dusia01 06.01.06, 17:15 To pytanie kieruje głównie do kobiet, czy przerwanie błony dziwwiczej jest bolesne?? Prosze o szybka odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: blona dziewicza IP: *.chello.pl 06.01.06, 17:21 ja nie czułam bólu ale wiadomo to kwestia indywidualna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: blona dziewicza IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 17:22 a czemu odpowiedz ma byc szybka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: blona dziewicza IP: *.chello.pl 06.01.06, 17:23 moze właśnie.............hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: friend21 Re: blona dziewicza IP: *.reja.osiedla.net 06.01.06, 17:26 mnie tez nie bolalo... :) generalnie mile mam wspomnienia tego pierwszego :) moze dzis jakas mala powtorka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: blona dziewicza IP: 80.51.252.* 06.01.06, 17:24 czyżby zapowiadał sie jakiś szybki numerek dziesiejszego wieczoru?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl19 Re: blona dziewicza IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 17:37 podobno w chinach robią operacje odtwarzania błony dziewiczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwusias Re: blona dziewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 17:42 mnie tez nie bolalo Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: blona dziewicza 06.01.06, 22:28 Gość portalu: sylwusias napisał(a): > mnie tez nie bolalo zazdroszcze... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmora [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 17:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_la Re: blona dziewicza 31.01.06, 18:54 skad u ciebie tyle agresji? jakies traumy z dziecinstwa czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmora [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 18:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_la Re: blona dziewicza 31.01.06, 19:07 tak, stanowczo traumy z dziecinstwa =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: blona dziewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 19:51 jejku, zalezy jaka ma budowe ta Twoja blona dziewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
porwanyobledem Re: blona dziewicza 07.01.06, 19:55 Duzo zalezy czym chcesz ja przerwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 25ja Re: blona dziewicza IP: *.acn.waw.pl 08.01.06, 00:36 Dlaczego błona dziewicza sie nie zrasta? Bo nie ma czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błonka Re: blona dziewicza IP: *.ssnet.pl 31.01.06, 17:11 Nie chce Cię straszyć ale ogólnie mój pierwszy raz był bardzo bolesny.To było dla mnie bardzo traumatyczne przeżycie, aż się popłakałam z bólu.Pościel była cała zakrwawiona.Choć minęło duzo czasu od tamtej pory to ciągle chodze sfrustrowana. Odpowiedz Link Zgłoś
beti.85 Re: blona dziewicza 31.01.06, 17:34 troche na poczatku bolalo ale potem bylo juz ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmora Re: blona dziewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 18:00 Trzeba bylo wykrecac we dwoje przesieradlo i z niego wyszlo pol wanny juchy. To byla masakra ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all_she Re: blona dziewicza IP: *.6.14.vie.surfer.at 31.01.06, 18:38 jak masz duze obawy to idz do ginekologa i spytaj jaka masz blone i jaka pozycja bedzie dla ciebie najlepsza podczas pierwszego razu. mnie nic nie bolalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmora Re: blona dziewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:03 Ginekolog cie rozdziewiczy fachowo swoim wielkim doswiadczonym faj.fusem wyjetym spod fartucha. Albo paluchem - jak wolisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczorek 17 Re: blona dziewicza IP: *.centertel.pl 16.02.22, 13:32 najwidoczniej on miał zadurzego penisa kobiecie czeba pierw delikatnie pochwe wypiescic a potem bardzo delikatnie penisa wsuwac Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: blona dziewicza 31.01.06, 19:10 BOLII JAK CHOLERA DZIEWCZYNO DAJ SE SPOKOJ!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmora Re: blona dziewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:16 Wlasnie. Sa liczne przypadki odgryzienia zebami fajfusow chlopakom w szoku wywolanym bolem rozdziewiczajacym. Odgryzione fajfusy sa juz nie do uratowania ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: blona dziewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:41 nie boli! no moze minimalnie, ale sadze ze to indywidualna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmora Re: blona dziewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:46 I ty tez bylas w niemowlectwie rozcirlana. Moze mama chcac zaoszczedzic mak w kwiecie wieku odkryla pieluche i ci rozcirlala kopystka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: blona dziewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:52 z natury jestes taka glupia czy gdzies tego ucza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all_she Re: blona dziewicza IP: *.6.14.vie.surfer.at 31.01.06, 19:55 no i po co dziewczyne straszycie!to zalezy ale mysle ze 90% przypadkow nie boli!!jak sobie wmowisz ze bedzie bolec- to bedzie.nie mysl o tym a nic nie bedzie bolec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmora Re: blona dziewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:20 Nie poznajesz mnie ? To ja, twoja skrwawiona cipka ! Ale nie rozdziewiczylas mnie do konca. Ta krew prze ktora przerwalas to wyciekla z kaszanki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: blona dziewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:57 głupie pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzioobi Re: blona dziewicza 31.01.06, 23:52 "prosze o szybką odpowiedz" hehe ubawil mnie ten teskt do łez. A ze mam wyobraznie obrazowa to zobaczylem jak biedna dziewczyna kazala czekac napalonemu na inicjajce chlopakowi aby zasiegnac opini na forum<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
qnegunda Re: blona dziewicza 01.02.06, 12:18 EEE tam - spoko. Najpierw slychac dzwiek naciaganego drutu, potem otwieranej puszki piwa, a na koncu szum wodospadu (to po wytrysku partnera) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala_khaboo Re: blona dziewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 15:17 rany boskie!!myslalam ze umre z bolu(serio)!!moze sie czyms przed tym znieczul??powodzenia-z niecierpliwoscia czekamy na opis twoich przezyc;))) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_fax Re: blona dziewicza 01.02.06, 16:36 Hmmm. to zalerz juz od fizjonomi kobiety, jedna boli a druga nie, zalerzy to tez od partnera jesli wie zę jesteś dziewica jest bardziej ostrorzny i uwaza żeby cie nie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: blona dziewicza 01.02.06, 18:00 Mnie bolało, nawet bardzo. Ale nie przejmowałam się tym. Po prostu myślałam, że jak boli, to trudno - musi poboleć, a następnym razem powinno być lepiej. Rada: zaopatrz się w podpaskę. Na prześcieradle może jakichś straszliwych ilości krwi nie będzie, ale później możesz sobie zabrudzić bieliznę. Odpowiedz Link Zgłoś