czekoladka_84 24.10.05, 10:56 Co ciekawego ostatnio czytaliście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neska Re: Ciekawe książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:24 "Bezsenność w Tokio" Marcina Bruczkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudenko Re: Ciekawe książki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:26 Właśnie czytam "Pianistke" E.Jelinek,ale jest dość trudna,wszystkim kobietkom polecam "Diabeł ubiera się u Prady" L.Weisberger,jest prześmieszna,przeurocza,przecudowna idealna na nude i poprawe samopoczucia i "Heroine" T.Piątka można się naćpać samym czytaniem;-) niesamowicie schizowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunatula Re: Ciekawe książki IP: 217.153.84.* 28.10.05, 21:17 ksiazka jelinek trudna ??? buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Ciekawe książki 24.10.05, 14:53 Ja ostatnio czytałam "Rzekę tajemnic" D. Lehane. Kryminał, ale ma ciekawą fabułę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyret Re: Ciekawe książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 15:03 "Rzeka Tajemnic" jest fajna i ciekawa teraz czytam Dorote Masłowską "Wojna polsko ruska pod flagą biało czerwoną" czytam tą książke już drugi raz, połykam ją w kilka godzin :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta20 Re: Ciekawe książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 15:06 Nigdy w życiu-Katarzyny Grocholi Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Ciekawe książki 24.10.05, 15:16 Fajny też jest kryminał M. Pearl`a "Klub Dantego". Ostatnio najbardziej na mnie zrobiła wrażenie książka "Grzesznica", tylko nie pamiętam jak nazywała się autorka (prawdopodobnie to była Szwedka). Generalnie lubie książki o troche nietypowej fabule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudenko Re: Ciekawe książki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 15:37 Skoro jesteśmy już w temacie książek to może ktoś mi podpowie tytuł jakiej kolwiek powieści erotycznej,bo chętnie poczytałabym coś takiego pikantniejszego a jak na razie to we wszystkich księgarniach króluje "Harry Potter" i tego typu bajeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Ciekawe książki 24.10.05, 15:39 Polecam Anais Nin "Małe ptaszki". Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Ciekawe książki 24.10.05, 15:43 Interesująca jest też książka Jeannette Angell "Call-girl". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudenko Re: Ciekawe książki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 15:57 Pewnie na jej podstawie był film o takim samym tytule,skusze się na poczytanie bo przyznam,że brzmi bardziej zachęcająco od mikro ptaszków;-) A ty poczytaj "Kod Leonardo da Vinci",teraz jest b.modny i ponoć rewelacyjny tym bardziej jeśli lubisz kryminalne thrillery,sama jeszcze go nie czytałam Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Ciekawe książki 24.10.05, 16:01 Już przeczytałam, ale bardziej podobała mi się książka "Anioły i demony" Browna. Jak chcesz coś "hardcorowego" to przeczytaj tą książke "Grzesznica", jak dla mnie jest ona wstrząsająca. Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: Ciekawe książki 24.10.05, 16:11 wszystkie ksiazki grocholi z cyklu "zaby i anioly" "diabel ubiera sie prady" wymieniana juz wczesniej oraz "mysza" T.Matkowskiego polecam rowniez ksiazke "niania w nowym yorku" wszystkim ktorzy mysla, ze w ameryce jest kolorowo i wspaniale _________________________________________________________ Blondynki bawia sie lepiej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
izakpa Re: Ciekawe książki 25.10.05, 12:22 Niania w Nowym Jorku to sprawy pracowników naszych "Biedronek" tylko inna branża i kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Ciekawe książki 24.10.05, 16:15 A czytał ktoś "Pachnidło" P. Suskind? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Ciekawe książki 24.10.05, 19:14 ja czytalam PACHNIDLO - genialna ksiazka... zrobila na mnie kolosalne wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Ciekawe książki 24.10.05, 19:16 Mam właśnie zamiar sobie kupić (nie ma w bibliotece w mojej mieścinie). Czytałam recenzje i bardzo fajnie się zapowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Ciekawe książki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 12:24 Kod Leonarda da Vinci-bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lizzan Re: Ciekawe książki 28.10.05, 14:08 > Kod Leonarda da Vinci-bardzo polecam rowniez polecam....czyta sie szybciutko :D pozdrawiam, lizzan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna1 Re: Ciekawe książki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 14:00 Greencock "Zycie pod nozem" POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
kameleonshe Re: Ciekawe książki 29.10.05, 00:14 W sumie non stop czytam S.Kinga. Ostatnio "Sklepik z marzeniami" i "Worek kości" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna_deszczowa Re: Ciekawe książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 12:02 ja czytam po kilka ksiazek na raz. ostatnio po kolei calego Marca Levy :) teraz Kinga "Skazani na Shawshank", "wszystkie dni lata" - opowiadania polskich pisarzy, zabieram sie tez za Amelie Nethomb... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Ciekawe książki IP: 83.238.139.* 29.10.05, 15:39 "11 minut" i "zahir" P.Cohello bardzo fajne ksiazki, moj facet ma wiekszosc ksiazek tego autora i sa naprawde fajne, szybko sie czyta :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
0misia0 Re: Ciekawe książki 29.10.05, 19:04 Ostatniooo.... "Dobranoc Słonko" wczesniej "Bez Odwrotu" , "Heroina" , "Hera Moja Miłość" , "Kometa" , Teraz --> "Małe Zbrodnie Małżeńskie" polecam dla osób ktore lubia poczytac "cos z życia wzietego;D" Odpowiedz Link Zgłoś