Dodaj do ulubionych

Jak poderwac kierowce autobusu?

26.04.06, 18:03
Podoba mi sie kierowca autobusu.Dodam, że nie wiem czy ma dziewczyne i nie
chce wyjsc na glupka.Prosze o jakies sprawdzone sposoby.chlopak jest mlody i
usmiechniety(usmiechnal sie do mnie)ale widzilam go tylko raz jutro tez jade
autobusem:)Gdyby to bylo w innych okolicznosciach np w kawiarni czy w
biblotece to napewno bym cos wymyslila a tak to nie wiem...W autobusie jest
zawsze pełno gapiow a chlopak mnie oczarowal i nie moge tak obojetnie obok
niego przejsc.Co zrobic?pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: amelka Re: Jak poderwac kierowce autobusu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:05
      wsiadaj zawsze pierwszymi drzwiami;)
      w sumie nigdy nie podrywalam kierowcy autobusu...
      • sarawi :))) 26.04.06, 19:24
        A ja podrywalam, ale mialam wtedy chyba z 5 lat :)))
        Zrobilam mu laurke i kazalam mamie, zeby mu dala :) Przekazala. I zawsze
        pozniej migal mi swiatlami :) - historia autentyczna :)
        • Gość: amelka Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:19
          lol:) szybko zaczelas, ale ja autorce watku jednak odradzalabym dawania laurek:)
    • Gość: Gej Irek Re: Jak poderwac kierowce autobusu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:25
      No nie wiem, może kup mu loda albo co najmniej różowego lizaka :-))
    • Gość: Stara Łechtaczka Re: Jak poderwac kierowce autobusu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:50
      Może wejdź do kabiny kierowcy ukradkiem i zrób mu laskę ?
      • filipinka83 Re: Jak poderwac kierowce autobusu? 05.06.06, 16:02
        a gdzie są jacys fajni kierowcy??bo u mnie w miescie to sami tarzy jezdza.....
        zbuntowany aniele skad jestes?
        • Gość: ona Re: Jak poderwac kierowce autobusu? IP: *.range86-143.btcentralplus.com 05.06.06, 16:12
          to zalezy w jakich godzinach jezdzisz tymi autobusami jezeli w godzinach szczytu
          to przekichane ale musze cie ostrzec kierowcy autobusow to nic dobrego sa jak
          marynarze w kazdym miescie inna panna pewnie sie nie przyzna ze ja ma a tak
          pozatym obraczki gryza ich w paluszki bo nie lubia nosic:)
          • filipinka83 Re: Jak poderwac kierowce autobusu? 05.06.06, 16:15
            a jak to jest z kierowcami autobusow miejskich, ktorzy tylko jezdza po miescie.
            ja mieszkam we wrocławiu i w sumie jednego kiedyas mlodego fajnego widzialam, a
            tak to sami starzy.a w ogole zwracacie uwage na kierowcow jak wsiadacie do
            autobusu?? hah:) po tym wątku chyba zaczne zwracac:)
            • Gość: amelka Re: Jak poderwac kierowce autobusu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:23
              ej, tez jestem z wroclawia, i u mnie na wiosce (bo jednak daleko od centrum)
              jezdzi taki jeden mlody:)) zwracam uwage na kierowcow bo zawsze musze biec do
              autobusu, patrze kto prowadzi bo nie wszyscy czekaja:)
        • zbuntowany_aniol2 Re: Jak poderwac kierowce autobusu? 05.06.06, 17:31
          Leszno...:)
          • zbuntowany_aniol2 Re: Jak poderwac kierowce autobusu? 05.06.06, 17:32
            ja czesto nie jezdze autobusem.Ale jak juz to spotykamsamych mlodych kierowcow:)
    • Gość: Krawat Re: Jak poderwac kierowce autobusu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:43
      To proste!
      Wystarczy że rzucisz się pod autobus a dalej to już pujdzie.
      A i przystojny kierowca karetki może się trafi.
    • Gość: zet Re: Jak poderwac kierowce autobusu? IP: 212.33.64.* 06.06.06, 11:26
      jedź na końcowy. Będziecie sam na sam.
      • Gość: Stara Łechtaczka Re: Jak poderwac kierowce autobusu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:21
        najlepsze są godziny szczytu - można szczytować
    • Gość: Lejla Re: Jak poderwac kierowce autobusu? IP: *.zvid.net 06.06.06, 22:08
      Ja bym podeszła do tematu na luzie. Kup kiedyś bilet u niego (chyba ze bilety
      sprzedaje kontroler u Ciebie :/), zapłać kasę, a przy okazji daj mu z tą kasą
      małą karteczkę z jakąś miła wiadomościa dla Niego (lub numerem telefonu) ;)
      Mysle, ze kolejnego dnia, jesli mu sie podobasz, zareaguje w odpowiedni sposób.
      do odwaznych świat należy. Powodzonka!
      • Gość: waldek1610 Re: Jak poderwac kierowce autobusu? IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 07.06.06, 08:51
        aniolku powiedz mu ze jestes dziewica
        i bardzo lubisz autobus bo jest dlugi ,(czerwony?) i czesto staje
        • zbuntowany_aniol2 Re: Jak poderwac kierowce autobusu? 07.06.06, 18:14
          aniolku powiedz mu ze jestes dziewica
          i bardzo lubisz autobus bo jest dlugi ,(czerwony?) i czesto staje-heheheheh
          dobre:P pozdrawiam
    • doorciaa Re: Jak poderwac kierowce autobusu? 07.06.06, 11:02
      kupuj bezposrednio u niego bilet =) ladnie sie usmiechaj i sporobuj jakos
      nawiazac rozmowe
    • sex.forma22 Re: Jak poderwac kierowce autobusu? 07.06.06, 11:07
      Kobieto ja sama miałam romans z kierowcą autobusu .Owszem sex z kierowcami jest
      super.Bardzo mnie to kręciło aż do czasu kiedy dowiedziałam się że nie jestem
      jego pierwszą i ostatnią. To są szmaciarze i podli kłamcy.W okolicach Lubartowa
      takich pełno.
    • dzowa Re: Jak poderwac kierowce autobusu? 07.06.06, 13:19
      zrób mu fajne kanapki. Na żarcie zawsze sie biorą a potem to już on powinien się
      zrewanżować :)
    • misiak153 Re: Jak poderwac kierowce autobusu? 07.06.06, 13:23
      mi też się kiedyśspodobał kierowca, tylko że jechałam z dziewczynami z klasy i
      to wszystko brałam na zabawę, więc jak wychodziłam uśmiehcnęłam się do niego,
      powiedziałam miłej jazdy i dałam mu husteczkę z zapisanym numerem telefonu ;-)
      odezwał się po 2ch dniach :) także radze Ci zrobić to samo, nic nei tracisz a
      mozesz wiele zyskac, do odważnych świat należy ! życze powodzenia i napisz
      potem co zrobiłaś :) pozdrowionka
      • Gość: ktosika Re: Jak poderwac kierowce autobusu? IP: *.chello.pl 07.06.06, 13:56
        kurde i myslisz ze go jeszcze zobaczysz..
        heh glupia jestes
        oni sie przeciez zmieniaja nie zawsze
        ten sam kierowca kieruje tym samym autobusem, :/
        • zbuntowany_aniol2 Re: Jak poderwac kierowce autobusu? 07.06.06, 18:14
          dalam mu karteczke z numerem i ladnie sie usmiechnelam ...zobaczymy..:)
    • doorciaa Re: Jak poderwac kierowce autobusu? 07.06.06, 18:20
      uuu ale jestem ciekawa czy sie tobie powiedzie..=) jak sie odezwie to zdaj
      relacje =)
      • Gość: envy_me_baby Re: Jak poderwac kierowce autobusu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 01:19
        zaczelo sie robic ciekawie ;)
        daj znac co dalej.

w warszawie to w ogole cud spotkac chyba tego samego kierowce - w sumie to nie
        zwracam na nich uwagi, ale tak mi sie przynajmniej wydaje :)
        • Gość: misiak153 Re: Jak poderwac kierowce autobusu? IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 09:45
          3mam kciuki :) daj znać jak coś :):):)
          • zbuntowany_aniol2 Re: Jak poderwac kierowce autobusu? 08.06.06, 11:38
            nie daje juz rady!ach ci faceci!czasami jestem sama jak palec!i nie mam nawet
            sie dokogo przytulic!a czasami odzywaja sie byli..albo poznaje zajebistych
            chlopakow i nie moge sie zdecydowac..staram sie nie angazowac a jednak inaczej
            sie nie da..a kierowca mi sie podoba..no ale od pewnego czasu spotykam sie z
            pewnym chlopakiem.Nie wiem co robic?bo kierowca sie odezwal i narazie piszemy
            sobie smsy!sama sie wpakowalam:)ale nie zaluje chyba..
            • bluefoto Re: Jak poderwac kierowce autobusu? 08.06.06, 11:40
              Przemyśl kto Tobie bardziej pasuje..
              • misiak153 Re: Jak poderwac kierowce autobusu? 08.06.06, 11:45
                odezwał się, czyli tak jak chciałas :) gratulacje !!! co ma być to będzie :) a
                zawsze będzie dobrze, tylko trzeba w to wierzyć :) swoją drogą może wyjdzie
                cościekaweg z tego ;-) pozdrawiam
    • doorciaa Re: Jak poderwac kierowce autobusu? 08.06.06, 14:16
      ja stawiam na kierowce! =) calkiem romantyczna historia..moze byc ciekawie ;) a
      poza tym dziwne byloby odrzucic kogos, dla kogo specjalnie tworzylas watek na
      forum, nie myslisz ;)? zycze powodzenia =)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka