Dodaj do ulubionych

Banalne pytanie....

20.03.06, 16:54
Hmm nie zaczełam współzycia ale jestem na etapie hmm odwaznych pieszczot:D
robimy wszystko tylko nie uprawiamy sexu...
ostatnio sie razem kapalismy, woda nie była gorąca a letnia...
w wannie troche sie piescilismy itede.. pozniej on dotykał TAM mnie...
czy to mozliwe aby plemniki dostały sie w jakis sposob do mojej pochwy??
wiem ze to dziecinne ale w gruncie rzeczy to mnie to ciekawi ... nie
widziałam aby ktos o to pytał albo moze przeoczyłam:PPP
Obserwuj wątek
    • Gość: karinka Re: Banalne pytanie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:56
      wiesz to wszystko zależy od tego czy on miał wytrysk...
      jeśli nie to raczej nie masz się czego obawiać:)
      pozdrawiam
      • cienmotyla Re: Banalne pytanie.... 20.03.06, 16:58
        wiesz ale jak sie "nim" bawiłam to troche "wyleciało"
        jeeesuu jakie to skomplikowane słownictwo:PPP
        bo w koncu nie trzeba miec wytrysku zeby plemniki na zewnatrz sie wydostały
        prwda??
        • agatka_to_ja Re: Banalne pytanie.... 20.03.06, 17:14
          Nie do konca.. przed wytryskiem wydostaje sie plyn ejakulacyjnym, w ktorym
          znajdują sie plemniki..
          ALe plemniki zyją dlugo w SPRZYJAJĄCYCH warunkach, w niesprzyjajacych
          króciutko... mimo to z takimi "zabawami" nalezy uwazac.. nie musi dojsc do
          pelnego stosunku, zeby zajsc w ciaze, wystarcza czasem pieszczoty, podczas
          ktorych sperma dostanie sie w okolice pochwy.
          • Gość: liss Re: Banalne pytanie.... IP: 195.136.99.* 22.03.06, 19:00
            ||zeby zajsc w ciaze, wystarcza czasem pieszczoty, podczas
            ktorych sperma dostanie sie w okolice pochwy.||

Hmmm..słyszałem że do zapłodnienia dochodzi w macicy...a tu okazuje się,że w
            okolicy pochwy....ciekawe!
            • agatka_to_ja Re: Banalne pytanie.... 22.03.06, 19:15
              Gość portalu: liss napisał(a):

> ||zeby zajsc w ciaze, wystarcza czasem pieszczoty, podczas
              > ktorych sperma dostanie sie w okolice pochwy.||
              >
              > Hmmm..słyszałem że do zapłodnienia dochodzi w macicy...a tu okazuje się,że w
              > okolicy pochwy....ciekawe!

Żeby uszczegółowić - do zaplodnienia do chodzi w JAJOWODZIE..a potem
              zaplodnione jajeczko wedruje do macicy... A zeby doszlo do ciazy wystarczy
              wytrysk w okolice pochwy - plemniki znaja droge do macicy, do jajowodu i
              jajeczka i kiedy jest sprzyjajacy ku temu moment (dni plodne), jest
              wystarczajaco blisko ( np. wejscie do pochwy) i plemniki sa wystarczajaco
              silne - moze dojsc do zaplodnienia... dlatego historia i medycyna zna
              prszypadki DZIEWIC w ciazy, ktore tylko "dosc mocno" piescily sie z chlopakiem.

• Gość: cienmotyla Re: Banalne pytanie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 19:39
                agatko bo sie zaczne bać:PPP
                • agatka_to_ja Re: Banalne pytanie.... 22.03.06, 19:45
                  cieniumotyla: ty sie nie bój :) tylko miej swiadomosc, w jaki sposob mozna
                  zajsc w ciaze i uwazaj.. i sie zabezpieczaj.. bo nic gorszego, jak brak wiedzy
                  w tym temacie, a potem zdziwienie "ojej, jestem w ciazy, jak to mozliwe?"..
                  albo jeszcze gorzej - po kazdym stosunku, czy pieszczotach latanie do
                  ginekologa po postinor - a potem zdziwienie, ze rozwalony hormonami organizm
                  szaleje.
                  • cienmotyla Re: Banalne pytanie.... 22.03.06, 20:58
                    agatko a Ty mi powiedz jedno...
                    bo tak sie zastanawiałam nad tym...
                    jesli sie zdarzy ze bede miała obawe ze jestem w ciazy (OBY NIGDY) i bede
                    chciała wziać te tabletke PO to gdzie mam sie zgłosić do ginekologa??
                    bo jakbyłam pierwszy raz niedawno i jakna razie ostatni to rejestrowałam sie a
                    wizyte miałam dopiero 1,5 miecha pozniej.
                    czy to trzeba isc gdzies na pogotowie albo prywatnie zeby dostać taka
                    tabletke?? i zeby szybko mnie lekarz przyjął???? aha i czy za te tabletke cos
                    sie płaci???
                    • agatka_to_ja Re: Banalne pytanie.... 22.03.06, 21:29
                      HMM... wtedy trzeba udac sie jak najszybiej do ginekologa.. jakiego? najlepiej
                      prywatnego - ale zaplacisz za wizyte... taka tabletka kosztuje okolo 60 zl..
                      ale PRZZESTRZEGAM cie przed braniem tego świnstwa - to tabletka, ktora zawiera
                      bardzo duza dawke hormonów i moze hormonalnie bardzo rozchwiac organizm.
                      Zdecydowanie lepiej myslec o zabezpieczeniu PRZED stosunkiem, a nie PO.. tym
                      bardziej, ze postinor tez bywa zawodny - nieraz czytalam na forum watki
                      dziewczymn, ktore maja dzieci po zazyciu postinoru. Naprawde zdecydowanie
                      lepiej jest pamietac o paczce prezerwatyw lub zdecydowac sie na tabletki. A
                      przede wszystkim nie dawac sie ponieść "CHWILI" - "bo on byl napalony, ja tez,
                      kochalismy sie i teraz boje sie, czy nie jestem w ciazy"... chwila namietności
                      bywa przyjemna, ale po niej schiza ciazowa i strach trwa przez kilkanascie
                      dni...
                      acha.. no i miedzy bajki wlozyc kalendarzyk i stosunek przerywany : z tych
                      pseudometod antykoncepcyjnych pochodzi polowa Polaków.
                      • cienmotyla Re: Banalne pytanie.... 22.03.06, 21:40
                        hehe no czytałam o tych metodach :PP
                        niii my stwierdzilismy ze jak juz zaczniemy współzyc to ja bede uzywa
                        plasterków a on prezerwatyw...
                        wole mieć 99,9% pewnosci niz 98% :)
                        fakt ze kasa bedzie leciała
                        ale za przyjemnosc sie płaci:))) i to nie tylko w agencji:D:D:D
                        dzieki agatko za odpowiedz:)
                      • Gość: mysha Re: Banalne pytanie.... IP: *.hos.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 13:01
                      • Gość: mysha Re: Banalne pytanie.... IP: *.hos.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 13:02
                        jezeli chodzi o tabletki PO, to moze ci ja wypisac kazdy lekarz, bo nie sa one
                        szkodliwe, a moga pomoc, wiec jezeli zdarzy wam sie taka wpadka, to mozesz isc
                        do najlblzszego szpitala, i jakiego kolwiek lekarza, i on MUSI ci wypisac
                        • agatka_to_ja Re: Banalne pytanie.... 02.04.06, 18:27
                          tabletki PO nie sa szkodliwe?
                          SĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ!!!!!!!!!!!!!!
                          Bo zawieraja bardzo duza dawke hormonu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a kazdy lekarz NIE MA OBOWIAZKU wypisywac recept spanikowanej gó..arze, ktora
                          łyka postinor jak dropsy!!!!!!!!!!
                          lekarz moze, ale NIE MUSI wypisywac recept!!!!!!! bo nie jest "chlopcem na
                          posylki" tylko lekarzem!!!!!!!!!
                          • cienmotyla Re: Banalne pytanie.... 03.04.06, 00:19
                            agatko nie denerwuj sie:)
                            ja sie tylko pytam:))
                            bo nie wiem,a kto pyta nie bładzi:))
                            • agatka_to_ja Re: Banalne pytanie.... 03.04.06, 07:48
                              ja sie nie denerwuje na ciebie.. ja sie denerwuje na panny, ktore mowia =, ze
                              postinor jest taki cool i jazzy i smaczny jak dropsy.
    • bexa1 Re: Banalne pytanie.... 20.03.06, 16:58
      :-)żeby się dowiedzieć czy to jest w ogóle możliwe,musiałabyś pogadać z
      kobietami, które w ten sposób zaszły w ciążę, czyli w wannie.To jeszcze zależy
      jaka była temperatura wody,może się ugotowały lub potopiły;)
      Ja kąpałam się tak wiele razy i w ciążę nie zaszłam.
      • Gość: ona Re: Banalne pytanie.... IP: *.range86-140.btcentralplus.com 20.03.06, 18:49
        a wogole zacznijmi od tego czy jestes dziewicom bo jak tak to problem z glowy
        • Gość: ona poprawka IP: *.range86-140.btcentralplus.com 20.03.06, 18:50
          dziewica* zacznijmy*
    • Gość: miszka74 Re: Banalne pytanie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 18:32
      ;)))) może zaloguj sie tutaj jak już zaczniesz współżycie dziecino
    • Gość: ada Re: Banalne pytanie.... IP: 87.206.206.* 20.03.06, 18:33
      co za bezsens, przecież w wodzie sperma ulega rozcieńczeniu a co za tym idzie
      plemniki umierają, ten płyn jest po to żeby je chronic, a jak nie ma ochrony
      to .....wiadomo
    • Gość: Eastwood Re: Banalne pytanie.... IP: *.pro-internet.pl 20.03.06, 18:45
      Obawiam się że plemniki dostały sie w jakiś sposób do Twojego muzgu :-(. Ile
      razy można wałkować temu podobne kwestie. Kup sobie Bravo, czy cos w tym stylu,
      a nie trujesz d...
      • Gość: ada Re: Banalne pytanie.... IP: 87.206.206.* 20.03.06, 18:50
        Gość portalu: Eastwood napisał(a):

> Obawiam się że plemniki dostały sie w jakiś sposób do Twojego muzgu :-(. Ile
        > razy można wałkować temu podobne kwestie. Kup sobie Bravo, czy cos w tym
        stylu,
        >
        > a nie trujesz d...

hehehehehehehe dobre...pozdrawiam
        ps.i może karnecik na kilka darmowych wizyt w przedszkolu
        • iris6 Re: Banalne pytanie.... 20.03.06, 19:49
          Ja rozumiem Twoje obawy.nie martw się ,musiałabyś mieć wyjątkowego
          pecha.Odpowiedzi specjalistów na ten temat i na wiele podobnych wątpliwości
          możesz znależć na stronie durexa.Polecam i pozdrawiam.
        • Gość: monika Re: do eastwood IP: *.ipt.aol.com 20.03.06, 20:20
          <<Gość portalu: ada napisał(a):

<<ps.i może karnecik na kilka darmowych wizyt w przedszkolu

i slownik ortograficzny :)

mózg, nie "muzg"
    • Gość: gosia z bravo Re: Banalne pytanie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 20:07
      Motylku! Nie martw sie ! zajscie w ciaze nie jest takie proste! gdyby tak bylo
      ze zachodzi sie w ciaze od wspolnej kapieli albo od siadania na desce klozetowej
      itp. to wiekszosc dziewczyn wciaz chodzilaby z brzuszkiem :))
      • cienmotyla co juz sie burzycie?? 20.03.06, 21:28
        jejku spytac sie nie mozna??
        co tak od razu krytyka poleciała...
        dobrze wiem na czym polegaja te sprawy
        ale tak jak napisałam woda była nie goraca a letnia a on mnie TAM dotykał i to
        nie tak jak dzieci w przedszkolu...
        no ale dzieki...
        mi tez sia jakos tak wydawało ze w wodzie to te plemniki nie moga przezyc ale
        ja wiem ze ja mam pecha heheh i "wszystko sie moze zdarzyć"
        dzieki tym którzy odpowiedzieli z sensem:)))
    • libertine21 Re: Banalne pytanie.... 21.03.06, 13:08
      plemniki po kontakcie z woda umieraja wiec nie masz za zbytnio co sie martwic a
      nie lepiej brac tabletek po co tyle strachu
      • Gość: cienmotyla Re: Banalne pytanie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 14:01
        ale ja nie chce brac tabletek bo po pierwsze to sie jeszczenie kochamy, po
        drugie musiałabym chodzic do ginekologa a po trzecie sa drogie no i my nie
        widujemy sie na tyle czasto aby były mi potrzebne...
        hmm ale dzieki za odp:)
        • libertine21 Nie podszywaj sie pod inne osoby 21.03.06, 14:04
          NIE PODSZYWAJ SIE POD CIENMOTYLA!!!
          • cienmotyla Re: Nie podszywaj sie pod inne osoby 21.03.06, 16:41
            hehe ale to ja byłam:PPP hehe
    • jurek_dzbonie Re: Banalne pytanie.... - banalna odpowiedz 21.03.06, 14:21
      Plemniki swietnie sobie radza w letniej wodzie. Jesli sie piesciliscie to na
      100% dostaly sie tam gdzie trzeba.
      • libertine21 Re: Banalne pytanie.... - banalna odpowiedz 21.03.06, 14:25
        bzdura!!! wyedukuj sie lepiej a nie pieprzysz glupoty czubku
        • cienmotyla Re: Banalne pytanie.... - banalna odpowiedz 21.03.06, 16:43
          dupek az mi serce skoczyło:PP hehale u mnie w rodzinie (z tego co słyszałam)
          kobiety ktore sa w ciazy od razuy nastepnego dnia po zapłodnieniu zle sie czuja
          i maja typowe objawyciazy:PP heh wiem ze to nie jest sposób aby to sprawdzic
          ale tak tylko pisze...
          ciekwe jak jest u innych...:PP
    • kamako Re: Banalne pytanie.... 22.03.06, 15:28
      Na to samo by wyszło gdyby jakiś chłopak spuścił sie do jeziora a dziewczyny
      które by sie tam kompały zaszłyby w ciąże... Troche to mało prawdopodobne,
      prawda??
      • cienmotyla Re: Banalne pytanie.... 22.03.06, 15:56
        hehe wanna jest mniejsza:PPP i w jeziorze sie nie dotykalismy ale w wannie:)))
    • she.he Re: Banalne pytanie.... 22.03.06, 21:21
      cieniu jeśli mają w swoich witeczkach motor od supertrucka to może tak.
      przebycie w wannie dla plemnika takiej odległości to jak przelecieć z jednego
      gwiazdozbioru do drugiego dla człowieka i zakończyć tą operację wrzutem piłki
      do kosza na obcej planecie. Więc odpowiedź już znasz. To tak jakby pytać się,
      czy od miłości francuskiej też można zajść w ciążę. Można jeśli później się
      będziecie całować a on zrobi Ci dobrze ustami. To też w wypadku
      natychmiastowym ;))). To też żart.
      No ale cieszymy się, że masz duuużą wannę i zazdrościmy.
      • cienmotyla Zmienimy wanne na prysznic:PP haha 22.03.06, 21:33
        czy to nie dobr pomysł??
        taki mały zarcik:PPP
    • alter50 Re: Banalne pytanie.... 22.03.06, 22:31
      jasne plemiki potrafie nawet obejśc całe miasto i trafią tam gdzie trzeba
      • cienmotyla Re: Banalne pytanie.... 22.03.06, 22:35
        no no i biegaja szybciej niz ty stoisz:PP
        • alter50 Re: Banalne pytanie.... 22.03.06, 22:36
          leżysz jeszcze przecież,gdzie tak szybko chcesz uciekać
    • renebenay Re: Banalne pytanie.... 03.04.06, 01:23
      Bez przesady bo w wodzie plemniki gina i szczegolnie jak jest troche mydla czy
      szamponu a tak pozatem bawcie sie dobrze bo zycie jest potwornie za krotkie i
      pomyslcie oboje o zabezpieczeniu.Duzo slonca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka