zaslona4 28.11.05, 22:29 Co myślicie o Kubie?Czy według was jest naprawde chamem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Kuba Wojewódzki 28.11.05, 22:39 nie jest chamem.. ja go lubie... moim zdaniem to blyskotliwy facet, ktory w ciekawy sposob prowadzi wywiady.... a że czasami sie zapedzi - zdarza sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Kuba Wojewódzki 28.11.05, 23:00 ja go lubię, jest zabawny, prowokuje i przekracza tabu Odpowiedz Link Zgłoś
ek1984 Re: Kuba Wojewódzki 29.11.05, 14:29 Jestem studentką dziennikarstwa i wiele razy na moich zajęciaxh Kuba był przykładem w jakichś zagadnieniach, Ale nie w ten negatywny sposób tylko pozytywny. Uwielbiam Kubę. Według mnie jest bardzo inteligentny, przystojny, błyskotliwy i kulturalny w przeciwieństwie do opinii innych. Bo czy politycy w Sejmie są kulturalni jak się obrzucają wyzwiskami? Kubą jest świetny i podziwiam Go za to jaki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
egon1960 Re: Kuba Wojewódzki 29.11.05, 15:28 zaslona4 napisała: > Co myślicie o Kubie?Czy według was jest naprawde chamem??? To jest zwykły prostak. Nie w tym nic warsztatowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martus Re: Kuba Wojewódzki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.11.05, 15:46 jest ok,kiedys mnie denerwowal ale od kiedy przy kazdym jego programie poprawia mi sie chumor-juz tak nie jest:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak tak nie nie nie IP: 193.151.48.* 29.11.05, 15:53 Według mnie On absolutnie nie jest chamem. Facet posiada wyostrzony i cięty język, ma trafne, humorystyczne i cięte riposty- to właśnie w nim lubię. A tak wracając do programu "Idol" to taki programy robi się po to, aby wyłonić tych najlepszych (nie zawsze się to udaje), więc nie będzie się tam mówic rzeczy w stylu "jesteś dobry" skoro tak nie jest. Uważam, że jego postawa i zachowanie w wyżej wymienionym programie była właściwa. Ponadto pan Kuba to również przystojny mężczyzna... :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: nie nie nie IP: *.ztpnet.pl 29.11.05, 18:02 Gdzie on jest przystojny? Z postura pietnastolatka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak tak Re: nie nie nie IP: 193.151.48.* 30.11.05, 15:34 zależy kto co lubi. Osobiście nie lubie przypakowanych macho (ktorzy zazwyczaj sa jeszcze glupi) w ogole nie cierpie miesni u facetow. Jak juz to jakies minimalne, delikatnie ukształtowane. Rzecz gustu :) Odpowiedz Link Zgłoś
whiskyandsoda4 Re: Kuba Wojewódzki 29.11.05, 18:52 Kuba jest super. Jako dziennikarz oczywiście. Na takiego rodzaju wywiady, riposty, swojego rodzaju "wydurnianie się" może sobie pozwolić tylko człowiek inteligentny, oczytany z silną osobowością. Erudyta, który nie boi się iść pod prąd. Kuba taki jest. A w jego zawodie nie wygląd jest najważniejszy. Nie jest modelem, ale dzięki chłopięcej sylwetce i delikatnych rysach twarzy nie wygląda jak tatuś Ani Muchy, tylko jak jej chłopak. Notabene Mucha to też dziewczyna z charakterem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qubissa Re: Kuba Wojewódzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 19:20 Jesli czegoś brak to nadrabiamy to "wydurnianiem". Ja widzę jak czasem sam siebie przechodzi ale w tym negatywnym znaczeniu, aby tylko cososiagnac.Riposte itd. Wiele rzeczy ma rezyserowane np to, ze Chajzer powie ze on jest chamem itd. I widac, ze oosby ktroe zna i lubi tratuje łagodnie, a te mniejlubiane ostrzej. A to nie fair. Prawdziwy dziennikarz traktuje wszystkich tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Kuba Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 19:57 ojciec mojego kumpla byl z nim w tej samej klasie w podstawowce, wtedy wsrod rowiesnikow byl uwazany za ciote i nieudacznika... w sumie podziwiam go ze udalo mu sie tak zmienic opinie o sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CeZ Kuba Wojewódzki IP: 217.153.179.* 30.11.05, 16:19 Witam Kuba jest pozytywnym bohaterem w tej calej naszej codziennosci i absurdu politycznego. Najbardziej go lubie z Radia(Antyradio) z jego własnego programu tez ale ogolnie malo Polshitu ogladam :-) Wracajac do szkoly... czlowiek sie zmienia,od czasow podstawowki duuzo lat minelo,przez tyle lat mozna nabrac pewnosci siebie i dojsc do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Kuba Wojewódzki i Mela IP: *.centertel.pl 23.10.13, 15:25 U Wojewódzkiego w TVN był ostatnio Jasiek Mela Kuba Wojewódzki do Janka Meli: Dlatego nosisz kolorowe spodnie, żeby pamiętać, której nogi nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caramel Re: Kuba Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 18:35 Chociaż przynajmniej szczery jest i śmieszny. Mi odpowiada jego poczucie humoru i bardzo go lubie=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aros Re: Kuba Wojewódzki znou źle się zachował IP: *.centertel.pl 23.10.13, 16:12 Tym razem z Jankiem Melą u siebie w studiu pojechał... nie ma taktu ten gość Kuba Wojewódzki do Janka Meli: Dlatego nosisz kolorowe spodnie, żeby pamiętać, której nogi nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubiszto Re: Kuba Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.13, 19:10 Napewno jest.. ostatnio czytałem o nim nawet na portalu takiej gwiazdy jaką jest Jessie Andrews.. jessieandrews.pl/ niesamowita aktorka, wypowiadała się właśnie na jego temat.. sami zobaczcie ! Odpowiedz Link Zgłoś