Dodaj do ulubionych

orgazm jest ale..

04.02.06, 18:58
no wlansie..mam orgazm tylko gdy moje kochanie piesci mnie ustami a nigdy
podczas samego stosunku..moj chlopak uwaza ze gdy sie kochamy to nie mam
satysfakcji ale tlumacze mu ciagle ze to jest bardzo przyjemne ale nie
potrafie w ten sposob dojsc do orgazmu..czy ktoras z was tez tak ma?
Obserwuj wątek
    • Gość: młoda Re: orgazm jest ale.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 19:27
      orgazm to kwestia nawyków i przyzwyczajeń. Prawdopodoibnie często się
      onanizowałaś i potrafisz dojść tylko podczas pieszczot łechtaczki. Myślę, że z
      chłopakiem możecie znaleźć pozycję, w której członek będzie pobudzał Twój
      guziczek.
      Pozdrawiam;)
      • Gość: vereker Re: orgazm jest ale.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 19:31
        Albo...musisz poczekać na "swój" czas. Sporo kobiet prawdziwą rozkosz poznaje dopiero po urodzeniu dziecka (fenomen zwiazany z zachodzacymi wtedy zmianami) albo po osiagnięciu pewnego wieku. Wtedy wspominając młodzieńcze porywy smieja się, ze nazywały to żałosne coś co odczuwały (wprawdzie przyjemne ale...)orgazmem :)
    • Gość: gosia Re: orgazm jest ale.. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.02.06, 23:19
      ja mam dokladnie to samo, ale kiedy chlopak piesci moja lechtaczke, kiedy
      kochamy sie np na pieska jest bardzo przyjemnie, polecam. i tak jak juz ktos
      napisal, poczekajmy na swoj czas po 30 ;)
      • Gość: pies Re: orgazm jest ale.. IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 28.02.06, 11:40
        ty suko
    • Gość: mk Re: orgazm jest ale.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:00
      Masz tzw. orgazm lechtaczkowy. Nie wierz w to, ze z wiekiem sie to zmieni. Wiele
      kobiet *nigdy* nie osiaga orgazmu pochwowego.
      • cienmotyla Re: orgazm jest ale.. 28.02.06, 17:05
        TTo ja pocieszyłe/aś:PP haha:P
        no ja ci pomóc nie umiem
        • Gość: mk Re: orgazm jest ale.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 18:22
          Napisalem jak sprawa wyglada. Czemu ma sie dziewczyna ludzic albo rozczarowac za
          20 lat..? ;)
          • cienmotyla Re: orgazm jest ale.. 28.02.06, 18:28
            no ale mogłaes jej te nadzieje zostawić
            "wszystko sie moze zdarzyc!!!"
            hehe
            • Gość: mk Re: orgazm jest ale.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:52
              Tez fakt. Moze w jej przypadku bedzie inaczej... ;)
    • Gość: Thor Re: orgazm jest ale.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:50
      Może ja Ci pomogę. Jestem dość sprawny w tym temacie. Mam spore doświadczenie
      (37 lat), a do tego kondycję (uprawiam intensywnie sport). Bo to jest
      oczywiście kwestia partnera, jeśli jest zwykłym cieniasem bez kondycji i
      umięjętności bardzo długiego wstrzymywania wytrysku to nie jest w stanie
      doprowadzić Cię do orgazmu pochwowego.
      • Gość: kurti56 Re: orgazm jest ale.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:02
        więc napisz do mnie dzielny junaczku: kurtyzana56mxp@poczta.onet.pl
        chętnie skorzystam:)
      • Gość: ula Re: orgazm jest ale.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:31
        ho ho ho !!!!:)
      • Gość: mk Re: orgazm jest ale.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:44
        A co ma wiek do doswiadczenia? :o Zreszta, mam 42 lata, wiec i tak jestem
        bardziej doswiadczony od Ciebie :P Naleze do tzw. dlugodystansowcow i niestety
        nie mialo to wplywu na mozliwosc dojscia do orgazmu pochwowego przez kobiety,
        ktore tej zdolnosci nie posiadaly...
        • Gość: Thor Re: orgazm jest ale.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:48
          Hmm, to ja natrafiam w takim razie na bardziej namiętne kobiety. Może to
          kwestia wieku. Jestem od ciebie młodszy...:)
          • Gość: mk Re: orgazm jest ale.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:51
            Ja mowie na podstawie doswiadczen z roznych przedzialow wiekowych, rowniez z
            okresu, gdy bylem od Ciebie mlodszy ;) Kurde, gdzie Ty znajdowales te namietne
            kobiety..?? ;D
            • Gość: Thor Re: orgazm jest ale.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:58
              Wszędzie. Trzeba w sobie wyrobić tylko wyczucie, takie "na pierwszy rzut oka"
              czy dana kobieta ma temperament. To kwestia treningu i skupienia na niej.
    • Gość: kleciurka Re: orgazm jest ale.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:53
      oni poprostu nie rozumieja tego!

też to mam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka