gocha114 30.01.06, 18:12 Wyobraźcie sobie taką sytuacje:Ze swoim facetem spotkacie się dopiero w weekend,a przez cały tydzień staracie się trochę go sprowokować i rozpalić jego zmysły za pomocą smsów...jakie wiadomości mu wysyłacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
btabu Re: Prowokujące smsy...:) 30.01.06, 18:21 Ja probowalem rozpalic moja kobietke, ale naobiecywala sie a pozniej i tak nic z tego nie bylo :( Odpowiedz Link Zgłoś
gocha114 Re: Prowokujące smsy...:) 30.01.06, 18:24 a jak próbowałes to zrobić????? Przykłady poproszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Prowokujące smsy...:) 30.01.06, 19:46 znow zero inwencji... tylko liczenie na GOTOWCE.... żenada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Prowokujące smsy...:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:41 Taaa...a co powiesz o wierszykach na walentynki? popularnych życzeniach świątecznych? co powiesz o wierszach...osoby,które cytują ich fragmenty cechują się "zerem inwencji"? pomysl zanim coś napiszesz,bo włos się na głowie jezy od czytania takich bzdur :/ Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Prowokujące smsy...:) 30.01.06, 21:43 Co innego kartka swiateczna do ciotki, a co innego INTYMNY, PROWOKUJACY SMS o zabarwieniu erotycznym!!!!!!!!! to OGROMNA róznica!!!!!! a tu kolejna panienka, ktorej sie nie chce glowa ruszyc.... żenada! ja myśle, a ty????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_fax Re: Prowokujące smsy...:) 01.02.06, 16:57 Opisz najbardziej prowokujaca scene łózkowa kązdy facet ma bzika na jakiejsc czesci ciala kobiety, opisz to. Ja sprobowalam i nie zaluje:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrnovak Re: Prowokujące smsy...:) 27.02.25, 07:54 Sex randki- sexkontakty.com przynajmniej realne profile i ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Prowokujące smsy...:) IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.06, 21:11 Napisz mu: co robisz kochanie? bo ja właśnie jem sobie pysznego ogóreczka:D Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: Prowokujące smsy...:) 30.01.06, 23:02 a moze male wprowadzenie "mialam sen, wspanialy sen... spalam nago w satynowej poscieli po upojnej nocy wspominalam liczne orgazmy :p mozesz sobie napisac co wyprawialiscie i zabarwiac to perwersyjnymi i czasem nawet wulgarnymi slowami" ;D suuuper :D na mojego dziala ;D do lozko nie dochodzimy ;p _________________________________________________________ Blondynki bawią się lepiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula1212 Re: Prowokujące smsy...:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 23:20 w jednym z numerow Cosmo byly takie smsy!!!!!!!!:P calkeim fajne hihi dzialaj ana wyobraznie a reszte to ju zsobie sam facet dopowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prowokujące smsy...:) IP: 217.153.136.* 31.01.06, 10:40 fajnie macie, ja ani w tygodniu ani w weekendy nie moge :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuuniaa Re: Prowokujące smsy...:) IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:16 jak nie mozesz to zmień operatora :) a tak serio to Ci wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo Re: Prowokujące smsy...:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 00:58 a który to był numer cosmo?? Odpowiedz Link Zgłoś
anienia Re: Prowokujące smsy...:) 21.02.06, 15:17 a może smsa zamienić na mmsa ze swoim zdjęciem w ładnej bieliźnie :) Odpowiedz Link Zgłoś