Dodaj do ulubionych

wesele?????????pomocy

24.11.05, 00:47
Zaręczyłam się. i jestem cholernie szczęśliwa. i już ne mogę sie doczekać
ślubu... i tylko jedna rzecz mi spedza sen z powiek. WESELE. jak zorganizować
wesele???? jak powinno wyglądać????jak sie do tego zabrać??? kompletnie nie
mam pomysłu. nigdy nie myślalam ze wyjde za mąż, nigdy o tym nie myślalam,
nigdy o tym nie marzylam. chciałabym żeby to był wyjatkowy dzień nie tylko
dla nas ale też dla naszych bliskich.podpowiedzcie cos ciekawgo i wyjątkowego.
Obserwuj wątek
    • Gość: smak.moich.ust Re: wesele?????????pomocy IP: *.telpol.net.pl 24.11.05, 06:33
      Nieno ja zaraz padne... kobito mamy ci wesele zorganizować? Jak mozesz
      niewiedziec za co sie wziać? Tam jets tyle do zrobienia. Na dzien dobry
      radziałbym zrozbic przypuszczalną liste gości, żebyś wiedziałą iel osób bedzie,
      potem adekwatnie do wyniku wynając odpowiednio dużą salę. Następnie zajełabym
      sie kupnem kiecki... chyba najprzyjemniejsze... potem to juz daj sie wykazac
      ludziom, potrawy, aranżacja... w to sie moga bawic ci co sie na tym znaja,
      jezeli ty nawte niewiesz jak to ma wygladać.
      P.s. mam nadzieje pan młody kupi sobie garnitur no i oczywiscie niezapomnij
      przypadkiem o obrączkach. To tak w skrócie.
    • Gość: pixi Re: wesele?????????pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:28
      Najważniejsze aby było litr na ryj. Reszta to detale.
    • Gość: biedronka Re: wesele?????????pomocy IP: *.chello.pl 24.11.05, 11:08
      apraszam na forum gazetowe "ślub i wesele".tam znajdziesz wszystko
    • Gość: MZ Po co robic wesele ?? IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 24.11.05, 12:09
      Masa kasy za zwykla impreze z ktorej potem nic nie da. Zrob przyjecie dla
      najblizszej rodziny, a pieniadze, ktore byc utopila w weselu wydaj na jakis
      extra wyjazd z mezem - jakies Wyspy Kanaryjskie, Maroko itd., albo kup cos do
      mieszkania.
      • Gość: Werka Re: Po co robic wesele ?? IP: *.pool82107.interbusiness.it 24.11.05, 12:42
        W koncu jakas osoba ktora mysli dokladnie jak ja.Po co wydawac pieniadze na
        jakies wielkie uczty (chyba ze ktos ma nadmiar)Ja nachetniej zaprosilabym
        rodzicow , brata i jedna babcie-tyle.PO co jakies ciotki dalekie,kuzyni
        itp.Lepiej ta kase przeznaczyc na dom czy podroze,W koncu to nasze swieto,a nie
        wyzerka i darmowy alkohol(bo tak niestey to wyglada)dla innych.Generalnie
        marnotrastwo.
        Pozatym takie typowe wesele kojarzy mi sie ze wsia i zacofaniem,nie umiem sie
        bawic przy disco polo i nie rozumiem dlaczego muzyke wybiera sie pod ludzi
        starszysz ktorzy sa zaproszeni.Moje wesele i mam sluchac czegos co mi sie
        kompletnie nie podoba tylko dlatego,ze odpowiada mojej babci.Cos tu nie gra.
        Dlatego najlepszym rozwiazaniem jest skromne przyjecie.Niestety z moim
        partnerem by to nie przeszlo dlatego mam zamiar uniknac tego "pieknego dnia"
        • Gość: <> Re: Po co robic wesele ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 11:13
          A co będziesz miała z wyjazdu na Kanary? - Wspomnienia
          Z wesela będziesz miala (i nie tylko ty)też masę (bardzo często wspanialych)
          wspominień.

Niechcesz zrobić przyjemności swojej babci i rodzicom, a czy zastanawiałaś się
          czy nie zasłużyli na to aby mogły zatańczyć na weselu swojej córki. Czy
          ich "szczęście" na polegać tylko na pomoc materialną na realizację marzeń swoim
          dzieciom. Chba czysty egoizm tak wygląda
          • Gość: Werka Re: Po co robic wesele ?? IP: *.pool82107.interbusiness.it 28.11.05, 10:45
            A co będziesz miała z wyjazdu na Kanary? - Wspomnienia
            > Z wesela będziesz miala (i nie tylko ty)też masę (bardzo często wspanialych)
            > wspominień.

Napewno bede miala piekniejsze wspomnienia z wycieczki na Kanary (choc tak na
            marginesie interesowaloby mnie cos innego),niz z wesela ,na ktorym nawet nie
            tanczylam(bo nie lubie takiej disco-polowej muzyki.

Niechcesz zrobić przyjemności swojej babci i rodzicom, a czy zastanawiałaś się
            > czy nie zasłużyli na to aby mogły zatańczyć na weselu swojej córki. Czy
            > ich "szczęście" na polegać tylko na pomoc materialną na realizację marzeń
            swoim
            >
            > dzieciom. Chba czysty egoizm tak wygląda

Raczej nie egoizm,bo rodzice doradzaja mi sami,aby nie robic wesela.Uwazaja tak
            jak ja ,ze to marnotrawienie kasy.Czuja sie zle w takiej "swojskiej" atmosferze
            weselnej,nie lubia tanczyc przy takiej muzyce wiec nie sadze bym sprawila im
            radosc dajac mozliwosc zatanczenia na moim weselu.A moja babcia jest za slaba
            by szalec na parkiecie,pozatym wiem ,ze nie mialaby nic przeciwko
            malemu ,skromnemu przyjeciu.
            A tak na marginesie to czyz nie jest tak ,ze rodzice placa w duzej czesci za
            wesele dzieci? Wiec jaka przyjemnosc im sprawiamy,tylko obciazamy dodatkowym
            kosztem.
        • Gość: pawel Re: Po co robic wesele ?? IP: *.acn.waw.pl 27.11.05, 21:23
          święta racja - mam to samo zdanie!!!
    • jurek_dzbonie Wesele to kretynizm. 25.11.05, 09:23
      A potem przyjda, spija sie jak swinie, moze dadza sobie po mordach i na koncu
      jeszcze d* obrobia, albo wysla kasete do Smiechu Warte. A ty w to utopisz kilka
      tysiecy zl.
    • Gość: Krawat Re: wesele?????????pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 16:24
      Obejrzyj film pt. "Wesele"
    • apsik87 Re: wesele?????????pomocy 26.11.05, 16:33
      wesele to durna szopka na ktora wydajesz kupe kasy..lepiej za to wyjechac do
      cieplych badz zimnyuch krajow.zresztatak wogule to weselicha zazw organizuja
      rodziece panstwa mlodych....
      • Gość: kjh Re: wesele?????????pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 19:27
        idealne wesele: fajne jedzenie, alkohol i fajna muzyka
    • Gość: elizda Re: wesele?????????pomocy IP: *.ds.po.opole.pl 27.11.05, 23:23
      pół roku temu miałam slub i oczywiście wesele też. Coś pięknego. Polecam.
      Najważniejsze to dobra orkiestra. Musi umieć rozbawić gości i proponować ciekawe
      zabawy. Uważaj żeby zabawy nie były w stylu: kto więcej wypije wódki. To nie
      wszystkim się podoba. Pamiętaj tez o wyborze dobrego foftografa lub/i
      kamerzysty. Ja do dziś uwielbiam oglądać zdjęcia z naszego ślubu. wspaniała
      pamiatka. Tort jest też ważną sprawą, i zaproszenia, menu, goście. Aha możesz
      też zrobić liste prezentów. My z mężem wszystkim mówiliśmy że jako prezenty
      preferujemy pieniążki ponieważ jak narazie mieszkamy w akadeiku. A jak już się
      dorobimy mieszkanak to chciałabym sama wybierać sprzęty i całe wyposarzenie.
      Powodzenia. pozdrawiam. napewno bedzie super. nie pozwól by w tym dniu ktoś cię
      zdenerwował. od rana wrzuć na luz.Aha wcześniej zapisz się do fryzjera i nie
      zapomnij poprosić go o fryzurę próbną np tydzień przed ślubem.papa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka