Dodaj do ulubionych

okropne....modelki

19.11.02, 10:28
Cześć Cosmo i cześć wszystkim!!!
Chciałam tylko powiedzieć, że straszliwie mi się nie podobają modelki Cosmo
(nie chce nikogo urazić)
Może ja mam inny gust, albo co.... ale nie mogę oglądać tego działu o modzie
i drrooooogich ubrankach, które nie zbyt atrakcyjne kobiety maja na sobie.

A jak wy sądzicie????
Obserwuj wątek
    • Gość: Żanetin&Efi Re: okropne....modelki IP: *.ds15.agh.edu.pl 10.12.02, 22:40
      Masz ŚWIĘTĄ RACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
      One naprawde sią brzydkie, ja nie wiem jak takie "coś" zostaje
      modelką...ostatnio jakś albinoska była, białe to takie, zero wdzięku i urody, i
      jak nam mają sie podobać ich ciuchy jak one je szpecą....
      • Gość: kropka Re: okropne....modelki IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.02, 20:58
        nie marudzcie, wole ogladac brzydkie dziewczyny (choc wg mnie sa one ladne) niz
        jak mam sie dolowac bo wszedzie wokol widze te sex bomby. Nie po to kupuje
        gazete aby sie zdolowac. Zreszta Cosmo mnie wkurza, bo ja jestem kobieta z krwi
        i kosci, a nie lalka majaca super sex, super cialo i super duzo kasy aby sobie
        na ten luksus pozwolic. Ale wole juz Cosmo niz jakas Pania domu.
      • Gość: CrAzY(AgA) Re: okropne....modelki IP: *.rzeszow-staszica.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 14:51
        Jak fajnie, ze ktoś to wreszcie zauważył. Zdaża mi się kupować Cosmo i
        zazwyczaj przeglądam strony z modą,to zawsze dochodzę do wniosku, że Cosmo
        korzysta z kiepskiej agencjii. Te panny naprawde są nie za rewelacyje. MOże co
        niektóre mają orginalny wygląd(np.albinoska)ale nic poza tym.
    • sweetwitch Re: okropne....modelki 11.12.02, 23:24
      Czemu okropne? Po prostu to sa normalne kobiety. Nie mozna tak oceniac. Jesli
      chcesz ogladac jakies lalki, to znajdz sobie jakas inna gazete. Mi to nie
      przeszkadza. Wrecz przeciwnie. Mi sie to podoba. To jest dowod pokazujacy, ze
      kazda kobieta ma szanse. Nie tylko piekne.
    • Gość: ? Re: okropne....modelki IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 13.12.02, 01:45
      kinga_z_wawy napisała:

> Cześć Cosmo i cześć wszystkim!!!
      > Chciałam tylko powiedzieć, że straszliwie mi się nie podobają modelki Cosmo
      > (nie chce nikogo urazić)
      > Może ja mam inny gust, albo co.... ale nie mogę oglądać tego działu o modzie
      > i drrooooogich ubrankach, które nie zbyt atrakcyjne kobiety maja na sobie.
      >
      > A jak wy sądzicie????

hahaha - jak czytasz cosmo i traktujesz je powaznie to juz jest to dowod
      powaznego uszkodzenia mozgu. Nie dziwie ci sie, ze nie podobaja ci sie zwykle
      (czyli brzydkie) kobiety.
    • Gość: elitte Re: okropne....modelki IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 17:22
      CHYBA TROSZECZKE PRZESADZASZ. NA SZCZĘŚCIE ODCHODZA CZASY PANOWANIA TLENIONEGO
      BLONDU I SILIKONU. LICZY SIE NATURA I ORYGINALNOŚĆ.SAMA JESTEM MODELKĄ I NIE
      UWAŻAM SIĘ ZA PIĘKNOŚĆ, ALE WIEM ŻE MOJA URODA JEST ORYGINALNA I JEDYNA W SWOIM
      RODZAJU. LICZY SIE TO "COŚ", CO KAŻDA NAS POWINNA W SOBIE ODNALEŹĆ. POZA TYM
      CHYBA NIE KUPUJESZ COSMO, ŻEBY POPATRZEĆ NA PANIENKI? pozdrawiam
      • Gość: ROBERT DO AUTORKI IP: *.chello.pl 30.01.03, 15:06
        hej lala! ciekawe jak ty wygladasz? pewnie i tak nie dorastasz im do piet, wiec
        tak leczysz swoje kompleksy - ZALOSNE!!!!!
        • Gość: P. Do Roberta IP: *.abo.wanadoo.fr 30.01.03, 22:27
          Gość portalu: ROBERT napisał(a):

> hej lala! ciekawe jak ty wygladasz? pewnie i tak nie dorastasz im do piet,
          wiec tak leczysz swoje kompleksy - ZALOSNE!!!!!

Sam jestes zalosny!
          Mi tez sie niektore modelki z Cosmo nie podobaja, a jestem wysoka, naturalna
          blondynka, mam niebieskie oczy, wymiary: 90/70/89 i mezczyzni sie za mna
          ogladaja na ulicy. To, ze cos sie komus podoba albo nie, to jest sprawa gustu.

P.
          • Gość: ROBERT do p IP: *.chello.pl 31.01.03, 12:50
            masz 70 cm w talii? to chyba czas na odchudzanie, co? ps ciebie i tak by do
            cosmo nie wzieli...
            • Gość: I Re: Do Roberta IP: 157.25.164.* 31.01.03, 13:23
              Ciekawa jestem ile Ty masz w talii, przyjemniaczku! Jak Cię nie stać na
              kulturę, to znajdź jakiś portal dla "Misiów Kolorowych", i nie obrażaj kobiet
            • ryanoconnell Re: do p 31.01.03, 21:06
              Chłopczyku! Pani z geografii dała Ci dwuję i się teraz wyżywasz? Na pole,
              ziemniaki kopać!
              • Gość: ulka Re: do p IP: *.chodakow.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 00:55
                powiem tylko ze jestes zalosna. w glebi duszy zazdroscisz tym modelka tylko nie
                potrafisz sie do tego przyznac. chciala bys wygladac tak jak one a to ze nie
                jestes tak ladna, albo i wogole nie jestes ladna usilujesz zaglusic sama sobie
                wmawiajac ze nie chciala bys tak wygladac. ja moze tez nie jestem super piekna,
                chuda i na pewno na modelke sie nie nadaje, ale przynajmniej potrafie to
                przyznac przed soba i przed innymi. a to ze jestem normalna dziewczyna i mam
                troche cialka ;P i tak nie przeszkadza mi w kontaktach z mezczyznami bo chyba
                cenia we mnie to jaka na prawde jestem. zreszta sama nie wiem co we mnie
                widza...ale dzieki bogu widza :) Pozdrawiam wszystkich
                • martyna76 Re: do ulki 06.02.03, 22:24
                  Gość portalu: ulka napisał(a):

> powiem tylko ze jestes zalosna. w glebi duszy zazdroscisz tym modelka tylko
                  nie potrafisz sie do tego przyznac.

A Skad wiesz??? Znasz te dziewczyne??? Nie znasz! To nie wygaduj glupot.

> chciala bys wygladac tak jak one a to ze nie jestes tak ladna, albo i wogole
                  nie jestes ladna usilujesz zaglusic sama sobie wmawiajac ze nie chciala bys tak
                  wygladac.

O matko boska, pani psycholog sie znalazla. Co ty tu bredzisz? Masz zdjecie tej
                  dziewczyny, ze wiesz jak ona wyglada? Twoje domysly sa gowno warte.
                  I jakbym ja np. miala wygladac jak niektore z tych modelek to bym sie chyba
                  pociachala z rozpaczy zyletkami. Niektore sa tak przerazliwie chude, blade i
                  denne, ze doslownie jak trupki z kostnicy. A ubrania wisza na nich jak worki.
                  I nie mowie, ze wszystkie, ale niektore.

> ja moze tez nie jestem super piekna, chuda i na pewno na modelke sie nie
                  nadaje, ale przynajmniej potrafie to przyznac przed soba i przed innymi.

To sie ciesz. A inne dziewczyny zostaw w spokoju, bo kazdy ma prawo do wlasnego
                  zdania jesli chodzi o zamieszczane zdjecia.

> ...cenia we mnie to jaka na prawde jestem.
                  zreszta sama nie wiem co we mnie
                  widza...

Jak cie czytam to tez nie wiem, co w tobie widza.
    • Gość: josephine Re: okropne....modelki IP: 213.216.82.* 07.02.03, 14:26
      Mi bardziej przeszkadza to ze wszystkie modelki wygladaja tak samo a przeciez
      kazda przecietna kobieta czyms sie rozni, jedna ma szersze biodra druga
      mniejszy biust. Dlaczego wszystkie mamy wygladac tak samo skoro kazda z nas
      jest inna, poza tym to takie zdjecia sa czesciowo odpowiedzialne za
      odchudzajace sie 9 latki dla ktorych dieta konczy sie bulimia i anoreksja a
      te "piekne" kobiety na wybiegach przeciez one nawet sie juz nie usmiechaja
      krocza wychudzone z pogrzebowa mina i otepieniem w oczach, nie takiego
      przykladu ani zycia chce dla mojej corki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka