aneczkaaaaa1 18.09.05, 22:16 hejka;) potrzebuje założyc konto studenckie, ale kompletnie nie wiem w jakim banku. chdzi mi o to aby było jak najmniej opłat i dużo dostępnych bankomatów. wszelkie porady mile widziane:) dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: valpurgius Re: szukam dobrego konta studenckiego!!pomóżcie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 22:55 Ja mam PKO BP Superkonto student- bankomat zawsze gdzies znajde (nawet w szkole), oplata za prowadzenie 1,99PLN/miesiac, wiec nie jest tragicznie. Kumpel ma Eurokonto Student czy jakos tak w PeKaO SA i placi cos kolo 4 zeta/mies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras Re: szukam dobrego konta studenckiego!!pomóżcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 23:47 a moze inteligo?? Bankomaty pkobp bez prowizji, powyzej 100zł na koncie brak opłaty za prowadzenie rachunku! Pozatym przez neta wszystko sprawdzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
dardetka Re: szukam dobrego konta studenckiego!!pomóżcie!! 19.09.05, 09:21 ja mam w Baku Zachodnim, bez opłat za prowadzenie rachunku, przez internet też można sprawdzać :) Odpowiedz Link Zgłoś
emiss MultiBank 19.09.05, 10:25 Multikonto Jestem przeznaczone dla osob uczacych sie.. co wazne procz BANKOMATOW sa WPLATOMATY ( czyli nie musisz stac w kolejce do kasy jedynie tak jak w bankomacie wybierasz tak i wplacasz pieniazki" kolejny plus to ze jest to takze konto internetowe.. wyrobienie karty i zalozenie konta nic nie kosztuje. Oplaty miesieczne to: 1 zl za prowadzenie + 1 zl za uzytkowanie karty.. przelewy do tego samego banku droga int. DARMO, zewnetrzne chyba 1 zl. Oczywiscie polecam bo sama mam to konto :) Wybieranie bez prowizji w bankomatach Multibank i Euronetu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sledzix Re: szukam dobrego konta studenckiego!!pomóżcie!! 19.09.05, 15:49 najlepszy Bank Zachodni WBK SA - prowadzenie bezplatne lub PKO BP 2zeta/miech a i po zaliczonym 2 semestrze mozna sie starac o karte kredytowa student nieoprocentowany kredyt nawet do 52 dni, limit od 500 do 1500zl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Inteligo - dobre a teraz dodatkowo promocja... IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 22.09.05, 00:27 polskiebanki.w.interia.pl/szczegolnie%20polecamy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Inteligo IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 22.09.05, 00:27 polskiebanki.w.interia.pl/szczegolnie%20polecamy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inteligo Re: szukam dobrego konta studenckiego!!pomóżcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:06 POlecam Inteligo!!!!!Nie jest to typowe konto studenckie ale, duzo bankomatów i punktów obsługi bo jest to konto prowadzone przez PKO BP . Pozatym na bieżąco mozesz korzystac z internetu :tam wykonywać opłty itp. Jak wypłacasz pieniazki czy wpłacasz od razu dostajesz powiadomienie smsem. Naprawdę rewelacja!!! Powiem Tobie że mam tez konto w Kredyt Banku i gdyby nie to, że mam tam wziety kredyt studencki to bym zrezygnowała z tego diabelstwa bo jest beznadziejne... Odpowiedz Link Zgłoś