Dodaj do ulubionych

w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej...

17.09.02, 17:20
nie zobaczyłam :)))
po kliknięciu na link 'artykuły' w nagłówku forum pojawia się poniższe:

"Z numeru sierpniowego polecamy:

Poza tym w numerze:
Byłam Aniołem stróżem
Oskarżona o handel kobietami. Pułapki nielegalnej pracy za granicą
Cosmo-przewodnik po męskim orgazmie
Tylko dla kochanków! Wycieczka do orgazmu. Zabierz go do krainy szczęśliwych
i spełnionych mężczyzn. Zostaniecie tam razem na długo
Był sobie chłopiec
Hugh Grant, chłopiec prawie dorosły"

czyżby w numerze sierpniowym nie było nic godnego polecenia?
i dlaczego tytuły artykułów "poza tym" nie są linkami do choćby kilku słów
streszczenia? wiem, mam sobie pójść i kupić :)))
na marginesie: niedługo pewnie będzie numer październikowy, a cosmosercu
ciągle maj, znaczy sierpień :)))
Obserwuj wątek
    • goga.74 Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. 17.09.02, 17:38
      A ja wlasnie bylam na ich stronie i uaktualniona. Wiec w pazdzierniku:

Kobieca kontra
      Trafiony, rozwścieczony i inne ostre gry, które doprowadzą cię do sukcesu

Monologi penisów
      Zamień je w dialog.

Kobiety są z Javy
      Paryż, Londyn, Nowy Jork
      - wszędzie tam cię chcą, jeśli
      jesteś dobra w sieci.

Kontrowersje:
      Uzbrojona w przekleństwa, czyli dziewczyna, która
      ,,rzuca mięsem"
      Klniesz bardziej niż szewc?

Ty, on i twoja praca
      jestem kobietą,
      bo noszę sukienki, jestem mężczyzną,
      bo lubię szybką
      jazdę samochodem.

• suzume Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. 17.09.02, 17:44
        goga.74 napisała:

> A ja wlasnie bylam na ich stronie i uaktualniona. Wiec w pazdzierniku:

no, kochana, ale jeśli we wstępie do forum zachęcają "Czytaj także artykuły
        z "Cosmopolitan"!", a potem zero linku, to... :(((

poza tym mnie bardzo interesuje pobudka, która skłoniła redakcyję do utajnienia
        szczególnie polecanego artykułu łącznie z tytułem... no bo chyba się nie
        wstydzą, nie?

> Monologi penisów
        > Zamień je w dialog.

dialog penisów? znaczy co? trójkąt? czy duet homo + oglądaczka? kurna, ja znowu
        nie kumam... mnie to już nawet cosmo nie pomoże :(
        • goga.74 Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. 17.09.02, 17:54
          >
          > > Monologi penisów
          > > Zamień je w dialog.
          >
          > dialog penisów? znaczy co? trójkąt? czy duet homo + oglądaczka? kurna, ja
          znowu
          >
          > nie kumam... mnie to już nawet cosmo nie pomoże :(

A przynajmniej "jestes dobra w sieci" ?
          • Gość: Melba Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 22:03
            Ale fajnie, zaraz mu zaproponuję dialog penisów!!! Dziewczyny i kochana
            redakcjo, proszę o radę, mój facet ma tylko 1 penis!!!Co robić? jak stworzyć
            płaszczyznę dialogu???może "gdyby wagina mogła mówic"...
            a propos, piszą, kto wygrał w tym konkursie literackim o waginie?
            • Gość: Kirbencja Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. IP: *.proxy.aol.com 18.09.02, 02:19
              Monolog penisa, a to Ci dopiero.
              Co mowi penis w czasie stosunku?
              " Widze ciemosc. Ciemnosc widze"
          • suzume Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. 18.09.02, 08:03
            goga.74 napisała:

> A przynajmniej "jestes dobra w sieci" ?

czy to pytanie podchwytliwe, w którym chodzi o bordowe miętówki?
            • goga.74 Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. 18.09.02, 10:23
              suzume napisała:

> goga.74 napisała:
              >
              > > A przynajmniej "jestes dobra w sieci" ?
              >
              > czy to pytanie podchwytliwe, w którym chodzi o bordowe miętówki?
              >
              Nie, mialam na mysli taka zwykla, rybacka siec.
              • suzume Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. 18.09.02, 10:36
                goga.74 napisała:

> Nie, mialam na mysli taka zwykla, rybacka siec.

że to niby sexi?
                to już wymyśliła pierwsza średniowieczna cosmonautka, lady ginevra, królowa
                arturowa okrągłego stołu i okolic...
                ciekawe, jaki kolor miała ta sieć...
                • goga.74 Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. 18.09.02, 10:39

> że to niby sexi?
                  > to już wymyśliła pierwsza średniowieczna cosmonautka, lady ginevra, królowa
                  > arturowa okrągłego stołu i okolic...
                  > ciekawe, jaki kolor miała ta sieć...

Widzisz, moze w tym sezonie jest powrot do korzeni (tym razem nie zrozum tego
                  doslownie). Jesli chodzi o kolor stawiam na bordo.
                  • suzume Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. 18.09.02, 10:48
                    goga.74 napisała:

> Widzisz, moze w tym sezonie jest powrot do korzeni (tym razem nie zrozum tego
                    > doslownie).

ja to wogóle nic nie rozumiem - iwa mi to uświadomiła. i ja Jej wierzę, bo w
                    końcu dziewczyna światowa, bywała i cosmiczna, co nie?

> Jesli chodzi o kolor stawiam na bordo.

i na pewno nie miała majtek ;)
                    • goga.74 Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. 18.09.02, 10:51

> ja to wogóle nic nie rozumiem - iwa mi to uświadomiła. i ja Jej wierzę, bo w
                      > końcu dziewczyna światowa, bywała i cosmiczna, co nie?

Nooo, szkoda ze jej juz tutaj nie ma. Proponuje jej znikniecie uczcic minuta
                      ssania mietowek.

> > Jesli chodzi o kolor stawiam na bordo.
                      >
                      > i na pewno nie miała majtek ;)

Cos jednak kumasz :-)
                      • suzume Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. 18.09.02, 11:13
                        goga.74 napisała:

> Nooo, szkoda ze jej juz tutaj nie ma. Proponuje jej znikniecie uczcic minuta
                        > ssania mietowek.

ale bez ciumkania, żeby nie ranić odczuć estetycznych

> Cos jednak kumasz :-)

eee tam, tyle co żaba
                        ale się staram :)))
                        • goga.74 Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. 18.09.02, 11:31
                          >
                          > > Cos jednak kumasz :-)
                          >
                          > eee tam, tyle co żaba
                          > ale się staram :)))

Staraj sie, moze jeszcze wyjdziesz na Comodziewczyne:)
                          • suzume Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. 18.09.02, 12:00
                            goga.74 napisała:

> Staraj sie, moze jeszcze wyjdziesz na Comodziewczyne:)

no co? no co? no co, no co, no co, no co? no co ja Ci zrobiłam.
                            nieładnie tak się wyśmiewać z moich żałosnych usiłowań... żebym chociaż miała
                            zdjęcie iwy na lodówce... może to by mnie zdopingowało? a już na pewno bym
                            schudła :)))
                            • bukowski27 o monologach penisow: 18.09.02, 13:08
                              moj penis na ten przyklad nie mowi... tylko spiewa... ostatnio 'new york, new
                              york...' wlasciwie to powinenem docenic ze umie po angielsku, ale ze spac w
                              nocy nie daje to sie wsciekam... ponadto na bazie 'szonsa damur' uczy sie
                              francuskiego... ale penis umiejacy po francusku, to juz ponad sily mojego
                              wyobrazenia...
                              • suzume czarli 18.09.02, 14:34
                                strasznie jesteś uzdolniony. tylko żeby brak snu nie miał fatalnych skutków ;)
                                • bukowski27 su, dziekuje za slowa uznania... 19.09.02, 09:18
                                  ale z tym uzdolnieniem, to nie ja... to On - byt niezalezny...
                            • goga.74 Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. 18.09.02, 13:50
                              >
                              > no co? no co? no co, no co, no co, no co? no co ja Ci zrobiłam.
                              > nieładnie tak się wyśmiewać z moich żałosnych usiłowań... żebym chociaż miała
                              > zdjęcie iwy na lodówce... może to by mnie zdopingowało? a już na pewno bym
                              > schudła :)))

Ja sie nie nasmiewam, tylko staram sie Cie zdopingowac. Zreszta dobrze Ci
                              idzie, "czujesz" co jest trendy.
                              A zdjecie Iwy - marzenie scietej glowy. Gdybym tylko je miala natychmiast
                              zglosilabym ja do konkursu Cosmodziewczyny Roku, ten samochod slusznie jej sie
                              nalezy. Readakcjo, czytasz to? Zglaszam jej kandydature. Renault Twingo Helios
                              dla Iwy!
                              • suzume Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. 18.09.02, 14:20
                                goga.74 napisała:

> Ja sie nie nasmiewam, tylko staram sie Cie zdopingowac. Zreszta dobrze Ci
                                > idzie, "czujesz" co jest trendy.

ale się nie czuję trendy :(

> A zdjecie Iwy - marzenie scietej glowy. Gdybym tylko je miala natychmiast
                                > zglosilabym ja do konkursu Cosmodziewczyny Roku,

albo siebie :)))

> ten samochod slusznie jej sie
                                > nalezy. Readakcjo, czytasz to? Zglaszam jej kandydature. Renault Twingo
                                Helios
                                > dla Iwy!

i roczny zapas mentosów!
                                • goga.74 Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. 18.09.02, 14:38
                                  > ale się nie czuję trendy :(
                                  Tja... A czy przynajmniej chcesz czuc sie trendy?

> > A zdjecie Iwy - marzenie scietej glowy. Gdybym tylko je miala natychmiast
                                  > > zglosilabym ja do konkursu Cosmodziewczyny Roku,
                                  >
                                  > albo siebie :)))

No wiesz? Myslisz ze bym sie do tego posunela? Do wyslania zdjecia Iwy,
                                  opisania jej osiagniec i udawania ze to niby ja? Zreszta i tak cala prawda
                                  wyszla by na jaw przy uroczystym odbieraniu nagrody.

• suzume Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. 19.09.02, 08:19
                                    goga.74 napisała:

> Tja... A czy przynajmniej chcesz czuc sie trendy?

no masz - i trędi, i miętowo

> No wiesz? Myslisz ze bym sie do tego posunela? Do wyslania zdjecia Iwy,
                                    > opisania jej osiagniec i udawania ze to niby ja?

a miałabyś inaczej szansę na ten samochód? albo ja?

> Zreszta i tak cala prawda
                                    > wyszla by na jaw przy uroczystym odbieraniu nagrody.

może jury by się wzruszyło, albo mogłabyś się zabandażować i opowiadać, że
                                    jesteś tuż po gruntownym remoncie - jeszcze byś dodtała złotą haftkę za
                                    bohaterstwo :)
                                    • goga.74 Re: w numerze sierpniowym - że ja tego wcześniej. 19.09.02, 16:14
                                      > goga.74 napisała:
                                      >
                                      > > Tja... A czy przynajmniej chcesz czuc sie trendy?
                                      >
                                      > no masz - i trędi, i miętowo
                                      i seksi i kiut :)
                                      >
                                      > > No wiesz? Myslisz ze bym sie do tego posunela? Do wyslania zdjecia Iwy,
                                      > > opisania jej osiagniec i udawania ze to niby ja?
                                      >
                                      > a miałabyś inaczej szansę na ten samochód? albo ja?

W sumie sprobowac zawsze mozna. Moze ja zglosze Ciebie a Ty mnie? Tylko ze ja
                                      juz zglosilam Iwe, wiec nie wiem czy mozna dwie kandydatki. Tylko co jak bedzie
                                      test sprawdzjacy cosmowiedze (zeby wyeliminowac takie jak my, co nie czytaja a
                                      sie podszywaja pod Cosmodziewczyny). No wlasnie, Redakcjo, czy Cosmodzeiwczyna
                                      Roku musi czytac Cosmo?

> > Zreszta i tak cala prawda
                                      > > wyszla by na jaw przy uroczystym odbieraniu nagrody.
                                      >
                                      > może jury by się wzruszyło, albo mogłabyś się zabandażować i opowiadać, że
                                      > jesteś tuż po gruntownym remoncie - jeszcze byś dodtała złotą haftkę za
                                      > bohaterstwo :)

Nie pomyslam o tym. Dupa ze mnie, a nie kandydatka na Cosmodziewczyne:-( Przed
                                      konkuresem trzeba by sie do dobrego chirurga wybrac, lifting i te sprawy, w
                                      koncu laureatka musi jakos wygladac.
    • pseudo_ hihihi:--))))))) n/t 18.09.02, 14:35
      • aise_ piękne, po prostu piękne... 06.11.02, 16:27
        ubawiłam się jak norka jakaś
        :-))))
        • luiza-w-ogrodzie Re: piękne, po prostu piękne... 13.11.02, 12:36
          Chyba zaczne czytac Cosmo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka