adamp54 17.08.05, 12:56 Dla mnie najbardziej podniecające jest: - dawać klapsy w trakcie seksu "od tyłu" - lizać, całowąc dupcie (rimming) - wulgaryzmy typu "zerżnę cię dziwko" itp W sferze marzeń : - wytrysk na/do buzi - anal Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pixi Re: THE BEST OF SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 13:56 Mnie pociągają wiewiórki........ Odpowiedz Link Zgłoś
lukka74 Re: THE BEST OF SEX 17.08.05, 14:11 > W sferze marzeń : > - wytrysk na/do buzi Do Twojej buzi??? Czy jej? Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_kobieta Re: THE BEST OF SEX 17.08.05, 16:55 No cóż różni ludzie.. różne upodobania.. Ty zdaje się lubisz mocny i wulgarny seks.. Gdy rozwalają mnie czasem dzikie rząde i chcę by było mocniej, szybciej.. Mam wtedy ochote na wulgarne okrzyki =) Niezbadane są pragnienia ludzkie =) Nie jestem za analem.. A wytrysk do buzi.. hmm.. tylko z zaufanym i stałym partnerem.. Klapsy.. to takie troche śmieszne i prostackie moim zdaniem (ale według wielu osób pewnie wszystkie te rzeczy są śmieszne i prostackie..) Taka jest prawda.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagusia666 Re: THE BEST OF SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 17:54 > A wytrysk do buzi.. hmm.. tylko z zaufanym i stałym partnerem. A co za różnica, czyj to smark? > według wielu osób pewnie wszystkie te rzeczy są śmieszne i prostackie. Immanuel Kant: "ruchy niegodne filozofa" (o samym uprawianiu seksu, a nie żadnych udziwnieniach) Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: THE BEST OF SEX 17.08.05, 18:31 Gość portalu: dagusia666 napisał(a): > Immanuel Kant: "ruchy niegodne filozofa" (o samym uprawianiu seksu, a nie > żadnych udziwnieniach) Co Kant to Kant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: THE BEST OF SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:36 Gość portalu: dagusia666 napisał(a): > A co za różnica, czyj to smark? a co to za prostackie teksty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagusia666 Nie wiesz, co za teksty? Na głos ci przeczytać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:30 Opinia w dyskusji. Nie pasuje - zgłoś do moderacji. A najlepiej zgłoś cały wątek, bo wlłaściwie w całości jest ryzykowny. Odpowiedz Link Zgłoś
silence-dreamer Re: THE BEST OF SEX 29.08.05, 14:49 Nie chodzi tu chyba o walory smakowe, tylko, że "takie rzeczy" wypada raczej robić z kimś ukochanym( a nie brać i połykać komu popadnie)... Odpowiedz Link Zgłoś
adamp54 Re: THE BEST OF SEX 18.08.05, 10:30 Możesz nazywac to prostackim ale to nie zmienia sprawy że mnie podnieca :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fafolot Re: THE BEST OF SEX 17.08.05, 16:58 a ja mam ochotę na pończoszki, dużko koronek, muzyka w tle ... ech... rozmarzyłem się .... Odpowiedz Link Zgłoś
anusia202 Re: THE BEST OF SEX 17.08.05, 22:27 fafolot napisał: > a ja mam ochotę na pończoszki, dużko koronek, muzyka w tle ... ech... > rozmarzyłem się .... poproś dziewczyne , na pewno spełni Twoje zyczenia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: THE BEST OF SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:19 baaaardzo mi sie podoba Twój post adamie :-) nareszcie ktoś bez tabu kto wie czego chce. bo normalnie ( z niewielkimi wyjątkami ) to tu sami "wyzywacze" i moralniacy siedzą którzy uważają nas za dziwki i dziwkarzy. tak trzymaj ! a jeśli chodzi o te upodobania to gratuluję wyboru ! mniamuśnie! też to wszystko uwielbiam ;-) sz\czególnie te kalpsy i wulgaryzmy.. nie mówiąc o "tryskaniiu". hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciunia_kicia Re: THE BEST OF SEX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:33 Uwielbiam,gdy sie kochamy,on patrzy mi głeboko w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czwa Re: THE BEST OF SEX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 23:38 Masz stronke jak niewyzyty jestes, live.auralsex.info tam sa pliki i moze Ci sie cos spodoba! :> narazka Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: THE BEST OF SEX 17.08.05, 23:47 hmmm...rozmarzylam sie--moze sie spotkamy na taki wlasnie sex--oczywiscie bez zobowiazan... Odpowiedz Link Zgłoś
adamp54 Re: THE BEST OF SEX 18.08.05, 10:29 Liczyłem że zdradzicie co wy lubicie najbardziej ... Piszcie proszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa ja wlasnie wytrysk do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:39 :) Odpowiedz Link Zgłoś
rumcays Re: THE BEST OF SEX 18.08.05, 14:01 > W sferze marzeń : > - wytrysk na/do buzi > - anal Dlaczego tylko w sferze marzeń? Czy twoja kobieta ma jakieś obiekcje? Nie rozumiem dlaczego niby miałaby się nie zgodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
adamp54 Re: THE BEST OF SEX 18.08.05, 14:58 Ma obiekcje natury higienicznej (anal) - szanuje to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aixa Re: THE BEST OF SEX IP: *.pl / 213.77.105.* 18.08.05, 19:04 sex jest czymś co żądzi światem i jest zdrowy tylko wtedy kiedy partnerzy mają na to ochotę,anal,sperma w buzi,klapsy, wulgaryzmy,szybkie numerki w toalecie itd. wszystko to jest do przyjęcia pod warunkiem że oboje tego chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
rumcays Re: THE BEST OF SEX 18.08.05, 19:08 ale ty nie masz obiekcji, wiec sprobuj wytlumaczyc. Swoja droga nigdy nie mialem ze swoja dziewczyna problemow natury 'higienicznej' w czasie stosunku analnego. To jakies dziwne przesady. No a co z wytryskiem - tez problem higieniczny? Nie chce, zebys namawial dziewczyne bo nie o to chodzi. Ale czasami zastanawiam sie jak to jest, ze sa ze soba w zwiazkach ludzie nieprzystosowani pod wzgledem seksualnym. Mysle, ze czesto brakuje smialosci i szczerosci w odniesieniu do partnera. Potem to sie niestety tylko nawarstwia, az pewnego dnia przychodzi mocne rozczarowanie...albo zdrada... w kazdym razie powodzenia w realizacji swych fantazji!!! trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
pure_kott Re: THE BEST OF SEX 21.08.05, 00:05 Ja nie rozumie.ktos na ciebie nasika i ty sie podniecasz?Szczochami? Nie krytykuje ale...nie rozumie. Ja lubie -patrzc jak jego penis wchodzi we mnie kiedy sie kochamy -jak mnie lapie mocno za wlosy , przyciska, lapie rece ze nie moge sie ruszyc...taki lekki brutal -jak na jezdzca moge kontolowac glebokosc i sile.. -jak dochodzi, czuje sie spelniona kochanka -moj orgazm 3 razy zanim on dojdzie hehe, hiszpan.. -jak jest cicho i slysze tylko nasze jeki -jego meski zapach No juz sie podniecilam, gdzie on jest cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
basic69 Re: THE BEST OF SEX 23.08.05, 14:49 ja też tak lubię.....dziewczyny nie bójcie się tego..."wulgaryzmu" Odpowiedz Link Zgłoś
elfira Re: THE BEST OF SEX 25.08.05, 12:57 ale takie szczere osoby jak Ty...bardzo szanuje....Adamie czekamy na dalszą wypowiedź...nie omijaj pure_kott....może byc pysznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: THE BEST OF SEX IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:31 Ja najbardziej z moja partnerka lubimy sie kochac na klatce schodowej jak wracamy pozno w nocy z jakiejs imprezy rozbieramy sie do naga i robimy na co tylko mamy ochote a mamy zazwyczaj na wszystko.Moja Ania lubi polykac na przyklad ja lubie piescic jezyczkiem jej dupeczke i jest w ogole pieknie PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moj facet Re: THE BEST OF SEX IP: *.sc.res.rr.com 23.08.05, 03:08 nigdy nie pozwala mi polykac spermy, dziwne co? A ja bym chciala... Nie wyzywa mnie i nie daje rozkosznych klapsow... Ale to jest dobre tylko od czasu do czasu, moj poprzedni facet chcial tylko sexu analnego, oralnego z polykaniem spermy a o moich potrzebach nie myslal w ogole. Kiedy ja po dwoch dniach zaspokajania go oralnie odmawialam trzeciego dnia bo chcialam tez w koncu zwyklego seksu, pieszczot i czulosci on sie gniewal ze o niego nie dbam,nie mysle o jego potrzebach. W koncu dostalam sex fobii i to byl koniec zwiazku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: THE BEST OF SEX IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.08.05, 14:34 lubie anal i wytrysk do buzi. z moim facetem jest m bosko i chcemy zaspokajac sie w 500%. poza tym uwielbiam 69, a od niedawna takze nagrywanie kamera naszych igraszek. polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
elfira Re: THE BEST OF SEX 25.08.05, 12:55 Anula no no rozbrykana jesteś, czy mogę spytac w jakim wieku jestes?? I szkoda ze tak mało wypowiedzi jest odnosnie tego tematu...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basic69 Re: THE BEST OF SEX 23.08.05, 14:38 hmmmmmm......ale te marzenia są całkiem realne...powodzenia w realizacji ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
doogi Re: THE BEST OF SEX 25.08.05, 14:17 marzenia tak! tylko nie każda kobieta ma zamiar sprobowac np.analu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfira Re: THE BEST OF SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 08:26 to prawda, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś namówił swoja partnerkę...a przynajmniej takie igraszki z nią uprawiał......zeby jej się spodobało, np.dotykanie tych okolic...później to już...tylko rządza...i cichy szpet ....zróbmy to. Pozdrawiam doog Odpowiedz Link Zgłoś
doogi Re: THE BEST OF SEX 29.08.05, 14:02 heh:D no próbowałem i to i tamto i z lewej i z prawej i szpt też był na koniec... ale jakoś nie chce, i narazie szanuje to i nie nalegam,,,, moze kiedys. też pozdrawiam Elfirkę:D Odpowiedz Link Zgłoś
elfira Re: THE BEST OF SEX 29.08.05, 14:27 Drogi doogi....w tym ambaras żeby dwoje chciało naraz. Najwazniejsze...że robicie to lubicie i daje wam to radość....hmmm w swoja drogą szept jest niesamowicie...zmysłowy, szczególnie jak mówisz swojej partnerce....no nie będe podpowiadać...buziaki i miłego szeptania :-))...mruuuuuu mruuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś