Dodaj do ulubionych

analnie????

20.04.06, 17:14
Mój chło9pak strasznie naciska mnie abym zaczęła uprawiać z nim sex analny.
Nie powiem żebym była jakąś świętoszką ale już raz kiedyś próbowałam i
strasznie mnie bolało... nawet kilka dni po odczuwałam skutki tej
niefortunnej sytuacji!!;( Czy wy dziewczyny mozecie mi cos poradzic?? Może
znacie jakies sekrety by sex analny był przyjmny i dawał satysfakcję również
i kobiecie!!
Obserwuj wątek
    • Gość: sxxs Re: analnie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 17:22
      ja jeszcze jestem dziewica... ale wg mnie nie powinnas robic czegos co nie
      sprawia Ci przyjemnosci, czego nie lubisz i jescze sa skutki uboczne
      • ciukrulka Re: analnie???? 20.04.06, 17:27

rozmawialiśmy z moim chłopakiem na ten temat ale powiedziałam że nie mam ochoty tego próbować ( a uwielbiam eksperymenty ) jeżeli nie jesteś w 100% przekonana że tego chcesz to tego nie rób. rób to na co masz ochote
    • motylek0077 Re: analnie???? 20.04.06, 18:41
      a ja Ci odpowiem na Twoje pytanie(chociaz dziewczyny maja racje)...no na
      poczatku to boli i mozna powiedziec nawet ze bardzo ale to zalezy kazdy odczuwa
      inaczej,mnie w kazdym badz razie bolało,ale wpadłam na to zeby kupic jakis
      lubrykant...wtedy jest slisko i łatwiej wchodzi mniej boli i w ogole i po czasie
      juz sie rozkrecasz...odbyt zaczyna sie przyzwyczajac i w rezultacie juz tak nie
      boli,praktycznie w ogole takze jak juz bedziecie to robic czesciej to wydaje mi
      sie ze bedziesz czerpac z tego przyjemnosc.przynajmniej ja tak amm,ale jesli nie
      masz na to ochoty to sie nie zmuszaj do niczego,przeciez to nie jest obowiazek,a
      jak chłopka kocha to to zaakceptuje.
      • Gość: Selan Re: analnie???? IP: *.asta-net.com.pl 20.04.06, 19:10
        Motylku, zgadzam się z Tobą. Żadna z nas nie powinna się do niczego zmuszać, a
        tym bardziej w łóżku. Przyznam, że dobry lubrykant działa cuda. Chociaż może
        trudno w to uwierzyć, sex analny jest w pewien sposób stymulujący i
        podniecający. Moim zdaniem jest to nawet bardziej intymne od zwykłego sexu, bo
        najpierw trzeba facetowi całkowicie zaufac, że nie sprawi Ci bólu.
        • rrose7 Re: analnie???? 20.04.06, 19:18
          *jakie skutki uboczne??!!
          *to prawda jest przyjemny a boli tylko wtedy, gdy dostatecznie się nie
          rozluźnisz, wtedy nawet żaden lubrykant nie potrzebny!
          ps. powodzenia:) !!!
          • Gość: iga Re: analnie???? IP: *.it-net.pl 20.04.06, 19:26
            skutki uboczne w postaci popękania skóry wokół i dość długiego gojenia (trzeba
            bardzo dbać o higienę w tym miejscu!) swoją drogą - nie boli jeśli jest się
            bardzo podnieconą;) i śliską oczywiście a w czasie wchodzenia nie na siłę..
            • Gość: ana Re: analnie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 20:02
              Skutki uboczne w postaci szwankujących zwieraczy...
              • rrose7 Re: analnie???? 20.04.06, 20:05
                w takim razie to nie w każdym przypadku tak sie zdarza jak Wam dziewczyny
    • Gość: +/- Re: analnie???? IP: *.214.57.34.coditel.net 20.04.06, 21:39
      Duzo,duzo lubryfikantu,dobrej gry wstepnej i bedzie ok nastepnym razem..

PS...a "z drugiej strony" jak dorzucicie jeszcze maly wibratorek to bedzie na
      pewno cudoownie!
    • Gość: iga Re: analnie???? IP: *.it-net.pl 21.04.06, 12:33
      Jestem z tych co z mężem 1 na miesiąc :/ , zdrada nie wchodzi w grę. Tuż po 30
      a ciało aż piszczy żeby..Zaczęłam zabawiać się sama i powiem Ci,że orgazm
      łechtaczkowy to dla nastolatek, orgazm pochwowy dla dojrzałych ale nic nie równa
      się z orgazmem analnym, to jest to !!! Dzięki zabawie ze sobą doskonale poznałam
      swoje potrzeby, miejsca a dzięki temu nie muszę mieć wyrzutów sumienia ze
      zdrady:) Radzę najpierw poćwiczyć samej niż się rozczarować..
    • lizzan Re: analnie???? 21.04.06, 12:38
      Chlopak nasiskac to sobie moze....wazne jest to czy TY tego chcesz bo chcesz czy
      chcesz bo on cie nasiska.

Jezeli odpowiedz brzmi "bo chce" to kluczem jest dobre nawilzenie, i full relaks
      (z tym pewnie latwo nie bedzie bo mowisz ze kiedys tam Cie bolalo i znajac zycie
      bedziesz sie bala ze sytuacja sie powtorzy).
      Odpowiednio dluga gra wstepna, bez stresu ze ktos wam wejdize do pokoju etc ;).
      Sproboj rozluznic miesnie. Co do pozycji to jest indywiduanla sprawa ale moze
      byc "od tylu" "na lyzeczke" etc....

Tak czy siak....pytanie pozostaje aktualne...CZY TY TEGO CHCESZ.

pozdrawiam,
      lizzan
    • aktsieta zmień nastawienie 21.04.06, 15:24
      albo chłopaka,który będzie wiedział jak to robić:)
      • dziewczyna_briana Re: zmień nastawienie 22.04.06, 00:37
        Bolalo Cie, poniewaz bylas spieta. Przed seksem analnym lubie dluga gre
        wstepna, najlepiej zkonczona orgazmem lechtaczkowym, wtedy wszystko jest
        maksymalnie rozluznione, otwarte, facet powinien robic to powoli, zeby dac Ci
        czas na przyjecie go. Zwyczajna slina jest doskonalym lubrykantem jesli jest
        potrzebny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka