Melba Re: @goga.74 replika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 19:13
          Mariuszbaa mówi się trędi!
          • Gość: Anna27 Re: @goga.74 replika IP: *.proxy.aol.com 23.08.02, 02:42
            To trzyliczbowe ciagnie sie za mna jak smrod po gaciach.
            Joanno, myslalam po angielsku "three digits" - czy teraz Cie sie bardziej
            podobam, zem taka zaawansowana w obcym jezyku? Pewnie nie, bo Polacy nie gesi
            i swoj jezyk maja.
            Nie uwazam mojego przejezczyenia za wpadke. I tak rzadziej wpadam niz George
            W. Bush "Children is..." albo "subliminar".
            Jak bede miala duzo pieniedzy to zatrudnie kogos do porawiania moich literowek
            i innych pierdow.

P.S. Jak tam corka. Hymen ciagle nienaruszony?
            • Gość: ida Re: @goga.74 replika IP: *.csk.pl / *.csk.pl 23.08.02, 07:04
              Gość portalu: Anna27 napisał(a):

> To trzyliczbowe ciagnie sie za mna jak smrod po gaciach.
              > Joanno, myslalam po angielsku "three digits" - czy teraz Cie sie bardziej
              > podobam, zem taka zaawansowana w obcym jezyku? Pewnie nie, bo Polacy nie
              gesi
              > i swoj jezyk maja.

Hmmm, skoro i tak wszyscy wszystkich i o wszystko się na tym forum czepiają...
              Czy aby "digit" nie oznacza po angielsku właśnie "cyfra" (czyli od 0 do 9) a
              nie "liczba"?? Może wypadałoby zweryfikowac mniemanie o swoim zaawansowaniu w
              obcym języku...
              • Gość: mariuszb Re: @goga.74 replika IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mpsz.pl 23.08.02, 10:56
                Widzisz, ja kilka wypowiedzi wyżej też się strasznie pomyliłem. Napisałem że
                ciasta się gotuje. Czy to oznacza że nie potrafię sobie przyrządzić czegoś do
                jedzenia???
              • Gość: A27 Ida, bog zaplac za werifikacje... IP: *.proxy.aol.com 24.08.02, 21:52
                Boze, ja sobie zle przetlumaczylam, bo rzadko mysle po polsku. Ile jeszcze
                razy mam to oglaszac...
      • joanna1002 Re: @goga.74 replika 23.08.02, 12:28
        Replika to jest po prostu odpowiedź na zarzut. Czy pojęcie zarzut też Ci
        wytłumaczyć?

Jestem niezmiernie szczęśliwa, że tu, na tym forum, mam możliwość - wprawdzie
        tylko symboliczną - kontaktu z elytamy yntelektualnymy naszego narodu.
        • Gość: Melba Re: @goga.74 replika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 19:11
          Cieszymy się, że się cieszysz. Szkoda, że nie korzystasz, hi hi ;)
          • Gość: A27 Jaonna czy ty masz jakies zycie poza tym forum IP: *.proxy.aol.com 24.08.02, 21:54
            i czytaniem "za i przeciw" nonpolitana po 1000 razy.
            Mnie by sie tak nie chciala, ale Ciebie widocznie ciagnie do elit.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka