Dodaj do ulubionych

VIVA najpiękniejsi 2005

08.02.06, 14:55
Co sądzicie o zwycięzcach? Ja osobiście cieszę się że wygrał Małaszyński:)))
Natomiast prowadzący i komiczne wstawki - żenada roku!
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: VIVA najpiękniejsi 2005 08.02.06, 15:21
      mi sie Małaszynski nie podoba wcale... mdły piękniś.. bleeee...

Ciesze sie, ze wygrala Cichopek - uwazam, ze w pełni zasluguje na ta nagrode.

a co do reszty - popelina taka jak zawsze :)
      • Gość: natali Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: 80.51.159.* 08.02.06, 15:51
        Uważam, że Małaszyński słusznie wygrał.Jest fascynującym facetem,dojrzeałym
        (mimo że jest mlody)ma taki spokojny, opanowany wyraz twarzy.A co do Cichopek,to
        tego mozna się bylo spodziewać... Wszędzie jej pełno, prawdziwa
        Cichopkomania...:/ Nie jest wcale taka piękna, ot zwyczajna lekko pulchna
        dziewczyna. Myśle,że są piekniejsze od niej, patrząc na walory fizyczne np.Ania
        Przybylska.
        • Gość: diwa Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.02.06, 15:58
          a kto to pan Małaszynski, ze sie zachwycacie?
        • morfeuszka22 Re: VIVA najpiękniejsi 2005 08.02.06, 16:00
          Gdybys ogladala dokladnie gale to wiedzialabys ze nie zwracano uwagi tylko na
          wyglad zewnetrzny. Uwzgledniano rowniez czar, klase i naturalnosc. A tego
          Kasience Cichopek odmowic nie mozna.
          • Gość: satkaaa Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.int.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:58
            Cichopkowa to taka klucha pulchna, ladniejsza jest Weronika Rosattia w zadnym
            wypadku jakas blondynka,choc wolalam Cichopkowa niz Brodzikowa/
        • cama0000 Re: VIVA najpiękniejsi 2005 08.02.06, 18:13
          Jesli chodzi o Cichopek, to wlasnie w tym jej urok, ze jest taka zwyczajna,
          troszke pulchna. Nie jest wielka gwiazda, ale raczej wygladajaca sympatycznie
          dziewczyna. Malaszynski, pewnie gdyby nie byl znany nie wzbudzalby wiekszego
          zainteresowania, np na ulicy...
          • misiu_koala87 Re: VIVA najpiękniejsi 2005 08.02.06, 18:22
            oj...polemizowalabym:] pan Malaszynski jest moim-i jak po przeczytaniu
            niektorych opinii wnioskuje-nie tylko moim idealem:)<serduszka> jest nie tylko
            zabojczo przystojny ale po przeczytaniu(nie pamietam juz gdzie byl zamieszczony)
            wywiadu z nim smiem twierdzic ze ma tez charakter!i to jaki:D a poza tym ma taka
            iskierke w oczkach:))))ah....poprostu swietny facet i czlowiek na poziomie:)
            • diastema Re: VIVA najpiękniejsi 2005 09.02.06, 09:46
              a on jakis niedomyty i szczurowat jest.
      • Gość: isenka Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.06, 00:22
        Małaszyński jest wspaniały!mój ideał!Cichopek bardzo kobieca,a zarazem
        dziewczęca i słodka.Wybór trafny.Nic dodać,nic ująć...Tylko dlaczego
        Małaszyński ma tę żonę???!!!że taż nie spotkałam go wcześniej..;)
        • misiu_koala87 Re: VIVA najpiękniejsi 2005 09.02.06, 03:02
          tez mnie to meczy;)eh...naprawde jest boski!!!:)
    • kanassa Re: VIVA najpiękniejsi 2005 08.02.06, 16:49
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=36395791
      • Gość: telka_es Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:54
        a ja sie zgadzam z rozstrzygnięciem tego konkursu..... ehehhe,..... zwycięzcy
        pełni klasy ;)
        • Gość: pol Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 08.02.06, 17:21
          tak tez na nich stawialam
    • Gość: dziewusia Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:01
      ja również bardzo się cieszę, że małaszyński dostał tą nagrodę. uwazam go za
      prześlicznego, a przy tym naprawdę równego faceta:) jego rola w Magdzie M.- po
      prostu cudo:))) a Kasia Cichopek?? owszem, jest sympatyczna, wiecznie
      uśmięchnięta(może nawet za często....) itd. ale przeciez sama nazwa konkursu
      VIVA NAJPIĘKNIEJSI- Kasia Cichopek nie jest najpiekniejszą Polką, powinna
      zrzucić parę kilo...i ten jej biust...:/ ale ok, nie wolno po nikim "jeździć".
      zastanawia mnie tylko, dlaczego to właśnie ona, a nie np. jakaś pani z klasą i
      urodą, która wie, kiedy byc poważną, a kiedy śmiać się?? było tam kilka takich.
      • Gość: ? Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.02.06, 18:47
        co chcesz od biustu Katarzyny?;P
        • Gość: dziewusia Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:08
          przy takiej figurze on niezbyt ładnie wygląda... czasem i duży biust szpeci....
          nie uważasz??
    • kurka.mala Re: VIVA najpiękniejsi 2005 08.02.06, 19:42
      Zapomniałam obejrzeć. Nie wiem kto to jest Małaszyński, ale Kasia Cichopek
      najpiękniejszą Polką?? :/ W rankingu na najpiękniejszą aktorkę serialu "M jak
      miłość" nie zajęła żadnego miejsca, wyprzedziły ją Mucha, Rosati i Koroniewska
      i rzeczywiście są od niej ładniejsze. Cichopek niby ma figurę, tą pulchność
      zaliczam jej nawet jako plus, jest bardzo kobieca i seksi (jej sylwetka), ale
      ogólnie czegoś jej brak, tego czegoś, nie wiem, w osobowości chyba. Nie
      rozumiem dlaczego nie wygrała Przybylska, chyba nie ma ładniejszej polskiej
      aktorki. Brak promocji po prostu.
      • Gość: olo Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:26
        Cichopek oprócz urody ma wdzięk.
        Przybylska jest strasznie prostacka.
        • Gość: xcvxc Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:54
          co do pary w sumie się zgadzam, tylko śmieszą mnie nomicja bo tak znaleźli się
          dosłownie WSZYSCY, którzy siedzę w biznesie, aaaa i prowadzący i wstawki niby
          komiczne i występy (oczywiście z playbacku, a jakże by inaczej)to była po prostu
          jedna wielka żenada, aż wstyd było to oglądać...
          • Gość: kiara80 Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:49
            Cieszę się, że się ze mną zgadzasz, a co do ludzi z biznesu popieram Twoją
            wypowiedź:) Pozdro
        • Gość: natali Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: 80.51.159.* 08.02.06, 22:25
          Kto powiedział, ze Przybylska to prostaczka??!!Ona ma klase!
          • Gość: avanti Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 00:10
            Klasę dresiary;))
          • agatka_to_ja Re: VIVA najpiękniejsi 2005 09.02.06, 07:43
            Przybylska ma klase? Przeciez to idiotka.. i zachowuje sie jak prostaczka.
            • Gość: :D:D:D Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 08:53
              kiedys myslalam ze Cichopek jest fajna ale kiedy ja spotkalam w jednym pubie w
              zakopanem stweirdzialm ze to jednak damulka ktora sadzi jest jest najwazniesza.
              Wlascicielowi baru powiedziala zeby kazal wszystkim schowac aparaty bo ona
              sobie tego nie zyczy. dziwne tylko ze nikt nawet nie probowal robbic jej zdjec.
              oczywiscie byla z tym fagasem od tancow
              • myszka243 Re: VIVA najpiękniejsi 2005 09.02.06, 09:19
                Co do Malaszyńskiego-zgadzam sie z tym wyborem w 100%-poprostu mój ideał:-)
                A do Cichopek nic nie mam, ale uwazam że były ładniejsze od niej, choćby
                wspominana juz Przybylska-trzeba przyznać buzie i figurke to ma super.
              • Gość: góralka Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:59
                O którym pubie w Zakopanem piszesz?
      • migdula Re: VIVA najpiękniejsi 2005 12.02.06, 18:15
        Naprawdę tak się zachwycasz Przybylską? nie rozumiem tego. te cięlęce oczka i wydęte wargi cie tak biorą? a Cchopkową mógłby wreszcie ktoś porządnie ubrać, a nie tylko te kiecki-bombki, w których wygląda fatalnie...
    • Gość: niuuniaa Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:10
      dla wszystkich ktorzy nie wiedza "który to jest ten Małaszyński" i dla tych
      ktorzy wiedza i chca sobie popatrzec :) -> www.pawel-
      malaszynski.pl/galeria1.htm
      • kurka.mala Re: VIVA najpiękniejsi 2005 09.02.06, 23:01
        Gość portalu: niuuniaa napisał(a):

> dla wszystkich ktorzy nie wiedza "który to jest ten Małaszyński" i dla tych
        > ktorzy wiedza i chca sobie popatrzec :) -> www.pawel-
        > malaszynski.pl/galeria1.htm

Aha! Marcin z "M jak miłość" (dawny chłopak Hanki z sierocińca), trzeba było
        tak odrazu! ;p No tak, najpopularniejszy serial, to trzeba było się podlizać ;)
        Rzeczywiście fajny facet, ale ja wiem czy taka rewelacja? Są przystojniejsi,
        ale jak narazie żaden przykład nie przychodzi mi do głowy.
    • jurek_dzbonie A ten Cichopek to kto? Chomik jakis? 09.02.06, 11:57
      Szczuplych kobiet juz w Polsce zabraklo?
      • coco-mademoiselle Re: A ten Cichopek to kto? Chomik jakis? 09.02.06, 15:07
        Małaszyński może byc- w sumie fajny z niego facet. Cichopek tez fajna babka ale
        jakoś nie przekonują mnie te jej "szczere" uśmiechy i "naturalność". Moim
        zdaniem mogłaby też wygrać Edyta Górniak, która przepięknie wyglądała na gali.
        Ogólnie wybór najpiekniejszych nie jest najgorszy.
    • Gość: noa Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 09.02.06, 15:16
      Ludzie przestancie... Pulchna to jest Joanna Bartel, a nie Kasia Cichopek!!!
      A ten kto powiedzial ze ma duzy biust ktory szpeci - to chyba nie widzial
      duzego, szpecacego biustu!
      Przybylska nie dorasta Kasi do pięt.
      Przybylska tylko umie robić karpika z ust i oczy niczym pięciozłotówki z
      wyrazem twarzy "jaka ja jestem głupiutka"
      Kasia natomiast potrafi sie usmiechnac. A nawet jesli ten usmiech nei do konca
      jest naturalny, to przynajmniej osładza atmosferę.
    • Gość: Gosiaczek Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.eia.pl 09.02.06, 15:49
      A mi Cichopka przypomina trochę downa. Jakąś taką dziwną twarz ma :/
      • Gość: natali Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: 80.51.159.* 09.02.06, 16:58
        Brawo Gosiaczku w koncu ktoś powiedzial prawde o Cichopek...!według mnie wsród
        nominowanych uroda wyróznia sie tez Weronika Rosati. Co wy na to?
        • agatka_to_ja Re: VIVA najpiękniejsi 2005 10.02.06, 07:48
          Cichopek jak down? porabało was?

a ROsati? stara - malenka.. tez mi pieknosc.. wypchane usta, ogromny tapir na
          łbie i zero oryginalnosci... do tego kilo tapety na pysku - ależ gwiazda....
      • Gość: natali Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: 80.51.159.* 09.02.06, 16:58
        Brawo Gosiaczku w koncu ktoś powiedzial prawde o Cichopek...!według mnie wsród
        nominowanych uroda wyróznia sie tez Weronika Rosati. Co wy na to?
    • angie777 Re: VIVA najpiękniejsi 2005 09.02.06, 23:08
      kiara80 napisała:
      Małaszyński jak zwykle uroczy, Cichopek skromna i sympaytczna,Torbicka zupełnie
      się zblamiła i tylko Boguś jak zwykle trzymał fason ;D
      • Gość: fdgdsfghfg Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:12
        Rosati niby kasiasta, a kolejny raz w tej samej kiecce i tej samej pudlowatej
        fryzurze....
        • Gość: aneczka Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.eia.pl 10.02.06, 15:51
          Cichopek tez po raz kolejny wystąpiła w te sukni :P
          • dr.rocco Re: VIVA najpiękniejsi 2005 10.02.06, 16:16
            Nedza w tym kraju , gdzie te piekne kobiety ktorych tu ponoc pelno ?
          • agatka_to_ja Re: VIVA najpiękniejsi 2005 10.02.06, 18:26
            Cichopek byla PIERWSZY RAZ w tej sukience... ona ostatnio nosi podobne "fasony"
            kiecek, stad to wrazenie...
            • Gość: Lacomia Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 18:29
              <Cichopek byla PIERWSZY RAZ w tej sukience> a skad wiesz? bylas na kazdej
              imprezie na której ona była czy jak :>
              • agatka_to_ja Re: VIVA najpiękniejsi 2005 10.02.06, 18:54
                bo gwiazdy NIE ZAKLADAJA dwa razy tej samej kiecki, a juz NA PEWNO nie na
                impreze, gdzie WIADOMO, ze dostanie główna nagrode.
                • Gość: Aneczka Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.eia.pl 11.02.06, 15:28
                  W takim razie Cichopek nie jestgwiazdą bo pokazala sie nie raz w swoich kreacjach :P
                  • Gość: marika Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 11.02.06, 15:38
                    a Rosatti to co? moze 1 raz miala tę sukienke?
                    agata... nie lubie Cie!
                    • agatka_to_ja Re: VIVA najpiękniejsi 2005 11.02.06, 15:45
                      Gość portalu: marika napisał(a):

> a Rosatti to co? moze 1 raz miala tę sukienke?
                      > agata... nie lubie Cie!

mnie nie lubisz? a czemu?
                      • Gość: marika Re: VIVA najpiękniejsi 2005 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 11.02.06, 15:56
                        bo jestes uparta... choc nie masz racji :P
                        • agatka_to_ja Re: VIVA najpiękniejsi 2005 11.02.06, 16:04
                          nie mam racji? dlaczego?
                  • agatka_to_ja Re: VIVA najpiękniejsi 2005 11.02.06, 15:44
                    Gość portalu: Aneczka napisał(a):

> W takim razie Cichopek nie jestgwiazdą bo pokazala sie nie raz w swoich
                    kreacja
                    > ch :P

dowody prosze!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka