Dodaj do ulubionych

samotny wypad na disco????

17.02.06, 16:47
Jestem dwudziesto-paro letnia babeczką, stateczną, wykształconą, zaradną itd
itd. takich mam też przyjaciół. Jednak pod skóra drzemie we mnie diabeł
domagający się wyszalenia co jakiś czas. No i niestety mam problem. Bo
wybrałabym sie dziś na disco, straaaasznie mi sie chce!!!! Pilnie potrzebuje
się wytańczyć do bólu!!! Ale właśnie ci moi stateczni, spokojni znajomi nie
bardzo pałają chęcia wypadu do clubu. A moja kumpela od wypadów na disco też
nie moze :((

I stąd moje pytanie!! Co myślecie o samotnym wypadzie na disco? Czy to
wypada, tak sama?? No i czy to bezpieczne? I czy babeczka bawiąca się sama
nie wygląda dziwnie? Wiadomo, kiedy jestem z towarzystwem też momentami
tańcze sama, ale to co innego!! A ze dobry club jest nie w moim mieście więc
i żadnych znajomych tam raczej nie będzie! No i faceta obecnie nie mam więc
ta opcja też odpada! Jej tak bym sie wyszalała .....

Obserwuj wątek
    • viviannaa Re: samotny wypad na disco???? 17.02.06, 16:50
      Ja ostatnimi czasy tez tak mam z moimi znajomymi,a konkretnie z
      kolezankami.Chcialabym isc babska paczka sie pobawic,a one prawie zawsze sie
      wykrecaja bo to bo tamto.Szkoda gadac.
      • buska123 Re: samotny wypad na disco???? 17.02.06, 16:59
        dokładnie!!!
        A nie zamierzam się desperacko do kogoś kogo słabo znam przyklejać na doczepkę!!
        Kurde .... :/
        • viviannaa Re: samotny wypad na disco???? 17.02.06, 17:02
          Rozumiem.Ja nieraz tez mialam chetke isc gdzies,a tu totalna lipa,bo nikt nie
          mial ochoty.Zwlaszcza jak bylam mlodsza strasznie mnie to wkurzalo.
        • Gość: Ina Re: samotny wypad na disco???? IP: *.206.112.80.telsat.wroc.pl 17.02.06, 17:02
          Ja bym raczej sama nie szła. Nie dlatego, że nie wypada tylko po prostu ze
          wzgledów bezpieczeństwa. Przeciez jak pójdziesz sama to nawet nie będziesz miała
          gdzie torebki zostawić. Nie mówiąc już o zaczepoiających, podpitych facetach,
          czy pigułce gwałtu, którą ktoś ci może dodać do piwa jak będziesz w toalecie.
          • buska123 Re: samotny wypad na disco???? 17.02.06, 17:08
            no i własnie dlatego sie zastanawiam nad tym faktem!!

Szczerze to już kiedyś tak zrobiłam, ale było to parę dobrych lat temu. W
            wakacje, wszyscy gdzies pojechali, a ja zostałam sama no i nie wytrzymałam w
            domu i wybrałam się na disco, ale w moim mieście, więc pełno tam było znajomych
            twarzy i ostatecznie nie bawiłam sie sama.
            No i teraz też mnie korci ...
    • viviannaa Re: samotny wypad na disco???? 17.02.06, 17:32
      Lepiej nie idz sama.Przyczepi sie jakis podpity koles i nie bedziesz miala
      udanej zabawy.
    • spin_spin_sugar Re: samotny wypad na disco???? 17.02.06, 17:35
      też mam taki dylemat, ale w końcu sie przełamię:)))
      • viviannaa Re: samotny wypad na disco???? 17.02.06, 17:37
        A ja sie tak ostatnio zastanawialam czy tylko ja mam takie "problemy" clubowe z
        kolezankami.widze,ze nie:-)
        • Gość: sylwek Re: samotny wypad na disco???? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.02.06, 18:48
          a ja byłam kiedys sama, tzn. zmienilam klub, bo w tym w ktorym byłam ze
          znajomymi nie podobała mi sie muzyka, wiec rzuciłam hasło, zebysmy moze sobie
          poszli,ale nikt nie podjał tematu, wiec stwierdziłam, ze nie bede siedziała jak
          pajac i wyszłam, poszlam do innego klubu (fakt, ze całkiem niedaleko tamtego) i
          bawiłam sie swietnie
          na poczatku napiłam sie przy barze i poszłam szalec na parkiet, no ale fakt, ze
          byłam w tym klubie tysiac razy sprawił ze jakos nie czulam niebezpieczenstwa,
          tanczyłam sama, ale przeciez nikt nie wiedziedział ze sama tu przyszłam, a po
          niedługim czasie spotkałam starch znajomych:) i dopiero sie bibka rozkreciła
    • buska123 Re: samotny wypad na disco???? 18.02.06, 10:39
      no i w końcu nie wybrałam się na disco wczoraj ...
      ... ale moze dziś jak się odważę ... ;))))

Jesli przez przypadek zaglądnie tu jakis facet, to wyraźcie faceci swoje opinie
      na ten temat!!! Co myślicie o babeczce, która sama wypuszcza sie do clubu?? W
      sumie całkiem ciekawy to temat, bo faceci nie maja z tym problemu, ale laska
      sama w lokalu (czy to przy stoliku czy barze)jest chyba zadkością!!! Bo nie
      wypada, bo to chyba jakaś desperatka, bo ......!!

Na powyższym przykładzie widac ze my kobiety wcale nie jesteśmy takie wolne i
      wyzwolone jakbysmy tego chciały ... W sumie nam wolno, ale nie zrobimy tego bo
      obawiamy sie reakcji otoczenia. Cholerka :/
      • Gość: facet Re: samotny wypad na disco???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 11:23
        Tak, Polki sa dość zahamowane w swoim postępowaniu. Ja jak idę na disco sam to
        próbuję sobie jakąś kobitkę wyhaczyć, tylko jest jeden problem : babki właśnie
        nie chodzą same tylko grupami i potem jedna drugiej przeszkadza jak się jakiś
        facet zbliża. Zazdrosne są. W hiszpanii babki są batrdziej otwarte. Wiem bo
        byłem
    • Gość: Natalka 66 Re: samotny wypad na disco???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 11:20
      No możesz iść sama tylko, że gwarantuję ci że napewno jakiegoś rozognionego
      faceta złapiesz i się od ciebie nie odczepi. Będziesz miała problem z nim, a
      jak sama też wypijesz to może przecież po disco dojść do seksu a to już
      niebezpieczne jest z nieznajomym bo możesz jakieś choróbsko złapać. Także
      ostrożnie z takimi samotnymi wypadami.
    • Gość: Caramel Re: samotny wypad na disco???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 17:58
      Nie poszłabym sama.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka