kiara80 08.02.06, 14:55 Co sądzicie o zwycięzcach? Ja osobiście cieszę się że wygrał Małaszyński:))) Natomiast prowadzący i komiczne wstawki - żenada roku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: VIVA najpiękniejsi 2005 08.02.06, 15:21 mi sie Małaszynski nie podoba wcale... mdły piękniś.. bleeee... Ciesze sie, ze wygrala Cichopek - uwazam, ze w pełni zasluguje na ta nagrode. a co do reszty - popelina taka jak zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natali Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: 80.51.159.* 08.02.06, 15:51 Uważam, że Małaszyński słusznie wygrał.Jest fascynującym facetem,dojrzeałym (mimo że jest mlody)ma taki spokojny, opanowany wyraz twarzy.A co do Cichopek,to tego mozna się bylo spodziewać... Wszędzie jej pełno, prawdziwa Cichopkomania...:/ Nie jest wcale taka piękna, ot zwyczajna lekko pulchna dziewczyna. Myśle,że są piekniejsze od niej, patrząc na walory fizyczne np.Ania Przybylska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diwa Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.02.06, 15:58 a kto to pan Małaszynski, ze sie zachwycacie? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeuszka22 Re: VIVA najpiękniejsi 2005 08.02.06, 16:00 Gdybys ogladala dokladnie gale to wiedzialabys ze nie zwracano uwagi tylko na wyglad zewnetrzny. Uwzgledniano rowniez czar, klase i naturalnosc. A tego Kasience Cichopek odmowic nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satkaaa Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.int.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:58 Cichopkowa to taka klucha pulchna, ladniejsza jest Weronika Rosattia w zadnym wypadku jakas blondynka,choc wolalam Cichopkowa niz Brodzikowa/ Odpowiedz Link Zgłoś
cama0000 Re: VIVA najpiękniejsi 2005 08.02.06, 18:13 Jesli chodzi o Cichopek, to wlasnie w tym jej urok, ze jest taka zwyczajna, troszke pulchna. Nie jest wielka gwiazda, ale raczej wygladajaca sympatycznie dziewczyna. Malaszynski, pewnie gdyby nie byl znany nie wzbudzalby wiekszego zainteresowania, np na ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
misiu_koala87 Re: VIVA najpiękniejsi 2005 08.02.06, 18:22 oj...polemizowalabym:] pan Malaszynski jest moim-i jak po przeczytaniu niektorych opinii wnioskuje-nie tylko moim idealem:)<serduszka> jest nie tylko zabojczo przystojny ale po przeczytaniu(nie pamietam juz gdzie byl zamieszczony) wywiadu z nim smiem twierdzic ze ma tez charakter!i to jaki:D a poza tym ma taka iskierke w oczkach:))))ah....poprostu swietny facet i czlowiek na poziomie:) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: VIVA najpiękniejsi 2005 09.02.06, 09:46 a on jakis niedomyty i szczurowat jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isenka Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.06, 00:22 Małaszyński jest wspaniały!mój ideał!Cichopek bardzo kobieca,a zarazem dziewczęca i słodka.Wybór trafny.Nic dodać,nic ująć...Tylko dlaczego Małaszyński ma tę żonę???!!!że taż nie spotkałam go wcześniej..;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu_koala87 Re: VIVA najpiękniejsi 2005 09.02.06, 03:02 tez mnie to meczy;)eh...naprawde jest boski!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kanassa Re: VIVA najpiękniejsi 2005 08.02.06, 16:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=36395791 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telka_es Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:54 a ja sie zgadzam z rozstrzygnięciem tego konkursu..... ehehhe,..... zwycięzcy pełni klasy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 08.02.06, 17:21 tak tez na nich stawialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewusia Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:01 ja również bardzo się cieszę, że małaszyński dostał tą nagrodę. uwazam go za prześlicznego, a przy tym naprawdę równego faceta:) jego rola w Magdzie M.- po prostu cudo:))) a Kasia Cichopek?? owszem, jest sympatyczna, wiecznie uśmięchnięta(może nawet za często....) itd. ale przeciez sama nazwa konkursu VIVA NAJPIĘKNIEJSI- Kasia Cichopek nie jest najpiekniejszą Polką, powinna zrzucić parę kilo...i ten jej biust...:/ ale ok, nie wolno po nikim "jeździć". zastanawia mnie tylko, dlaczego to właśnie ona, a nie np. jakaś pani z klasą i urodą, która wie, kiedy byc poważną, a kiedy śmiać się?? było tam kilka takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.02.06, 18:47 co chcesz od biustu Katarzyny?;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewusia Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:08 przy takiej figurze on niezbyt ładnie wygląda... czasem i duży biust szpeci.... nie uważasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
kurka.mala Re: VIVA najpiękniejsi 2005 08.02.06, 19:42 Zapomniałam obejrzeć. Nie wiem kto to jest Małaszyński, ale Kasia Cichopek najpiękniejszą Polką?? :/ W rankingu na najpiękniejszą aktorkę serialu "M jak miłość" nie zajęła żadnego miejsca, wyprzedziły ją Mucha, Rosati i Koroniewska i rzeczywiście są od niej ładniejsze. Cichopek niby ma figurę, tą pulchność zaliczam jej nawet jako plus, jest bardzo kobieca i seksi (jej sylwetka), ale ogólnie czegoś jej brak, tego czegoś, nie wiem, w osobowości chyba. Nie rozumiem dlaczego nie wygrała Przybylska, chyba nie ma ładniejszej polskiej aktorki. Brak promocji po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:26 Cichopek oprócz urody ma wdzięk. Przybylska jest strasznie prostacka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcvxc Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:54 co do pary w sumie się zgadzam, tylko śmieszą mnie nomicja bo tak znaleźli się dosłownie WSZYSCY, którzy siedzę w biznesie, aaaa i prowadzący i wstawki niby komiczne i występy (oczywiście z playbacku, a jakże by inaczej)to była po prostu jedna wielka żenada, aż wstyd było to oglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiara80 Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:49 Cieszę się, że się ze mną zgadzasz, a co do ludzi z biznesu popieram Twoją wypowiedź:) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natali Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: 80.51.159.* 08.02.06, 22:25 Kto powiedział, ze Przybylska to prostaczka??!!Ona ma klase! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avanti Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 00:10 Klasę dresiary;)) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: VIVA najpiękniejsi 2005 09.02.06, 07:43 Przybylska ma klase? Przeciez to idiotka.. i zachowuje sie jak prostaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D:D:D Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 08:53 kiedys myslalam ze Cichopek jest fajna ale kiedy ja spotkalam w jednym pubie w zakopanem stweirdzialm ze to jednak damulka ktora sadzi jest jest najwazniesza. Wlascicielowi baru powiedziala zeby kazal wszystkim schowac aparaty bo ona sobie tego nie zyczy. dziwne tylko ze nikt nawet nie probowal robbic jej zdjec. oczywiscie byla z tym fagasem od tancow Odpowiedz Link Zgłoś
myszka243 Re: VIVA najpiękniejsi 2005 09.02.06, 09:19 Co do Malaszyńskiego-zgadzam sie z tym wyborem w 100%-poprostu mój ideał:-) A do Cichopek nic nie mam, ale uwazam że były ładniejsze od niej, choćby wspominana juz Przybylska-trzeba przyznać buzie i figurke to ma super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góralka Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:59 O którym pubie w Zakopanem piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
migdula Re: VIVA najpiękniejsi 2005 12.02.06, 18:15 Naprawdę tak się zachwycasz Przybylską? nie rozumiem tego. te cięlęce oczka i wydęte wargi cie tak biorą? a Cchopkową mógłby wreszcie ktoś porządnie ubrać, a nie tylko te kiecki-bombki, w których wygląda fatalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuuniaa Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:10 dla wszystkich ktorzy nie wiedza "który to jest ten Małaszyński" i dla tych ktorzy wiedza i chca sobie popatrzec :) -> www.pawel- malaszynski.pl/galeria1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kurka.mala Re: VIVA najpiękniejsi 2005 09.02.06, 23:01 Gość portalu: niuuniaa napisał(a): > dla wszystkich ktorzy nie wiedza "który to jest ten Małaszyński" i dla tych > ktorzy wiedza i chca sobie popatrzec :) -> www.pawel- > malaszynski.pl/galeria1.htm Aha! Marcin z "M jak miłość" (dawny chłopak Hanki z sierocińca), trzeba było tak odrazu! ;p No tak, najpopularniejszy serial, to trzeba było się podlizać ;) Rzeczywiście fajny facet, ale ja wiem czy taka rewelacja? Są przystojniejsi, ale jak narazie żaden przykład nie przychodzi mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie A ten Cichopek to kto? Chomik jakis? 09.02.06, 11:57 Szczuplych kobiet juz w Polsce zabraklo? Odpowiedz Link Zgłoś
coco-mademoiselle Re: A ten Cichopek to kto? Chomik jakis? 09.02.06, 15:07 Małaszyński może byc- w sumie fajny z niego facet. Cichopek tez fajna babka ale jakoś nie przekonują mnie te jej "szczere" uśmiechy i "naturalność". Moim zdaniem mogłaby też wygrać Edyta Górniak, która przepięknie wyglądała na gali. Ogólnie wybór najpiekniejszych nie jest najgorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noa Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 09.02.06, 15:16 Ludzie przestancie... Pulchna to jest Joanna Bartel, a nie Kasia Cichopek!!! A ten kto powiedzial ze ma duzy biust ktory szpeci - to chyba nie widzial duzego, szpecacego biustu! Przybylska nie dorasta Kasi do pięt. Przybylska tylko umie robić karpika z ust i oczy niczym pięciozłotówki z wyrazem twarzy "jaka ja jestem głupiutka" Kasia natomiast potrafi sie usmiechnac. A nawet jesli ten usmiech nei do konca jest naturalny, to przynajmniej osładza atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiaczek Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.eia.pl 09.02.06, 15:49 A mi Cichopka przypomina trochę downa. Jakąś taką dziwną twarz ma :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natali Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: 80.51.159.* 09.02.06, 16:58 Brawo Gosiaczku w koncu ktoś powiedzial prawde o Cichopek...!według mnie wsród nominowanych uroda wyróznia sie tez Weronika Rosati. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: VIVA najpiękniejsi 2005 10.02.06, 07:48 Cichopek jak down? porabało was? a ROsati? stara - malenka.. tez mi pieknosc.. wypchane usta, ogromny tapir na łbie i zero oryginalnosci... do tego kilo tapety na pysku - ależ gwiazda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natali Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: 80.51.159.* 09.02.06, 16:58 Brawo Gosiaczku w koncu ktoś powiedzial prawde o Cichopek...!według mnie wsród nominowanych uroda wyróznia sie tez Weronika Rosati. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
angie777 Re: VIVA najpiękniejsi 2005 09.02.06, 23:08 kiara80 napisała: Małaszyński jak zwykle uroczy, Cichopek skromna i sympaytczna,Torbicka zupełnie się zblamiła i tylko Boguś jak zwykle trzymał fason ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdgdsfghfg Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:12 Rosati niby kasiasta, a kolejny raz w tej samej kiecce i tej samej pudlowatej fryzurze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.eia.pl 10.02.06, 15:51 Cichopek tez po raz kolejny wystąpiła w te sukni :P Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rocco Re: VIVA najpiękniejsi 2005 10.02.06, 16:16 Nedza w tym kraju , gdzie te piekne kobiety ktorych tu ponoc pelno ? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: VIVA najpiękniejsi 2005 10.02.06, 18:26 Cichopek byla PIERWSZY RAZ w tej sukience... ona ostatnio nosi podobne "fasony" kiecek, stad to wrazenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lacomia Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 18:29 <Cichopek byla PIERWSZY RAZ w tej sukience> a skad wiesz? bylas na kazdej imprezie na której ona była czy jak :> Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: VIVA najpiękniejsi 2005 10.02.06, 18:54 bo gwiazdy NIE ZAKLADAJA dwa razy tej samej kiecki, a juz NA PEWNO nie na impreze, gdzie WIADOMO, ze dostanie główna nagrode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.eia.pl 11.02.06, 15:28 W takim razie Cichopek nie jestgwiazdą bo pokazala sie nie raz w swoich kreacjach :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 11.02.06, 15:38 a Rosatti to co? moze 1 raz miala tę sukienke? agata... nie lubie Cie! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: VIVA najpiękniejsi 2005 11.02.06, 15:45 Gość portalu: marika napisał(a): > a Rosatti to co? moze 1 raz miala tę sukienke? > agata... nie lubie Cie! mnie nie lubisz? a czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 11.02.06, 15:56 bo jestes uparta... choc nie masz racji :P Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: VIVA najpiękniejsi 2005 11.02.06, 16:04 nie mam racji? dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: VIVA najpiękniejsi 2005 11.02.06, 15:44 Gość portalu: Aneczka napisał(a): > W takim razie Cichopek nie jestgwiazdą bo pokazala sie nie raz w swoich kreacja > ch :P dowody prosze! Odpowiedz Link Zgłoś